lütfen fikir verinn :(

s3l3n

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2014
81
4
6
Adana
ya arkadaşlar fikir verin lütfen ben mi yanlışım ? 4 aylık bir ilişkim var istiyorum ki her dakika bana nereye gittiğini söylesin .sürekli arasın sürekli mesaj atsın.bana karşı ilgisiz davranıyor yapısı böyle ama ben sinir oluyorum.beni sevdiğine eminim güveniyorumda ona ama ilgisizliği yüzünden ara vermeyi düşünüyorum .bikaç kere konuştum ben sürekli sana mesaj atayım arayım sürekli görüşelim sende benden sıkıl evliliğimze bişey kalmasın gibi saçma bişey söyledi tabi ben ikna olmadım ama sustum.ona göre insan sadece karşıdakine bişey söyleyeceği zaman aramalı yada mesaj atmalı.benim pek dışarı çıkmamı istemiyor oda babasının yanına gidiyor iş için ben de evde patlıyorum mesaj yok arama falan da yok bildiğiniz patlıyorum. ben arıyorum ben mesaj atıyorum.sizce ne yapmalıyım benim yaptığım yanlış var mı yanlış mı düşünüyorum.?

7 / 24 mesajlaşma taraftarı değilim.
Bende sevgilimle gün içinde yazışır , bir yere gidecek isek şuraya gideceğimizin bilgisini verir , araşır , konuşuruz..
Ama her dakikada bir mesajlaşmak bayar yahu.. (=

Benim anlamadığım bir yer var. Neden dışarı çıkmana laf ediyor.. ?
Arkadaşlarınla oturup iki çift sohbet etmene laf eden biriyle uzun soluklu bir ilişki yakalayamazsın bence..
Bir yere kadar dayanırsın..

hayır bişey demiyor ama surat asıyor trip yapıyor ikimizde çok kıskancız ya biraz da ondan.

Bende sürekli mesajlasmayi dogru bulmuyorum. Mesajda cok fazla yanlış anlaşılma oluyor ya da bir süre sonra konu bulamayinca sacmaliyor insan, bide sürekli konusacak ne bulabilirsin ki :) sürekli evde durup sıkıldığın için takmissin bence buna biraz kendine arkadaşlarına vakit ayirsan sende sürekli mesajlasmayi gereksiz bulacaksın sadece sıkıntıdan istiyosun gibi geldi bana :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cevap veriyorum, sen yanlışsın. Kendine hobi edin. Kitap oku. İşe gir falan.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

4 aylık ilişkide evden mi çıkmıyorsun yani
4 yıllık olunca neler yaparsın bilemedim

istiyorum ki her dk mesaj atsin nedir yahu? Ne konusacaksiniz ki surekli surekli. "suan bakkala gidiyoreum askim", "musteri geldi onu bilmem nereye goturuyorum askim" surekli her hareketini nasil yazsin. Gun icersinde bir iki kere telefonlasir ne yaptigini konusursunuz. Kendini cok bosta birakma. Bir ugras edin ki surekli aklin onda olmasin

Evlilik falan mi? 4aylik iliskide?

Calismiyo musun, okul ya da?

Seni disariya birakmaz bir de üstüne hic arayip sormazsa patlarsin tabi, sonra da her dakika mesaj arama istersin. Dogal olan senin özgürlüklerine saygi duymasidir. Sen de o zaman her dakika ona ihtiyac duymazsin zaten. Her dakika iletisimde olmak bogar biraz zaten, yanlis bir yaklasim.

Bismillah, daha dur...4 aylık ilişkide çok yüz göz olmuşsun evden çıkmana nasıl karışabiliyor ki. Her dakika mesajlaşmasanız da nerede olduğunu bilmeye hakkın var ama sık sık mesaj yazılamaz ki zaten bir süre sonra sen de sıkılırsın. Aslında sizin sorununuz mesaj değil, "sevgilim evden çıkmama izin vermiyor" olmalıydı.

Şimdi sen bu adamla evlenirsen ömür boyu evde hapis mi yaşayacaksın :26:
İşe giderken karısını eve kilitleyenler böyle tipler heralde :26:

Şimdi sen bu adamla evlenirsen ömür boyu evde hapis mi yaşayacaksın :26:
İşe giderken karısını eve kilitleyenler böyle tipler heralde :26:

çıkmama bişey demiyor ama çıkınca da surat asıyor trip yapıyor o zaman da ben gittiğim yerden tat almıyorum..

ben kendimi boş bıraktığım için böyle oluyor haklısınız evde sadece otur onu düşün başka bişey yok o zamanda kendimi böyle yiyip bitiriyorum neden aramıyor neden mesaj atmıyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…