7 / 24 mesajlaşma taraftarı değilim.
Bende sevgilimle gün içinde yazışır , bir yere gidecek isek şuraya gideceğimizin bilgisini verir , araşır , konuşuruz..
Ama her dakikada bir mesajlaşmak bayar yahu.. (=
Benim anlamadığım bir yer var. Neden dışarı çıkmana laf ediyor.. ?
Arkadaşlarınla oturup iki çift sohbet etmene laf eden biriyle uzun soluklu bir ilişki yakalayamazsın bence..
Bir yere kadar dayanırsın..
ya arkadaşlar fikir verin lütfen ben mi yanlışım ? 4 aylık bir ilişkim var istiyorum ki her dakika bana nereye gittiğini söylesin .sürekli arasın sürekli mesaj atsın.bana karşı ilgisiz davranıyor yapısı böyle ama ben sinir oluyorum.beni sevdiğine eminim güveniyorumda ona ama ilgisizliği yüzünden ara vermeyi düşünüyorum .bikaç kere konuştum ben sürekli sana mesaj atayım arayım sürekli görüşelim sende benden sıkıl evliliğimze bişey kalmasın gibi saçma bişey söyledi tabi ben ikna olmadım ama sustum.ona göre insan sadece karşıdakine bişey söyleyeceği zaman aramalı yada mesaj atmalı.benim pek dışarı çıkmamı istemiyor oda babasının yanına gidiyor iş için ben de evde patlıyorum mesaj yok arama falan da yok bildiğiniz patlıyorum. ben arıyorum ben mesaj atıyorum.sizce ne yapmalıyım benim yaptığım yanlış var mı yanlış mı düşünüyorum.?
Bende sürekli mesajlasmayi dogru bulmuyorum. Mesajda cok fazla yanlış anlaşılma oluyor ya da bir süre sonra konu bulamayinca sacmaliyor insan, bide sürekli konusacak ne bulabilirsin ki :) sürekli evde durup sıkıldığın için takmissin bence buna biraz kendine arkadaşlarına vakit ayirsan sende sürekli mesajlasmayi gereksiz bulacaksın sadece sıkıntıdan istiyosun gibi geldi bana :)
haklısın galiba ben çok takıyorum o konuyu ya canım evet ben evdeyim sürekli diye istiyorum galiba doğruuu :)
Bende sürekli mesajlasmayi dogru bulmuyorum. Mesajda cok fazla yanlış anlaşılma oluyor ya da bir süre sonra konu bulamayinca sacmaliyor insan, bide sürekli konusacak ne bulabilirsin ki :) sürekli evde durup sıkıldığın için takmissin bence buna biraz kendine arkadaşlarına vakit ayirsan sende sürekli mesajlasmayi gereksiz bulacaksın sadece sıkıntıdan istiyosun gibi geldi bana :)
haklısın galiba ben çok takıyorum o konuyu ya canım evet ben evdeyim sürekli diye istiyorum galiba doğruuu :)
O zaman çözüm sende canım bütün gününü ondan mesaj bekleyerek geçirme vakit ayir kendine :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O zaman çözüm sende canım bütün gününü ondan mesaj bekleyerek geçirme vakit ayir kendine :)
haklısın canım gidiym bi spora bişeye yazılıym bari
haklısın canım gidiym bi spora bişeye yazılıym bari
O sana kalmış artık canım nasil istersen :))
ya arkadaşlar fikir verin lütfen ben mi yanlışım ? 4 aylık bir ilişkim var istiyorum ki her dakika bana nereye gittiğini söylesin .sürekli arasın sürekli mesaj atsın.bana karşı ilgisiz davranıyor yapısı böyle ama ben sinir oluyorum.beni sevdiğine eminim güveniyorumda ona ama ilgisizliği yüzünden ara vermeyi düşünüyorum .bikaç kere konuştum ben sürekli sana mesaj atayım arayım sürekli görüşelim sende benden sıkıl evliliğimze bişey kalmasın gibi saçma bişey söyledi tabi ben ikna olmadım ama sustum.ona göre insan sadece karşıdakine bişey söyleyeceği zaman aramalı yada mesaj atmalı.benim pek dışarı çıkmamı istemiyor oda babasının yanına gidiyor iş için ben de evde patlıyorum mesaj yok arama falan da yok bildiğiniz patlıyorum. ben arıyorum ben mesaj atıyorum.sizce ne yapmalıyım benim yaptığım yanlış var mı yanlış mı düşünüyorum.?
Evlilik falan mi? 4aylik iliskide?
Calismiyo musun, okul ya da?
Şimdi sen bu adamla evlenirsen ömür boyu evde hapis mi yaşayacaksın :26:
İşe giderken karısını eve kilitleyenler böyle tipler heralde :26:
okul var evet ama şuan tatilimhayır beraberiz şuan sevgililik dönemi işte
istiyorum ki her dk mesaj atsin nedir yahu? Ne konusacaksiniz ki surekli surekli. "suan bakkala gidiyoreum askim", "musteri geldi onu bilmem nereye goturuyorum askim" surekli her hareketini nasil yazsin. Gun icersinde bir iki kere telefonlasir ne yaptigini konusursunuz. Kendini cok bosta birakma. Bir ugras edin ki surekli aklin onda olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?