- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Okulun bitince calistirmayacak heralde. Evden cikamiyorsan?
Allah kurtarsın kardeş...
çıkmama bişey demiyor ama çıkınca da surat asıyor trip yapıyor o zaman da ben gittiğim yerden tat almıyorum..
Sen sevgilini bu konuda güzelce konuşup ikna etmezsen , trip atıyor diye onu üzmeyim zaten trip atıcak tat alamıcam çıkmayıveriyim dışarıya dersen zaman geçtikçe hayatın daha da kısıtlanır.Nişanllıyken dışarı çıkman yasak olur , evlenince annene gitmen.Bence bu konuyu hafife alma,bir an önce güzelce konuş hallet.
ya arkadaşlar fikir verin lütfen ben mi yanlışım ? 4 aylık bir ilişkim var istiyorum ki her dakika bana nereye gittiğini söylesin .sürekli arasın sürekli mesaj atsın.bana karşı ilgisiz davranıyor yapısı böyle ama ben sinir oluyorum.beni sevdiğine eminim güveniyorumda ona ama ilgisizliği yüzünden ara vermeyi düşünüyorum .bikaç kere konuştum ben sürekli sana mesaj atayım arayım sürekli görüşelim sende benden sıkıl evliliğimze bişey kalmasın gibi saçma bişey söyledi tabi ben ikna olmadım ama sustum.ona göre insan sadece karşıdakine bişey söyleyeceği zaman aramalı yada mesaj atmalı.benim pek dışarı çıkmamı istemiyor oda babasının yanına gidiyor iş için ben de evde patlıyorum mesaj yok arama falan da yok bildiğiniz patlıyorum. ben arıyorum ben mesaj atıyorum.sizce ne yapmalıyım benim yaptığım yanlış var mı yanlış mı düşünüyorum.?
baştan vermiş zaten tioyu sana. yavaş yavaş yolunu yapıyor.daha önce açtığım bir konuda o konu hakkındada yazdım çalışmazsın gibi bir konu konuşuldu ama şöyle mesleğim yorucu ve stresli olacak ben seni düşündüğüm için çalışmanı istemem demişti ama daha tam detaylı konuşmadık bende konuyu açmıyorum şuan erken diye evlilik meraklısı gibi görünmek istemiyorum..
biz dede tam tersi ben gözlerine bakıyorum yeter ki yazmasın diye utanmasa aldığı nefese varana kadar söylüyor bunaltıyor emin ol senin gibi olmayı isterim
ya arkadaşlar fikir verin lütfen ben mi yanlışım ? 4 aylık bir ilişkim var istiyorum ki her dakika bana nereye gittiğini söylesin .sürekli arasın sürekli mesaj atsın.bana karşı ilgisiz davranıyor yapısı böyle ama ben sinir oluyorum.beni sevdiğine eminim güveniyorumda ona ama ilgisizliği yüzünden ara vermeyi düşünüyorum .bikaç kere konuştum ben sürekli sana mesaj atayım arayım sürekli görüşelim sende benden sıkıl evliliğimze bişey kalmasın gibi saçma bişey söyledi tabi ben ikna olmadım ama sustum.ona göre insan sadece karşıdakine bişey söyleyeceği zaman aramalı yada mesaj atmalı.benim pek dışarı çıkmamı istemiyor oda babasının yanına gidiyor iş için ben de evde patlıyorum mesaj yok arama falan da yok bildiğiniz patlıyorum. ben arıyorum ben mesaj atıyorum.sizce ne yapmalıyım benim yaptığım yanlış var mı yanlış mı düşünüyorum.?
Benimde 2 yillik iliskim var surekli mesajlasmayiz babasiyla calisiyor oda. Gunde 10 mesaj 30 dakika en fazla 1 saatte konusuruz. Bende ilgilenmiyor diye uzuluyorum bazen ama bi yerden sonra konusacak birsey kalmiyor kii :))
Aynen canim bende evdeyim o her aksam arkadaslariyla cikiyor bende arasin diye bekliyorum gun icinde telde konusmuyoruz bile cok arada 1-2 mesaj gunduz ama alistim benbizde aynen sabah işte günaydın gün içinde şurdayım burdayım 2 3 kere arar napysn falan diye sesini duym diye akşamda o arkadaşlarıyla çıkar genelde eve giderkende arar 20 dakika falan konuşuruz sonra iyi geceler ve kpanış . aslında şimdi yazınca az gibi gelmedi ama işte o an gün içinde 1 saat bile insanı değişik duygulara sürüklüyor sanırım ben sürekli evdeyim diye böyle.
Aynen canim bende evdeyim o her aksam arkadaslariyla cikiyor bende arasin diye bekliyorum gun icinde telde konusmuyoruz bile cok arada 1-2 mesaj gunduz ama alistim ben
daha önce açtığım bir konuda o konu hakkındada yazdım çalışmazsın gibi bir konu konuşuldu ama şöyle mesleğim yorucu ve stresli olacak ben seni düşündüğüm için çalışmanı istemem demişti ama daha tam detaylı konuşmadık bende konuyu açmıyorum şuan erken diye evlilik meraklısı gibi görünmek istemiyorum..
bizde aynen sabah işte günaydın gün içinde şurdayım burdayım 2 3 kere arar napysn falan diye sesini duym diye akşamda o arkadaşlarıyla çıkar genelde eve giderkende arar 20 dakika falan konuşuruz sonra iyi geceler ve kpanış . aslında şimdi yazınca az gibi gelmedi ama işte o an gün içinde 1 saat bile insanı değişik duygulara sürüklüyor sanırım ben sürekli evdeyim diye böyle.
Aynen canim ozellikle arkadaslariyken resmen unutuluyorum ve sinir oluyorum 2 yil alismissin ben daha alisamadim 4 ay oldu(
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yaşlar küçük galiba. Evden cikarmamalar, ilgi beklemeler falan...
21 & 24 evden çıkıyorum da trip yapıyor tat vermiyor . ilgi bekliyorum evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?