lütfen fikir verinn :(

o gece arkadaşlarıyla çıkabilir ama senin dışarı çıkmanı istemez.
ne kadar düşünceli ve karşındakini insan yerine koyan bir sevgilin varmış

Son düzenleme:

dışarı çıkmama izin veriyor izin istemiyorum zaten çıkarken de haber veriyorum ama surat asıyor trip yapıyor hal öyle olunca bende tat almıyorum gittiğim yerden . yorumunuz için de ayrıca teşekkür ederim mesaj olayını abartıyorum galiba biraz evet..

Trip atmasının nedenini sor. Açıklamanı tatlı bir dille anlat bence. bütün gün evde olduğunu dışarı çıkmaya senınde ihtiyacının oldugunu söyle. Msj olayınıda şöyle anlatayım. Yanımda çalışan bir eleman vardı birgün sevgilisiyle konusuyordu ve samsung s4 telefonu vardı telefonuna gözü gibi bakardı. bir gün bi baktım bu abi o nazerim telefonu yere çarptı abi noldu dedim. "istiyorki emzik gibi kulağımdan,elimden telefonu düşürmeyeyim" diyordu erkekler sevmiyor böyle şeyleri.

Sağlıcakla kal..

ay evet aynen oda bana diyor sürekli telefon elimde olamaz ki falan diyor haklısınız tamam çok mesaj yok :) çok teşekkür ederimm

canım evet biraz ilgisizmiş...
ama sen de ergen gibi fazla ilgi bekliyosun..
kırmızılı yerleri tekrar okursan farkedersin..
adam niye dakka başı rapor versin..kadın bile bundan sıkılır kaldıki erkekler daha itici bulur bu durumları..
diğerinde ise bence kısmen haklı çünkü cılkını çıkarmaya gerçekten gerek yok yoksa evlenince boşluğa düşersin..
gerçi o da biraz daha ilgili olsa bu düşüncelere kapılmazdın belki..

sözün kısası: o biraz ilgiyi artırsa iyi olur..
sen de beklentiyi düşür biraz..boğma adamı..

ayy çok teşekkür ederim evet ya ben fazla ilgi bekliyorum belkide oda aksine hiç sıkıntıya gelemeyen biri idare edilmesi zor biri o yüzden en ufak şeyde tartışma çıkabiliyor.bazen kızıyor ben 24 yaşında biriyim 18 yaşında gibi durup durup telefon elimde sana mesaj atamam diyor haklıda galiba.

aynen canım..
cool ol, erkekler vıcık vıcık ilgiyi sevmez..
o merak etsin seni..
velisi gibi dakka başı ilgilenme..
benim nişanlım da tam tersi aşırı ilgi bekler ve ilgilenirdi..
şimdi evliyiz sıfır ilgi..
insan eşekten düşmüşe dönuyo..
sen şanslısın evlenince daha çok ilgilencek demekki :)

o daha kötü dimi önce ilgi sonra ilgisizlik
ayy Allah mı söyletti naptı inşallah inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…