Lütfen fikir yazın

Dakikalikfikrim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2020
1.102
1.209
63
29
Annem babamdan sonra 2. Evlilik yaptı fakat adam çok sevsede annem bazı şeylerden dolayı istemedi, memleketimizden

başka şehire gittik 5 ay boyu, bu süreçte boşanma davası açıldı ve boşanma gerçekleşti.

Bizde geri geldik memleketimize fakat ev ortak dizildiği için kalacak yer olmadığı için halen aynı evdeyiz.

Annem dediki başka eve geçeceğiz biz, boşandık artık aynı evde yaşamamalıyız.

Fakat o kişi anneme "evinizi ben tutayım ben halen sen seviyorum her yönden destek olurum" dedi

Şimdi kararsız kaldık

Acaba evi o kişimi tutsun

Biz annemle kendimiz mi tutalım?

Kişi ile küsme şansı yok şehir çok küçük hemen buluyor bizi

Şikayettede bulunamıyoruz çünkü başka sorunlar var

Ama iyi biri annemin bir dediğini iki etmiyor.

Annem babamdan sonra 2. Evlilik yaptı fakat adam çok sevsede annem bazı şeylerden dolayı istemedi, memleketimizden

başka şehire gittik 5 ay boyu, bu süreçte boşanma davası açıldı ve boşanma gerçekleşti.

Bizde geri geldik memleketimize fakat ev ortak dizildiği için kalacak yer olmadığı için halen aynı evdeyiz.

Annem dediki başka eve geçeceğiz biz, boşandık artık aynı evde yaşamamalıyız.

Fakat o kişi anneme "evinizi ben tutayım ben halen sen seviyorum her yönden destek olurum" dedi

Şimdi kararsız kaldık

Acaba evi o kişimi tutsun

Biz annemle kendimiz mi tutalım?

Kişi ile küsme şansı yok şehir çok küçük hemen buluyor bizi

Şikayettede bulunamıyoruz çünkü başka sorunlar var

Ama iyi biri annemin bir dediğini iki etmiyor.
Maddi olarak yorulmayacaksaniz rahat bir geciminiz varsa kendiniz tutun.

Neden şikayette bulunacaksınız ki anladığım kadarıyla adam böyle bir şeyi gerektirecek bir davranış sergilemiyor.
Tabii evinizi kendiniz tutun. Ayrılmışlar artık, aile birliği bozulmuş. Her birey kendini idame ettirmeli.

Nasrettin hocanın işine benziyor. Iyiyse neden boşandı? Kötüyse neden evinizi tutacak?
İyi ama annem istemedi, kötülüğü ise peşimizi bırakmıyor sanırım annem 21 yıllık bekarlıktan sonra hemen alışamadı evliliğe bu
Kendiniz tutun ele güven olmaz.
Haklısınız ilerde yine bir durum olsa evi ben ttuttum diyip bize sorun yaratabilir

sizin kafalar çok mu karışık, ya da bi şeyleri mi sakladınız anlatmıyosunuz aralarda anlamadım bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.bu kadar korkuyosanız adamdan şikayetçi olun, o 5 ay yaşadığınız memleketten neden dönüyosunuz orda kurun düzeninizi. adama niye ev dizdiriyosunuz

Back
X