- 18 Temmuz 2019
- 8
- 2
- 1
- 38
- Konu Sahibi Asenaprensesim
-
Yanıtınız için teşekkür ederim. Avukata danışmak bile bütçe. Işte insan bazen keşke kenara köşeye biseyler atabilsem diyorKızınızı bırakacak kimse yok mu çalışmadan geçinemezsiniz. Nafaka çok düşük oluyor asgari ücret gözüküyorsa ki o araba da size yaramaz. Belki ev için ortak ödeme diyebilirsiniz. En mantıklısı önce avukata danışmak.
Yanıtınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Korkum geçim sıkıntısına düşmek. Maddi anlamda ayakta durmak bir kadın için ne kadar önemli imiş bir kez daha anladım.Allah yardımcınız olsun demeye geldim.
Üzerinde araba gözükmezken ve asgari ücretten maaş alıyor gözükürken nafakaya güvenmeyin.
Zor olana karar vermişsiniz maddiyat akıl sağlığından daha önemli değil.
Yanıtınız için teşekkür ederim. Anlaşmalı bir boşanma olabileceğinden şüpheliyim. Kızımı bırakacak kimse yok yani keşke olsa. Çalışırım ve hiç kafamda sorun olmaz di düşünüyorum ev tutsam kiraydı kreş di işin içinden çıkmam mümkün olmayacak.Çalışmadan boşanmayın derim. Yada anlaşmaşı boşanacaksınız. Kabul etse bile 5000 tl ile hem sizi hem kendini bir sene geçindiremez.
Planınızı hemen iş bulacak şekilde yapın. 1 sene çalışmama lüksünüz yok gibi görünüyor.
Yanıtınız için teşekkür ederim. Istanbuldayim maalesef ben de aynı soruları kendime sorup bir yanıt bulamiyorum. ..Çalışmadan çok zor geçinirsin. 5 binde şuan ki şartlara göre iyi bi maaş değil aslında 2 bin toplam nafaka alsanız kira su elektirik cocuk masrafları nasıl geçineceksiniz ? Eğer küçük bi şehirdeyseniz daha şanslısınız tabi.
Yanıtınız için teşekkür ederim. Avukata danışmak bile bütçe. Işte insan bazen keşke kenara köşeye biseyler atabilsem diyor
Ailenizin yanına gidemez misiniz. Çocuklara onlar baksa siz çalışsanızYanıtınız için teşekkür ederim. Anlaşmalı bir boşanma olabileceğinden şüpheliyim. Kızımı bırakacak kimse yok yani keşke olsa. Çalışırım ve hiç kafamda sorun olmaz di düşünüyorum ev tutsam kiraydı kreş di işin içinden çıkmam mümkün olmayacak.
Mahkeme çocuğu size verecekmi?Yanıtınız için teşekkür ederim. Anlaşmalı bir boşanma olabileceğinden şüpheliyim. Kızımı bırakacak kimse yok yani keşke olsa. Çalışırım ve hiç kafamda sorun olmaz di düşünüyorum ev tutsam kiraydı kreş di işin içinden çıkmam mümkün olmayacak.
Çok teşekkür ederim. Bunu düşündüm aslında bunu çok önceden yapsaydım da dedim. Simdi benim için zaman kaybı. Bu sanki daha mantıklı bir çözünmüş gibi geliyor. Maddi anlamda zorlanacagim aşikar..Sorun tam olarak ne bilmiyorum ama 1 yil daha gormezden gelip kenara para atabilirsen bu sureci cok daha saglikli atlatabilirsin bence. En azindan avukat masrafini biriktirebilirsin. Cocugunu da krese verirsin. Karsilasin babasi masraflarini. Sen de bir ise girersin.
Allah yardimcin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?