lutfen ,fikirlerinizi bilmek istiyorum..

Canım eşine güveniyorsan ya da karşıdaki muhattabı olduğu kişiye rahat davranmam normal tabi. Ama ben yine de erkeklere güven olmaz derim ipleri elinde tut güven çok ince bir çizgi çünkü

sanırım rehbere koydu resmini, yani aradığında fotoğrafı çıkıyor?
bu çok da abes değil,
ama siz hissediyorsanız, biraz daha takip edin bakalım, çok fazla da sık boğaz etmeyin ama
ayrıca bacım dediyse belki de gerçekten kardeşi gibi seviyordur? yani bilemicem
bu arada keşke dinle bi ilgisi olsa, dinine bağlı adamlar aldatmıyor olsa, ama malesef bu işler sizin dediğiniz gibi değil...

KESİNLİKLE normal değil
ne alaka
yani o cep telefonundan çekilmiş bu fotoğraf öyle değilmi
sanırım whatshapp ı filan kasdetmiyorsundur

Evet cep telefonundan
.hatta soyledigimde bana dediki is ortami boyle .yani anladigim kadariyla is ortaminda boyle seyler ola bilirmis

siz zaten enbaşından beri kıskanıyormuşsunuz ve belli şüpeleriniz varmış ondan rahatsız olmanız normal ben rahatsız olsam öyle foto falan çekemez benim eşim size verdiği cevaplarda kötü

Bi ara cok kotu kacgalarimiz oldu bana def ol git senden daha iysini alicam ikinci bi hanim alicam dedi.o bebegime senden daha iyi anne olur daha iyi bakar falan.hep aklima takiliyor acaba o kizimi kast ediyordu yoksa yoksa sadece bana kizgin oldugu icinmi soylemisdi bu laflari bilmiyorum.bazen bakmis ki.olmuyor o kizdan umidini kesmis diye deli deli dusuncelrr geliyor aklima.ama kalbinden atmamis.

fikrim bu son aciklamadan sonra biraz degisti. Baska is arkadaslarinin da resmi varmis. Bence cok endiselenecek bir sey yok. ama sen bir sure daha yakindan takip et.

Bi de ilk resmi sildigimde rehberden bana dediki resmi silsen ben nasil bulucam numarayi acil lazim aradigimda cunki isle alakali ariyor onu.

Telefonumda kiz resimleri var diye arkadaslarina hava mi atiyor acaba. :26:Cok istiyorsa senin resmini ceksin. Bacim macim bunlara inanma, gizli hayranligi da olabilir.

Telefonumda kiz resimleri var diye arkadaslarina hava mi atiyor acaba. :26:Cok istiyorsa senin resmini ceksin. Bacim macim bunlara inanma, gizli hayranligi da olabilir.

Ben de bundan korkuyorum zaten.kiz da bi garip.is yerine gidiyorum arasira bana iyi davraniyot ama bi turlu guvenemiyorum onada.hatta bi kere oturup benle sohbet etdi ordan burdan.gecen sene ramazanda bayram mesaji cekmis esime tam hatirlamiyorum ama soyle laflar vardi mesakda ask dolu dualar bilmem kalptan gelen dualar ve b bayraminiz kutlu olsun.bana gore boyle bi mesaj dogru bisi digil.gordugumde sildim mesaji kocamin telefonundan hic bisi de soylemedim.

ne olursa olsun ewli bi adamın telefonunda bekar bi kadınınresmi olmamalı çok saçma...

resimlerin arasında da olsa istemem arkadaş ne işi var benim kocamın telefonunda.. öyle bişey görsem çirkeflik yaparım hemen...

hem ne demk "çocuk sana alışsın" ?? bi sürü anlam yükleyeblirim bu cümleye!!!

insanın içinde hep bi şüphe olarak kalır bu...

Allah semden razi olsun be kardesim inan cigerim yaniyor.

canım anlattığın kadarıyla söylüyorumki kocançok ayıp ediyor.madem dinle çok ilgili neden mahremi olmayan bi kadının resmi var.açıkcası kocanın davranışları bahaneleri çok saçma geldi.ben senin gibi resim bulsam kıyameti koparırım bide sen sildiğin halde yeniden resim çekmiş.çocuğunla iş yerine gidince ona alışsın felan demeler.kızdığı zaman daha ii bi insan bulurum gibi laflar......döverim ben bu kocayı yaaaa

Normal değil tabi ki,ne münasebet eğer sana normal olduğunu söylerse sende erkek bir arkadaşının resmini çek telefonuna bakalım ona normal gelecek mi ?

Bu yoruma katılıyorum. Normal ise herkes için genel geçer bir durumdur. Senin etrafında hiç mi yakışıklı yok? Bir iki resim de sen çek. Hem normal, hem de güzele bakmak sevap zaten dersin. Faydası var, zararı yok işte

Ben hic bisi sotliyemiyorum yoksa dayak yiyorum .en sonda makyaj yapdim alay etdi benimle korktum dedi makyajim fazla olmus diye ben de cok kirildim guya gonlumu aliyor tamam tamam gel buraya ben de gitmedim yanina odaya girdim arkamdan geldi kendinizor tuttu bu defa dovmedi deli gibi kendi basini kapiya duvara vurmaya basladi.

Hem bi kere dedim ben yapsam boyle bisi hosuna gidermiydi senin boyle bi ortsmin yok olamaz dedi.fazla bisi soylesem kavga dayak bosanma

Eşinizin yaptığı açıklamaya göre bakarsak yeni telefon almış diye onun bunun resmini mi çekiyormuş yani sürekli Madem dinle çok alakalı elalemin bacısının kızının resminin kendi telefonda işi olmadığını bilmesi lazımç Bilmiyorsa da siz hatırlatın tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…