arkadaş hiç detay vermemişki tam ne olduğunu bilmiyoruz mesela benim telimde eşimle iş arkadaşının fotosu var ben çektim hatta kız benimde arkadaşımbendemi sorun var aceba ama tam bilmiyoruzki nasıl belki bir arkadaşında dediği gibi w.ap fotosudur
Hos bulduk.hepinize cok tesekkur ederim beni bu sorumla yalniz birakmadiginiz icin.bencede normal digil ama ne bileyim dedim belki ben abartiyorum.esim beni subhelendirecek seyler yapdi ama yani beni aldatmadigini biliyorum yani nasil soylesem.esim dinle cok ilgilenen biri.kac defa konu dusunce benim o kizla aramda bisi yok gunahamizi alma.o kiz namusuyla gelip calisiyor melek gibi bi kiz dedi bana.ama onu o kiza kiskandigimi bilerekden gitmis kizin resmini cekmis .neymisde yeni telefon almis is arkadaslarinin resmini cekmis.baska iki tane genc kiz resmide vardi ama ikisi beraber.bu kizin resmi tekdi.o iki kizin yasi az ama bu kiz 28yasinda.yani cok sey oldu yazsam uzun olur simdi.uzun lafin kisasi sildim kac aydan sonra o kizin resmini ama bir kac haftadan sonra yine ayni.baktim kizi ve baska bi erkek is arkadadini cekmis beraber calistiklari zaman.ilk resmi sildigimde ben kocamin telefonunda hic bi kizin resminin olmasini istemiuotum dedim hic bi kadin istemez kendini koy benim yerime lutfen dedim.hatta hizli arama yerinden silinmedi diye numarayi silip tekrar kayit etdim telefonuna .nelerle ugradiyorum diye soylendi silince eline ne geciyor dedi.ikinci defa resmi gordugumde bu ne dedim .bana cok kizfi .ne demek istiyorsun sen.aklini basina al bana hesap soramazsin dedi.ben de sustum.bi kerede bebegimle is yrrine gittigimde kiza dediki gel dedi otur bebegin yaninda sana alissin yani gozumun onundeya.yani beni aldatmadigina eminim .oyle bi seyi hayatda yapmaz ama acaba o kiza asikmi yani sadece kalbinde onu seviuormu diye icim icimi yiyor.yoksa sadece beni kiskandirmak icinmi yapiuor.sanki o kiza normal davranmiyor nasil siylesem icimden bi ses o kizdan hoslandigini soyluyor bana.kusura bakmayin bir az uzun oldu.ha unutmadan sunu da soyliyim bi kere yanimda aradiginda bacim dedi ona telefnun sesini acdi hemde.
Evet.malesef .ve cok kotuyum suan.dusunmekten kafayi yiycem.
KESİNLİKLE normal değil
ne alaka
yani o cep telefonundan çekilmiş bu fotoğraf öyle değilmi
sanırım whatshapp ı filan kasdetmiyorsundur
yahu belkı arayanlara resımını koymak ıcın cektı;olamağğ mı?:)
sanırım rehbere koydu resmini, yani aradığında fotoğrafı çıkıyor?
bu çok da abes değil,
ama siz hissediyorsanız, biraz daha takip edin bakalım, çok fazla da sık boğaz etmeyin ama
ayrıca bacım dediyse belki de gerçekten kardeşi gibi seviyordur? yani bilemicem
bu arada keşke dinle bi ilgisi olsa, dinine bağlı adamlar aldatmıyor olsa, ama malesef bu işler sizin dediğiniz gibi değil...
sanırım rehbere koydu resmini, yani aradığında fotoğrafı çıkıyor?
bu çok da abes değil,
ama siz hissediyorsanız, biraz daha takip edin bakalım, çok fazla da sık boğaz etmeyin ama
ayrıca bacım dediyse belki de gerçekten kardeşi gibi seviyordur? yani bilemicem
bu arada keşke dinle bi ilgisi olsa, dinine bağlı adamlar aldatmıyor olsa, ama malesef bu işler sizin dediğiniz gibi değil...
:) sen buna inandın mı :) o kızında fotosu çıkmayıversin canım.. :))
Hos bulduk.hepinize cok tesekkur ederim beni bu sorumla yalniz birakmadiginiz icin.bencede normal digil ama ne bileyim dedim belki ben abartiyorum.esim beni subhelendirecek seyler yapdi ama yani beni aldatmadigini biliyorum yani nasil soylesem.esim dinle cok ilgilenen biri.kac defa konu dusunce benim o kizla aramda bisi yok gunahamizi alma.o kiz namusuyla gelip calisiyor melek gibi bi kiz dedi bana.ama onu o kiza kiskandigimi bilerekden gitmis kizin resmini cekmis .neymisde yeni telefon almis is arkadaslarinin resmini cekmis.baska iki tane genc kiz resmide vardi ama ikisi beraber.bu kizin resmi tekdi.o iki kizin yasi az ama bu kiz 28yasinda.yani cok sey oldu yazsam uzun olur simdi.uzun lafin kisasi sildim kac aydan sonra o kizin resmini ama bir kac haftadan sonra yine ayni.baktim kizi ve baska bi erkek is arkadadini cekmis beraber calistiklari zaman.ilk resmi sildigimde ben kocamin telefonunda hic bi kizin resminin olmasini istemiuotum dedim hic bi kadin istemez kendini koy benim yerime lutfen dedim.hatta hizli arama yerinden silinmedi diye numarayi silip tekrar kayit etdim telefonuna .nelerle ugradiyorum diye soylendi silince eline ne geciyor dedi.ikinci defa resmi gordugumde bu ne dedim .bana cok kizfi .ne demek istiyorsun sen.aklini basina al bana hesap soramazsin dedi.ben de sustum.bi kerede bebegimle is yrrine gittigimde kiza dediki gel dedi otur bebegin yaninda sana alissin yani gozumun onundeya.yani beni aldatmadigina eminim .oyle bi seyi hayatda yapmaz ama acaba o kiza asikmi yani sadece kalbinde onu seviuormu diye icim icimi yiyor.yoksa sadece beni kiskandirmak icinmi yapiuor.sanki o kiza normal davranmiyor nasil siylesem icimden bi ses o kizdan hoslandigini soyluyor bana.kusura bakmayin bir az uzun oldu.ha unutmadan sunu da soyliyim bi kere yanimda aradiginda bacim dedi ona telefnun sesini acdi hemde.
Telefonumda kiz resimleri var diye arkadaslarina hava mi atiyor acaba. :26:Cok istiyorsa senin resmini ceksin. Bacim macim bunlara inanma, gizli hayranligi da olabilir.
ne olursa olsun ewli bi adamın telefonunda bekar bi kadınınresmi olmamalı çok saçma...
resimlerin arasında da olsa istemem arkadaş ne işi var benim kocamın telefonunda.. öyle bişey görsem çirkeflik yaparım hemen...
hem ne demk "çocuk sana alışsın" ?? bi sürü anlam yükleyeblirim bu cümleye!!!
insanın içinde hep bi şüphe olarak kalır bu...
canım anlattığın kadarıyla söylüyorumki kocançok ayıp ediyor.madem dinle çok ilgili neden mahremi olmayan bi kadının resmi var.açıkcası kocanın davranışları bahaneleri çok saçma geldi.ben senin gibi resim bulsam kıyameti koparırım bide sen sildiğin halde yeniden resim çekmiş.çocuğunla iş yerine gidince ona alışsın felan demeler.kızdığı zaman daha ii bi insan bulurum gibi laflar......döverim ben bu kocayı yaaaa[/QUOTE
Suan oyle kotu durumdayim ki,dun o kadar agladimki,kendi de durumu cok guzel anliyor kendini anlamazliga vuruyor.kac defa laf isittirdim o kizla ilgili oturup bilgisayara bakarak islik caliyor.ayrilamiyorumda hem bebegim uzulur diye hem de vatandasligim yok daha kizimi elimden alir o kizla evlenip onun eline birakir diye yureyim parcalaniyor.o kiz da cok garip bebegimi gorunce oynatmalar ,ne bileyim yani bi kere de esim bebegimi onun kucagindan alirken hocam siz evde goruyorsunuz,oynuyorsunuz yani ben oynatiyim anlaminda ne bu canla basla baskasinin bebegini boyle sevmek anlyamiyorum.
Normal değil tabi ki,ne münasebet eğer sana normal olduğunu söylerse sende erkek bir arkadaşının resmini çek telefonuna bakalım ona normal gelecek mi ?
Bu yoruma katılıyorum. Normal ise herkes için genel geçer bir durumdur. Senin etrafında hiç mi yakışıklı yok? Bir iki resim de sen çek. Hem normal, hem de güzele bakmak sevap zaten dersin. Faydası var, zararı yok işte
Bu yoruma katılıyorum. Normal ise herkes için genel geçer bir durumdur. Senin etrafında hiç mi yakışıklı yok? Bir iki resim de sen çek. Hem normal, hem de güzele bakmak sevap zaten dersin. Faydası var, zararı yok işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?