lutfen ,fikirlerinizi bilmek istiyorum..

ayy canım çok üzüldüm durumuna yaaa nasıl bi insan bu şiddet de ne demek oluyor!!!

ne diyeceğimi bilemiyorum nutkum tutuldu resmen :/

sen ondan boşan çocuğu da al git ülkene dön bence bunu neden yapamıyorsunki ??

kocanın maddi durumu çok mu iyi, sen çalışmıyorum diyerek kendini ona mecbr mu hissediyorsun??

Canım bende senin gibi yeniyim. Hoşgeldin sende. Ama bence de eşinin yaptığı normal birey değil. Neden öyle birsey yapıyor acaba sordun mu hiç ?

Dayak mı İşin boyutu değişti şimdi. Sizin resimden önce başka sorunlarınız var

büyük ihtimalle normal değil

Bebegim turk vatandasi ben daha alamadim vatamdasligi esim para oduyor vatandaslik alicam diye.yani cocugumu alip gidemem devlet alir elimden kacirdi diye.esim calismami istemiyor kac defa dedim.ev de anasinin evi.anasi da benle iyi digil .yani kendisinin hic biseyi yok.calismak istesem bile bebegimi birakcak guvendigim birileri yok.

Hem bi kere dedim ben yapsam boyle bisi hosuna gidermiydi senin boyle bi ortsmin yok olamaz dedi.fazla bisi soylesem kavga dayak bosanma

Canım üzüldüm durumuna ya. Senin arkanda kimse yok mu?

Eğer konuşmakla çözebileceğin birşey yoksa, bir de hiç umursamamayı dene bir süre. Hiç üzerine düşme. Kendi keyfine bak, bebişinle ilgilen. Umarım sadece ego tatmini, seni kıskandırmak için yapıyordur. Erkeğin her uçtan dengesizini gördük bu KK'da. Topuna kibrit suyu dökesim geliyor bazen

.

oooo hadi yaaa bu çok kötü oldu işte en azından çalışsan ödersin ama mecbur ödeme bitene kadr dayanıcaksın gibi canım :/ bu süre zarfında bırak adam ne yaparsa yapsın kendini döwdürme boşwer...

daha ne kadar süre ödenecek bu para??

canım eşinin telefonunda bi kadının resminin olması hiç normal değil.
ama bunun dışında dayak olayı daha vahim bence.
bu konuda memleketindeki akrabalarından yardım istemelisin mümkünse.

Denedim umursamamayi olmuyor canim cok yaniyor kizim agladigimi gorunca aglama anne diye kucakliyor beni daha kucucuk artik beyni hayati bozulmus kavgalardan.bi de esim beni sucluyor senin gerizekaligin yuzunden kizim kavgalari gorup benden nefret ediyor diyor.ben onu kizdiriyormusum.kimsem yok esimin ajrabalarindan var hatta bi sey olursa arkandayim demisdi bi akrabasi ama ayrilsamda gidip onun evinde kalirsam mesela ne zamana kadar bilemiyorum ki...kendi ayaklarimin ustunde durup hem bebegime bakmam hem calismam lazum ama...kac defa ayrilmak istedim kzima bakinca yureyim sizladi ayrilamiyorum.keske dedigin gibi kiskandirmak icin olsa .bazen belki ben ilk baslarda ondan subhelenmisdim acaba o kizla aralarindq bi seymi var diye o da bunu bilmisdi subhelendiyimi acaba o yuzden benden intikammi aliyor yani nasil soylesemcunki bi ara bana beni zinada sucladin diuordu.ondan subheleniyordum o kizi yeni tanidiginda .acaba bana sinirli oldugu icinmi yapiyor bilmiyorum.

2016da alicam vatandasligimi.nasib olursa insallah.

iyi akşamlar evli erkek sizin eşiniz sanırım ? bu hiç normal bişey değil bence sordunuz mu acaba açıklaması ne oldu yani bırakın fotoğrafı ben mesajı bile olsa sinir olurdum açıkçası

Kızın yerine kendimi koyuyorum,evli bir adamın telefonunda ne diye resmim olsun ne münasebet? Lazımsa adımı yazınca çıkar numaram zaten.Eşinizin 'Bebek sana alışsın' cümlesi de çok kıl bir cümle.Annesi varken ona ne? Gizli hayranlık olabilir.Dayak,kafasını duvara vurması falan bu nasıl iş ya. Mümkünse bu öküze makyaj yapmayın bir daha.Darp raporu almayı düşündünüz mü? Bir raporunuz olsa bebeği ona vermezler zaten.Dünyanın her yerinde bebeği annenin bir sorunu yoksa annesine verirler.Kaçıp gitmeden hukuki çözülmeli.Bir hukukçu baksa konuya keşke.Bir de dini ağzından Allah'ı düşürmeyenler daha çok kullanıyor.

2016da alicam vatandasligimi.nasib olursa insallah.

hımmm daha da varmış canım yaaa :/

sen dediğim gibi eşinin üstüne gitme ne yaparsa yapsın ne hali warsa görsün kmin resmini koyarsa çekerse çeksin asla bişey deme.. sen dedikçe inadına yapar kendini bişey sanar... sonra döwer falan aman bırak hep dua et "Allahım sana havale ediyorum sen işini bilirsin de"

bi de sinirlendiğinde "la havle" duasını oku üfle çaktrmadan sakinleşir =)

kocayı yola getirme dualarına bak internetten bu da zaten kısa duadır için ferahlar hiç olmazsa =))

bebeğinle ilgilen yeter sana...

Hem umursamayinca niye gelip yanimda oturmuyorsun filanlar.gel bi kocanla ilgilen ,insan ol falan gibi laflar.

Allah razi olsun
.Dua ediyorum hatta ne yalan soylyim buyuye inamim yok ama bazen belki kaynanam yaptirmismi diye aklimdan geciyor.beni en bastan istemediler cunki.hatta bana doksaninci yillardan kalma bi gelinlik giydireceklerdi boyu kisa geldi mecbur gelunlik kiraladilar.kaynanam bana eski elbiselerini koydu hani gelin gelince yeni elbise falan alinirya ona kaynanam da bana kendi eskilerini koymusdu yine de sustum.offf yaz yaz bitmiyor cekdiklerim...

Bi kere darp raporu almak istedim kiyamadim anasi da hic kimseye soyleme dedi bi de ana banasinin kulagi duya duya dovdu beni kac defa.ama bi kere yine vurursa gidip rapor alicam.o kiz zaten bana da garip geliyor allah beni aff etsin gunahinagiriyorum ama sanki kendini kocamin gozunde iyi gostermeye calisiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…