Ben hic bisi sotliyemiyorum yoksa dayak yiyorum .en sonda makyaj yapdim alay etdi benimle korktum dedi makyajim fazla olmus diye ben de cok kirildim guya gonlumu aliyor tamam tamam gel buraya ben de gitmedim yanina odaya girdim arkamdan geldi kendinizor tuttu bu defa dovmedi deli gibi kendi basini kapiya duvara vurmaya basladi.
Ben hic bisi sotliyemiyorum yoksa dayak yiyorum .en sonda makyaj yapdim alay etdi benimle korktum dedi makyajim fazla olmus diye ben de cok kirildim guya gonlumu aliyor tamam tamam gel buraya ben de gitmedim yanina odaya girdim arkamdan geldi kendinizor tuttu bu defa dovmedi deli gibi kendi basini kapiya duvara vurmaya basladi.
Selam,kizlar.ben bu siteye gecen ay uye oldum.onceden izliyordum yazilarinizi.onceden sunu soylemek istiyorum eyer yazimda bi hatam olursa kusuruma bakmayin ,ben turkiyeye baska memleketden gelin geldim.konuya gelince sizin fikirlerinizi ogrenmek isterdim .sizce evli bi erkegin telefonunda is arkadasi bekar bi kizin resminin olmasi normalmi?lutfen dusuncelerinizi bilmek isterdim .
ayy canım çok üzüldüm durumuna yaaa nasıl bi insan bu şiddet de ne demek oluyor!!!
ne diyeceğimi bilemiyorum nutkum tutuldu resmen :/
sen ondan boşan çocuğu da al git ülkene dön bence bunu neden yapamıyorsunki ??
kocanın maddi durumu çok mu iyi, sen çalışmıyorum diyerek kendini ona mecbr mu hissediyorsun??
Canım bende senin gibi yeniyim. Hoşgeldin sende. Ama bence de eşinin yaptığı normal birey değil. Neden öyle birsey yapıyor acaba sordun mu hiç ?
Canım bende senin gibi yeniyim. Hoşgeldin sende. Ama bence de eşinin yaptığı normal birey değil. Neden öyle birsey yapıyor acaba sordun mu hiç ?
Hem bi kere dedim ben yapsam boyle bisi hosuna gidermiydi senin boyle bi ortsmin yok olamaz dedi.fazla bisi soylesem kavga dayak bosanma
Bebegim turk vatandasi ben daha alamadim vatamdasligi esim para oduyor vatandaslik alicam diye.yani cocugumu alip gidemem devlet alir elimden kacirdi diye.esim calismami istemiyor kac defa dedim.ev de anasinin evi.anasi da benle iyi digil .yani kendisinin hic biseyi yok.calismak istesem bile bebegimi birakcak guvendigim birileri yok.
Canım üzüldüm durumuna ya. Senin arkanda kimse yok mu?
Eğer konuşmakla çözebileceğin birşey yoksa, bir de hiç umursamamayı dene bir süre. Hiç üzerine düşme. Kendi keyfine bak, bebişinle ilgilen. Umarım sadece ego tatmini, seni kıskandırmak için yapıyordur. Erkeğin her uçtan dengesizini gördük bu KK'da. Topuna kibrit suyu dökesim geliyor bazen
.
oooo hadi yaaa bu çok kötü oldu işte en azından çalışsan ödersin ama mecbur ödeme bitene kadr dayanıcaksın gibi canım :/ bu süre zarfında bırak adam ne yaparsa yapsın kendini döwdürme boşwer...
daha ne kadar süre ödenecek bu para??
Selam,kizlar.ben bu siteye gecen ay uye oldum.onceden izliyordum yazilarinizi.onceden sunu soylemek istiyorum eyer yazimda bi hatam olursa kusuruma bakmayin ,ben turkiyeye baska memleketden gelin geldim.konuya gelince sizin fikirlerinizi ogrenmek isterdim .sizce evli bi erkegin telefonunda is arkadasi bekar bi kizin resminin olmasi normalmi?lutfen dusuncelerinizi bilmek isterdim .
2016da alicam vatandasligimi.nasib olursa insallah.
Canım üzüldüm durumuna ya. Senin arkanda kimse yok mu?
Eğer konuşmakla çözebileceğin birşey yoksa, bir de hiç umursamamayı dene bir süre. Hiç üzerine düşme. Kendi keyfine bak, bebişinle ilgilen. Umarım sadece ego tatmini, seni kıskandırmak için yapıyordur. Erkeğin her uçtan dengesizini gördük bu KK'da. Topuna kibrit suyu dökesim geliyor bazen
.
Hem umursamayinca niye gelip yanimda oturmuyorsun filanlar.gel bi kocanla ilgilen ,insan ol falan gibi laflar.
hımmm daha da varmış canım yaaa :/
sen dediğim gibi eşinin üstüne gitme ne yaparsa yapsın ne hali warsa görsün kmin resmini koyarsa çekerse çeksin asla bişey deme.. sen dedikçe inadına yapar kendini bişey sanar... sonra döwer falan aman bırak hep dua et "Allahım sana havale ediyorum sen işini bilirsin de"
bi de sinirlendiğinde "la havle" duasını oku üfle çaktrmadan sakinleşir =)
kocayı yola getirme dualarına bak internetten bu da zaten kısa duadır için ferahlar hiç olmazsa =))
bebeğinle ilgilen yeter sana...
Kızın yerine kendimi koyuyorum,evli bir adamın telefonunda ne diye resmim olsun ne münasebet? Lazımsa adımı yazınca çıkar numaram zaten.Eşinizin 'Bebek sana alışsın' cümlesi de çok kıl bir cümle.Annesi varken ona ne? Gizli hayranlık olabilir.Dayak,kafasını duvara vurması falan bu nasıl iş ya. Mümkünse bu öküze makyaj yapmayın bir daha.Darp raporu almayı düşündünüz mü? Bir raporunuz olsa bebeği ona vermezler zaten.Dünyanın her yerinde bebeği annenin bir sorunu yoksa annesine verirler.Kaçıp gitmeden hukuki çözülmeli.Bir hukukçu baksa konuya keşke.Bir de dini ağzından Allah'ı düşürmeyenler daha çok kullanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?