Buraya ilk evlilik geri sayımları yaparken kaydolmuştum ama ne bilebilirdim ki birgün boşanma konumu açacağım.. çok canım yanıyor kızlar lütfen geçecek deyin.. 2 çocuğum var biri 4 biri 1 yaşında ve boşanıyoruz.. evliliğimizin basindan beri ailesi ile alakalı kavgalarımız oldu hatta bu kavga anlarında eşim bosuyorum seni diye ağzına çok kelime aldı.. Zaten genellikle her kavgamızda sinirle alırdı ağzına bunu.. 2 defa dini nikahimiz bozuldu bu yüzden son 1 hakkımız kalmıştı dini anlamda bugün aksam kavga anında bitirdi.. burda konuları okurdum hep bosaniyorum mutsuzum şunları yaptı ama ayrılırken yinede söyle hissediyorum diyen kişilerin yorumları okurdum bu kadar şey yapmış nasıl üzülüyorsun derdim hep.. Şuan o durumdayım yarın dava açıyoruz.. Öyle kötüyüm ki alışkanlık mi dersiniz yoksa çocuklar ve gelecek kaygısı mi bilmiyorum.. ama deli gibi ağlamak istiyorum.. içime öyle bir ateş düştü ki ne yapacağimi bilmiyorum.. ne olur kızlar biseyler deyin geçecek deyin aynı durumu yaşayanlar biseyler söyleyin lütfen bu saatte arayacak kimsem yok delirmek üzereyim.sanki bugünler hiç gecmicek bu aci hiç bitmeyecek gibi hissediyorum.