Lütfen geçecek deyin bosaniyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normal tabiki. O kadar yaşanmışlığınız var. İki de çocuğunuz. Birlikte kurduğunuz düzen, bazılarını gerçekleştirdiğiniz bazılarını henüz gerçekleştiremediğiniz hayalleriniz. Alışkanlığınız...Bunlar acıtır sizi şimdi. Peki hiç düzeltme şansınız yok mu? Sevgi bitti mi aranızda?

Kafam o kadar allak bullak ki ne düşüneceğimi bilemiyorum

İçinin yanmasi ağlaman gayet normal içinde ne varsa dök ağla elime ilk boşanma kağıdı geldiğinde boşanacagimi anladığımda yanıyordum seni çok iyi anlıyorum.Ama sana bir şey diyecem sonra yavaş yavaş geçiyor kendi kendine diyorsun ki sürekli bana seni bosayacam diyen bir adamla, her an boşanma korkusuyla yaşamak ne kadar mantıklı?Şuan bunları anlamazsın ama sakın ol senin yuvan yıkılıyorsa eşinin ki de yıkılıyor onun tavrı nasıl izle
Cocugun var mi varsa onlar cok etkilendi mi?
Oda sessiz yapacak bisey yok artık dedi.. çocuklar için üzülüyorum dedi o kadar

Buraya ilk evlilik geri sayımları yaparken kaydolmuştum ama ne bilebilirdim ki birgün boşanma konumu açacağım.. çok canım yanıyor kızlar lütfen geçecek deyin.. 2 çocuğum var biri 4 biri 1 yaşında ve boşanıyoruz.. evliliğimizin basindan beri ailesi ile alakalı kavgalarımız oldu hatta bu kavga anlarında eşim bosuyorum seni diye ağzına çok kelime aldı.. Zaten genellikle her kavgamızda sinirle alırdı ağzına bunu.. 2 defa dini nikahimiz bozuldu bu yüzden son 1 hakkımız kalmıştı dini anlamda bugün aksam kavga anında bitirdi.. burda konuları okurdum hep bosaniyorum mutsuzum şunları yaptı ama ayrılırken yinede söyle hissediyorum diyen kişilerin yorumları okurdum bu kadar şey yapmış nasıl üzülüyorsun derdim hep.. Şuan o durumdayım yarın dava açıyoruz.. Öyle kötüyüm ki alışkanlık mi dersiniz yoksa çocuklar ve gelecek kaygısı mi bilmiyorum.. ama deli gibi ağlamak istiyorum.. içime öyle bir ateş düştü ki ne yapacağimi bilmiyorum.. ne olur kızlar biseyler deyin geçecek deyin aynı durumu yaşayanlar biseyler söyleyin lütfen bu saatte arayacak kimsem yok delirmek üzereyim.sanki bugünler hiç gecmicek bu aci hiç bitmeyecek gibi hissediyorum.
Aynı durumu yaşadım geçti ve şimdi çok pişmanım daha önce bosanmadigima kafa rahat ben huzurulu.Sende gecireceksin sabırlı ol.

Şuan böyle hissetmeniz normal ama iki çocuk için boşanmak istemesenizde ona kalben çok değer vermeyin artık üzüleceksiniz çünkü

Insanın boğazı düğümlenir ya sanki boğazına bisey oturmuş ne yutkunabiliyorum ne nefes alabiliyorum

Tv de Yusuf kavaklı hocaya biri sormuştu sinirliyken 3talakla boşadı eşim ne yapabiliriz diye o da 1ay dolmadıysa müftülüğe gidin derdinizi anlatın onlar sizi yönlendirir demişti. Boşanmak istemiyorsanız bir gidin sizde.

Var canım 2 tane hiçte etkilenmediler eskisinden daha iyiyiz çok şükür anne mutluysa cocuklarda mutlu hic unutma bunu seninkiler küçükmüş daha iyi senin için huc bunlara takılma sen kendi huzurunu düşün

Kaç yaşındalar

Tv de Yusuf kavaklı hocaya biri sormuştu sinirliyken 3talakla boşadı eşim ne yapabiliriz diye o da 1ay dolmadıysa müftülüğe gidin derdinizi anlatın onlar sizi yönlendirir demişti. Boşanmak istemiyorsanız bir gidin sizde.

Ama bizim daha önce 2 kere daha yaşandı bu olay iki kere daha nikah kiydirdik

Uzulmezler inşallah
Canim bu ne mario bross gibi hak mı kovalayacaksin
Bence bosanmazsiniz içime öyle doğdu
Hayırlısı

Cocugun var mi varsa onlar cok etkilendi mi?
Oda sessiz yapacak bisey yok artık dedi.. çocuklar için üzülüyorum dedi o kadar
3 tane biri karnimdaydi hemde.Ben bosanmadim davayı geri çekti barışmaya geldi ama düzeltmek için ben bir şey yapmadım sürekli bosanalim diyen bir adam vardı karşımda.Ayrica eşin bahane yapıyor ne demek yapacak bir şey yok sinirle söylemis şahit mi varmış hem kolay mı öyle ya çocuklarınız var kelimeyle yuvami yıkılır nikah mi düşer bence saçma sapan bir şey bu dini alet etmesin

Lütfen sende korkma dakka başı boşanalim ne niye evlenmiş cocuk yapmış o zaman anasının buyutemedigi avutamadigi adamlar milletin başına bela oluyor hayatlarına kara oluyor ya😬

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X