Lütfen geçecek diyin psikolojim berbat

Zaten maddi olarak ona muhtaç değilim manevi olarak da başımın çaresine bakıyorum..yardim almayı düşünüyorum ama bilsinde istemiyorum yarın öbürgün bana kullanmayacağını bilmiyorum çünkü

Çalışıyorum, sizin çıktığınız saatte asla çıkamadım.

Akıllı çocuk çok az, türlü saklabanliklarla hem ıs yapanlar var, hem yemek.

Ağlar mırıldanır , çocuk bu. Oyalayacak birseyler bulmalisiniz. Yurutecte yarım saat duruyorsa orada durmasını sevdiği bir şeyle 40 dakikaya çıkarıp yemeğinizi hemen çıkarabilirsiniz ki ek gıdaya geçen bir bebek var illa ki bir şeyler pişmeli o evde.

Madem pismiyor , aylık bin tl.ye yakın dışarıdan yiyorsunuz öyleyse eve malzeme almayın dediğiniz kadar çok.

Haftalık yardımcınız geliyormuş. Bu zamanda bir lüks bana göre. Evde çok kirlenmez.

Gece uyuduklarindan bir banyo mutfak. kalıyor. Sabah toparlanır hop biter ıs.

Sırtımda kanguruyla bana düşen işleri yapardım .

Eşinize diyecek sözüm yok. Hem üstüne düşeni yapmayıp hem sizi kumanda olarak görmesi hoş değil.

Vermeyin birikim yapın.
Gerçi vermezseniz sizi dövebilir.
Vermezseniz sıkıntı senin paranami kaldım muhabbeti ediyor iki gün sonra yine aynı..bana paragöz muamelesi yapıyor kendi kazandığım parayı bile istediğim gibi tasarruf edemiyorum

Korkmayın korktukça üstünüze gelir. Siz kızınız için cesur olun.

Vermezseniz sıkıntı senin paranami kaldım muhabbeti ediyor iki gün sonra yine aynı..bana paragöz muamelesi yapıyor kendi kazandığım parayı bile istediğim gibi tasarruf edemiyorum
Hakikaten vermeyin o zaman.
Ayrıca kendi kazandığınız para için paragöz demesi çok komik.

Farkında olun artık. Eşinizin sizi sürekli manipüle etmesine izin vermeyin.

Sen sessiz sakin bir arkadassin herhalde. Eşin yüz bulmuş yoksa bu kadar karismazdi sanki.

Benim eşimde ev işlerine yardımcı olmaz ama en azından mama yapar işim varsa bebekler ilgilenir

Sen sessiz sakin bir arkadassin herhalde. Eşin yüz bulmuş yoksa bu kadar karismazdi sanki.
Evet biraz pasif kaldım doğrudur çünkü hayatmda katlanamadigim şey evde huzursuzluk olması kavga gürültü sırf bağırmasın huzursuzluk çıkarmasın diye sustugum şeyler oldu oda yüz buldukça buldu ki yapısı bu onun bana değil herkese karşı öyle anne babasına dahil..e haliyle onlar ona bu yüzü verince ben tepki koyunca kıyamet kopuyor

Benim eşimde ev işlerine yardımcı olmaz ama en azından mama yapar işim varsa bebekler ilgilenir
Ev işleri için yardim istemiyorum zaten tek isteğim isim varken bebekle ilgilenmesi sanki çocuk benim çocuğum sadece bakmakla yükümlü tek kişi benim..isine gelincede çocuğuna böyle yapma o zaman kendi çocuğu oluyor iste

Hakikaten vermeyin o zaman.
Ayrıca kendi kazandığınız para için paragöz demesi çok komik.

Farkında olun artık. Eşinizin sizi sürekli manipüle etmesine izin vermeyin.
Ilk günden beri öyle bi ortam yarattı daha ortada olmayan param için üstelik sonradan atandım üstelik su an sanki sayesinde kazanıyorum havalarında yanlış anlaşılmasın kpss ile atandım hepsi emeğim..beni öyle bi hake getirdi ki kendi paramı harcarken korkuyorum

Canım bazı çocuklar zordur bunu kabul etmek lazım.Allah dağına göre kar verir derler benim aklıma hep bu gelir şu an 15 aylık kaoscu velet im var Çamaşır asarken cama dudaklarını yapıştırıp Recep İvedik oluyor resmen o sahneyi biliyorsun di mi ben de arkadan aynı hareketi yapıyorum ona öyle öyle hallediyoruz. He bir de 8 yaşında evladım var tecrübeye dayanarak diyorum ki GEÇECEK
Bak senin için buldum

Eklentiler

• 8F0C7CA2-750D-44DA-A0A3-4D16DA3B5F5F.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 234

Suan benim durumun ben hala oglan kucakta is yapiyorum evi beraber supuruyoruz camasiri beraber katliyoruz.hepsi tek elle.sadece dograma isinde onune bir seyler koyuyarum sadece 5 dk hemen huysuzlaniyir.

Sizin durum çocuk değil ki kocadan kaynaklı .kendime benzettim ben de hır gür sevmem elimden geleni yaparım ama sabrım taşarsa Allah yarattı demem. Aynı evde yaşayınca paranı verme birikim yap gibi bir durum olmuyor maalesef yapan nasıl yapıyor bilmem eşiniz nasıl birikim yapmıyorsa sizden gizli yada ayrı siz de yapamazsınız.maaşlar tek bir yerde toplanıyor sanırım bizde de öyle sonra ne oluyor masraflara vs gidiyor kalanı toplu birikim vs neyse ailecek oluyordur .yani bilmiyorum ayrı gayrı olmaz size yardımcı olmak konusunda haklısınız öküz erkekler acımaları olmuyor ama haftalık temizlikçi işinizi epey kolaylaştırıyordur .bakmak istemese de bebeği verin kucağına atacak değil ya .insan yıllarını geçirdikçe daha cesur daha kendini savunan oluyor il zamanlardaki ben olsaydım sanırım ölmüştüm şimdiye insan yavaş yavaş pişiyor o yontulacak siz güçleneceksiniz

Evet ama hayatı birisinden öğrenecek. Ailesi pohpohlamiş, ne derse dogru, ne yapsa haklı. Sizde sesinizi cikarmaSaniz ben iyi bilirime devam eder. Çok fazla dozunu kaçırmadan, zaman zaman dişinizi gösterin. Kıyamet kopsada ilk zaman kopar sonra alışır

Güzel kardeşim çok yorum yapıyorum ama keşke araba ev gibi birşeye bağlasan maaşı. Ortada emeğin çar çur oluyor. Eşinin de sesi çıkmaz hem

Bu söylediğimi yanlış anlamayın ama ezik gibi davranıyorsunuz. Size böyle davranmasına nasıl izin veriyorsunuz. Ben okurken deli oldum. Ağzının payını verin. Sadece para harcamakla baba olunmuyor.

Bebeğiniz küçük henüz. Ev işi,çamaşır,bulaşık vs takmayın kafanıza. Dört dörtlük olmayıversin ki zaten temizlik için birini almaya başlamışsınız o sizi biraz rahatlatır.
Kalan işlerde olduğu kadar olsun.
Uyumuyor mu bebeğiniz hiç? O uyurken birşeyler halledebilirsiniz ufak tefek,yemek vb seyleri.
Yemek konusunda pratikte olsa hazırlamalısınız birşeyler zira bebekte yemek yemeye başlamıştır artık,çorba,yoğurt vb şeyleri yiyordur. Sizinle oturup yiyeceği şekilde ayarlayın.
O yarım saat duruyorsa yürüteçte sizde o arada yemek yapın. Kaç dakikanızı alır ki soğanı salçayı kavurup tencereye malzemeleri koymak? Sonra pişecek kendi kendine. Ha 5 çeşit hazırlayamazsınız belki ama 1 çeşitte olsa tencere yemegi yapılır. Yanına makarna haşlamak pratik olur.
Bu arada 2 çocuğum var,kızımda bensiz durmuyordu ki ben yüruteçte kullanmadım,onu slinge bağlayıp hicbir işimi yapamasam yemek yapabiliyordum.
Sizde halledebilirsiniz bence.
Yürümeye başlayınca bir tık daha rahatlarsınız. Oglum 15 aylık,ben yemek yaparken yanımda çekmeceleri açıp dolap kapaklarıni açıp kapayıp,fırının hatta bulaşık makinesinin ayarlarını bozmak,düğmelerine basmak vb şeylerle oyalanıyor. Bende o arada yemek yapabiliyorum. Uyurkende çamaşır,ütü vb işlerimi hallediyorum.

benim kizimda boyleydi temizligi kanguruyla cozdum yemek yapacagim zamanda oturtuyorum tezgahin ustune hem yemek yapiyorum hem ne yaptigimj anlatiyorum eline bi havuc veriyorum mesela onla oyalaniyo sikilirsa mama sandalyesine oturtup onune yogurt koyuyorum kendi kendine yeme cabasiyla ugrasiyo bi sekilde o aylarda cocuklar ogrenmek iatiyor kendi kendine ogrenemeyecegi icinde size sariyor mecburen mutfaktan halimi kaldirdim hamur yoguracaksam bir kucuk yumakta eline verdim hem kesfetti hem oyalandi oyalayacak biseyler verirseniz is yaparken sizi bunaltmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…