Bebeğiniz küçük henüz. Ev işi,çamaşır,bulaşık vs takmayın kafanıza. Dört dörtlük olmayıversin ki zaten temizlik için birini almaya başlamışsınız o sizi biraz rahatlatır.
Kalan işlerde olduğu kadar olsun.
Uyumuyor mu bebeğiniz hiç? O uyurken birşeyler halledebilirsiniz ufak tefek,yemek vb seyleri.
Yemek konusunda pratikte olsa hazırlamalısınız birşeyler zira bebekte yemek yemeye başlamıştır artık,çorba,yoğurt vb şeyleri yiyordur. Sizinle oturup yiyeceği şekilde ayarlayın.
O yarım saat duruyorsa yürüteçte sizde o arada yemek yapın. Kaç dakikanızı alır ki soğanı salçayı kavurup tencereye malzemeleri koymak? Sonra pişecek kendi kendine. Ha 5 çeşit hazırlayamazsınız belki ama 1 çeşitte olsa tencere yemegi yapılır. Yanına makarna haşlamak pratik olur.
Bu arada 2 çocuğum var,kızımda bensiz durmuyordu ki ben yüruteçte kullanmadım,onu slinge bağlayıp hicbir işimi yapamasam yemek yapabiliyordum.
Sizde halledebilirsiniz bence.
Yürümeye başlayınca bir tık daha rahatlarsınız. Oglum 15 aylık,ben yemek yaparken yanımda çekmeceleri açıp dolap kapaklarıni açıp kapayıp,fırının hatta bulaşık makinesinin ayarlarını bozmak,düğmelerine basmak vb şeylerle oyalanıyor. Bende o arada yemek yapabiliyorum. Uyurkende çamaşır,ütü vb işlerimi hallediyorum.