- 26 Ocak 2020
- 2.278
- 2.868
- 83
- 32
Az oluyor. 10 gün önceden çok erken senin yumurtlama kanaması olabilir. Yumurta çatlarken kanama yapar bazı insanlardaAz mı oluyor çok mu peçeteye silince geldi benim akıntı şeklinde adetim 10 gün var
İlk defa başıma geldi tedirgin oldum kasık agrımda çok siddetli olunca acaba dedimAz oluyor. 10 gün önceden çok erken senin yumurtlama kanaması olabilir. Yumurta çatlarken kanama yapar bazı insanlarda
İstersen nir kontrole gitİnş en son adetim de ilk kez kahverengydi kahverengi adet gördüm 4 gün sürdü 3 günü soluk kırmızıydı bitince test yaptım negatif ti üstünden 15 gün gecti ve kahverengi Lekelenme gördüm İnş farklı Bi sorun degildir
Yapicam yarınBence belirsizlik daha kötü. Belirsizlik daha çok stres yapar. Ben 2 3 gün gecikince test yapıyodum. Çıkmayınca biraz üzülüyodum ilkin ama sonra rahatlıyodum. En azından stresim merakım bitiyodu. Bikaç saat sonra da reglim geliyodu yani beynimiz bizimle oynuyo. Stres yaptıkça daha çok gecikir. Varsa var ne güzel yoksa da gerçekle yüzleşmek de güzel
Ben de gördüm sanki..naptnz net bir sonuc var mi merak ettimEki Görüntüle 2641104 birşey gören varmı benim gözler oyunmu oynuyor
Aşırı ağrım var gece boyunca uyayamadım adet ağrısı gibi sabah baktım az az kahverengi akıntı oluyor ama sanki adet olacağım olurkende böyle ağrım oluyorAkıntı geldikten sonra test yap hamileysen çıkar benim sabahı çıkmıştı. Beta hcg değerim 93 tü
Bi kez geldi sadece sonra hiç gelmedi bende
Benim adet olacak gibi ağrım var uyuyamadım bile seninde ağrın böyle çok muBenimde 4 gün önce kahverengi akıntım oldu iki gün iki kere gördüm 4 gündür kasık agrım çok fazla ve bugun de açık kahve sarı arası akıntım geldi adet günüme 10 gün var merakla bekliyorum
Yapicam yarınkesinlikle öyle
Sizin de çok fazla ağrınız var mı ben sanki adet oldum sanıyorum sürekliYapicam yarınkesinlikle öyle
Evet var ve şimdi iki cizgiyi gördüm. Ben yumurtlamadan beri kramplar görüyorumSizin de çok fazla ağrınız var mı ben sanki adet oldum sanıyorum sürekli
Hadi ya ne güzel darısı bana ben dün hiç uyuyamadım ya arada akıntım oluyor adet ağrısı var aşırı dayanamıyorum adetimede üç gün var seninde mi böyleydiEvet var ve şimdi iki cizgiyi gördüm. Ben yumurtlamadan beri kramplar görüyorum
İlk hamilelik belirtileri nelerdir? Hamile olduğunuzu nasıl anladınız hissettiniz mi, ilişkiden sonra acaba diye düşünüp hamile olduğunuzu öğrendiğiniz oldumu ? Benim adete beş gün var aşırı bel ağrım mide bulantım var bide göğüs çevresi sivilce gibi şeyler çıkmış ama adettede bunlar oluyor heyecanlanıyorum birden sonra değilse diyorum
Çok merak ediyorum ama bide aşırı ağrım var adet oldum kesin diyorum ama yok daha da üç gün var kahverengi akıntım varHamile olduğumu, regl 1 hafta gecikince anladım şükür
Belirtilere çok kafa takmayın yani çoğu kişide ilk haftalar belirti olmayabilir 5. 6. Haftadan sonra genelde başlıyor ağrılar, bulantılar vs.
Sakin kafayla regli beklemek en güzeli aslında.
Benim yumurtlamada başladı hatta yumurtlamami öyle hissettim ağrı adet ağrısı gibiydi degerlendirdik. Sonra hep kramplarim oldu. Hep bi rahatsızlik hissi vardı bi ara ayaklarım çok üşüdü bi ara yandim. Yumurtlamamdan bikaç gün sonra bi gece kasiklarim şişti belli oluyordu gözle hafif bi şişlik göğüs uçlarımda taneler var. Kramp aksak belime vurdu ve göbek deligimin oralarda agrim oluyo suan. Rabbim sanadq tez zamanda nasip etsin inşallahHadi ya ne güzel darısı bana ben dün hiç uyuyamadım ya arada akıntım oluyor adet ağrısı var aşırı dayanamıyorum adetimede üç gün var seninde mi böyleydi
Amin Bendede çoğu var ama ben adettede bunlrı yaşıyorum o yüzden bilemiyorum sende kahverengi akıntı oldumu canımBenim yumurtlamada başladı hatta yumurtlamami öyle hissettim ağrı adet ağrısı gibiydi degerlendirdik. Sonra hep kramplarim oldu. Hep bi rahatsızlik hissi vardı bi ara ayaklarım çok üşüdü bi ara yandim. Yumurtlamamdan bikaç gün sonra bi gece kasiklarim şişti belli oluyordu gözle hafif bi şişlik göğüs uçlarımda taneler var. Kramp aksak belime vurdu ve göbek deligimin oralarda agrim oluyo suan. Rabbim sanadq tez zamanda nasip etsin inşallah
Çok merak ediyorum ama bide aşırı ağrım var adet oldum kesin diyorum ama yok daha da üç gün var kahverengi akıntım var
Üç gün var daha canım yaReglin gecikti mi canım test yaptın mı ?
2 gün önce oldu ama adet başlangıcı gibi değildi böyle açık kahve puturlu gibiydi peçeteye geldi bidaha da beyaza döndüAmin Bendede çoğu var ama ben adettede bunlrı yaşıyorum o yüzden bilemiyorum sende kahverengi akıntı oldumu canım
Benimde kahve ama puturlu değil şu an az az akıntı geliyor kahve2 gün önce oldu ama adet başlangıcı gibi değildi böyle açık kahve puturlu gibiydi peçeteye geldi bidaha da beyaza döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?