Gebeliğe Hazırlık Lütfen hamile olanlar yazsın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İstersen nir kontrole git

Yapicam yarın kesinlikle öyle

Akıntı geldikten sonra test yap hamileysen çıkar benim sabahı çıkmıştı. Beta hcg değerim 93 tü

Bi kez geldi sadece sonra hiç gelmedi bende
Aşırı ağrım var gece boyunca uyayamadım adet ağrısı gibi sabah baktım az az kahverengi akıntı oluyor ama sanki adet olacağım olurkende böyle ağrım oluyor

Benimde 4 gün önce kahverengi akıntım oldu iki gün iki kere gördüm 4 gündür kasık agrım çok fazla ve bugun de açık kahve sarı arası akıntım geldi adet günüme 10 gün var merakla bekliyorum
Benim adet olacak gibi ağrım var uyuyamadım bile seninde ağrın böyle çok mu

Sizin de çok fazla ağrınız var mı ben sanki adet oldum sanıyorum sürekli

Evet var ve şimdi iki cizgiyi gördüm. Ben yumurtlamadan beri kramplar görüyorum
Hadi ya ne güzel darısı bana ben dün hiç uyuyamadım ya arada akıntım oluyor adet ağrısı var aşırı dayanamıyorum adetimede üç gün var seninde mi böyleydi

Hamile olduğumu, regl 1 hafta gecikince anladım şükür

Belirtilere çok kafa takmayın yani çoğu kişide ilk haftalar belirti olmayabilir 5. 6. Haftadan sonra genelde başlıyor ağrılar, bulantılar vs.

Sakin kafayla regli beklemek en güzeli aslında.

Çok merak ediyorum ama bide aşırı ağrım var adet oldum kesin diyorum ama yok daha da üç gün var kahverengi akıntım var

Hadi ya ne güzel darısı bana ben dün hiç uyuyamadım ya arada akıntım oluyor adet ağrısı var aşırı dayanamıyorum adetimede üç gün var seninde mi böyleydi
Benim yumurtlamada başladı hatta yumurtlamami öyle hissettim ağrı adet ağrısı gibiydi degerlendirdik. Sonra hep kramplarim oldu. Hep bi rahatsızlik hissi vardı bi ara ayaklarım çok üşüdü bi ara yandim. Yumurtlamamdan bikaç gün sonra bi gece kasiklarim şişti belli oluyordu gözle hafif bi şişlik göğüs uçlarımda taneler var. Kramp aksak belime vurdu ve göbek deligimin oralarda agrim oluyo suan. Rabbim sanadq tez zamanda nasip etsin inşallah

Amin Bendede çoğu var ama ben adettede bunlrı yaşıyorum o yüzden bilemiyorum sende kahverengi akıntı oldumu canım

Amin Bendede çoğu var ama ben adettede bunlrı yaşıyorum o yüzden bilemiyorum sende kahverengi akıntı oldumu canım
2 gün önce oldu ama adet başlangıcı gibi değildi böyle açık kahve puturlu gibiydi peçeteye geldi bidaha da beyaza döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…