Lutfen iceri girip soruma bakarmisiniz oldurucem kendimi :(

denisbudak

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
15
0
6
35
Antalya
1 hafta once ameliyat oldum ve durumum gayet iyidi kizlar bugun sabah burnumun icinde beyaz bir sey cikti yara degil birazcik ete benzior sizdede olmusmuydu kafayi yemek uzereyim

bende de var ama beyaz degil normal et renginde doktorum icteki kesigin yeri oldugunu duzelcegini soyledi. beyazsa bilmiyorum ama oyle bisey olabilir ya da iltihaplanma olmus olabilir

Bence bize yorum yapmak dusmez canim ciddi biseyde olabilir gelip gecici birseyde olabilir bence hemen dojtoruna git gecmis olsun canim

1 hafta once ameliyat oldum ve durumum gayet iyidi kizlar bugun sabah burnumun icinde beyaz bir sey cikti yara degil birazcik ete benzior sizdede olmusmuydu kafayi yemek uzereyim

Canım çok geçmiş olsun, ilk ameliyatımda benim burnumda da dediğine benzer beyaz bir et parçası vardı. Dokunamadım tabi o yüzden anlamadım ne olduğunu. Sonra anladım ki ordaki dikiş iltihap yapmış beyaz görünüyordu ve sertti. Öyle bişey olmasın?

bende de var ama beyaz degil normal et renginde doktorum icteki kesigin yeri oldugunu duzelcegini soyledi. beyazsa bilmiyorum ama oyle bisey olabilir ya da iltihaplanma olmus olabilir
Evet canim galiba iltahaplanma oldu cunki uzerine dokununca icine kacior sonra tekrardan cikmaya basliyo benimkide biraz burun icindeki et renginde insallah öyledir cok tesekkur ediyorum yorumun icin

Evet canim galiba iltahaplanma oldu cunki uzerine dokununca icine kacior sonra tekrardan cikmaya basliyo benimkide biraz burun icindeki et renginde insallah öyledir cok tesekkur ediyorum yorumun icin

ne demek canim :) ama dokunma cok spreylerini kullan ins gecer ama bi telefonla da olsa doktoruna danis.yanlis yonlendirmis olmayalim

dua ediyorum canim benimkide oyle birsey benziyo beyaz ve birazcik bastirinca icine gidiyo galiba iltahap cunki burnumun sekli duzgun durumda insallah iltihaptir

dua ediyorum canim benimkide oyle birsey benziyo beyaz ve birazcik bastirinca icine gidiyo galiba iltahap cunki burnumun sekli duzgun durumda insallah iltihaptir

bence iltihap o canım, dikişin birini alırken gözden kaçırmış doktorum, o da uzun süre bekleyince içerde sivilce gibi bişey yapmış, sıktım ve merhem sürmüştüm :)) sen doktoruna sor tabi, canını sıkma

canım gecmis olsun aynı sorun bende var dr. kıkırdagı uzun bırakmıs 1. yıla kadar yukarı cekecegini olmazsa törpülemek gerekcegini söyledi iyi haber vermek isterdim sana ama 7. aydayım bi gelisme yok :/

bendede olmuştu bu fena acıordu sağ tarafımdaki silikon kaymış 10gün boyunca etin içine gömülmüş yara yapmıştı ve iltihaplanmada olmuştu doktorumda şehir dışındaydı ben sağlık ocağına gittim bana antibiyotikli krem verdi hani bu göze sürülenlerden sabah akşam sürerken 1 haftada zor geçti sol taraftada dikiş erimedi kılçık gibi burnumun içinden çıkıordu ara ara iltihaplanıordu 3. ayda doktora aldırmıştım ve öyle şiş kaldı orası doktor gececek zamanla dedi ama geçmedi 11. aydayım artık geçmesinide beklemiorum.. tavsiyem burnunun içine bol bol bepanten sür ben sürmedim korkumdan bişi olacak die çok pişman oldum benden sonra ameliyat olanlar daha çabuk iyileşti dikiş izlerin için falan çok iyi geliyor..

canım gecmis olsun aynı sorun bende var dr. kıkırdagı uzun bırakmıs 1. yıla kadar yukarı cekecegini olmazsa törpülemek gerekcegini söyledi iyi haber vermek isterdim sana ama 7. aydayım bi gelisme yok :/

Canim doktorumu aradım konustum dogal birseymis olabilirmiş galiba iltihap cikti neyse canim cok rahatladim

Hadi ya canim cok üzüldüm cok cok cok geçmiş olsun benimkide onemli birsey degildir insallah dua ediyorum hergun gecsin artik

hemen müdahale et, arkadaşıma oldu aynısı..çok kötü tüh tüh..neyse düzelir belki..

Eğer o çıkan şeyin resmini görebilirsem ne olduğunu söyleyebilirim canım doktorlarında her lafına güvenmeyin uyduracak kılıf çoktur ben ameliyathane hemşiresiyim anlarım ne olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…