Lutfen iceri girip soruma bakarmisiniz oldurucem kendimi :(

ben et renginde beyaz degil demistim ya o gercekten icteki kesik yeriymis ve kendini ice dogru topladi gitgide de yokoluyo :) ama su siralar burnum cok akiyo ve surekli peceteyle silmekten ucundaki dikis yeri tahris oldu beyaz beyaz oldu. orasi iltihaplanmis midir? ya da ne yapmam gerek? yaniyo bi de yani dokununca

tatlım bende tam 20. günümdeyim benımde kan şeklinde intihaplı şeyler çıkıyo sümkürmemeye çalış sen içini ferah tut herşey güzel olcakk daha dur şişlikler bide dert olcak suan benım oldugu gibi ama emin ol onlarda geccek:))

Canım burnunu silme peceteyle dokun çek sadece çünkü yeni ameliyatlısın zorlama. İltihap olduğunu sanmıyorum ama olabilir de. Bence sen doktorunla konuşmalı ve bi çok konuda tavsiyeler almalısın. Pek uğraşma ama hele burnunu hiç silme çok narin davranman gereken bi hareket bu çünkü dışarda dikişlerin olduğu gibi icerdede var ve onlar çok hassas.

Canım geçmiş olsun ama bunu paylaşmak için forum doğru adres de sorma kısmında doktorundan başka kimseyi muhatap alma bence,her hastanın durumu birbirinden farklıdır.

Canım geçmiş olsun ama bunu paylaşmak için forum doğru adres de sorma kısmında doktorundan başka kimseyi muhatap alma bence,her hastanın durumu birbirinden farklıdır.

Canim kontrolumu yaptirdim tamponlar alindi azi gitti cogu kaldi,.beyaz sislikler ise burun kucultulunce kikirdaklarda kesildigi icin kikirdaklar yerlrsiyormus sıkıntı yokmuş yani cok tesekkur ettim yorumun icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…