Lütfen kalbim yapma bunu bize

İnsan kalbi herşeye heyecanlanır:)) korkarsın kalbin çarpar.. mutlu olursun kalbin çarpar... bir anlık histir bunlar...

Bende geçici olduğunu düşünüyorum. Herşeyin hayırlısı...

Sebep sorunlar olsun kötü giden ilişki olsun her ne olursa olsun başka birinden etkilenebiliyorsan artık aşık değilsindir sevgiline, bu bu kadar net birşey. Niye kendini zorluyorsun 5 yıllıksa 5 yıllık. Aşık olmak kadar güzel birşey var mı? Aldat demiyorum, ayrıl diyorum. Ama ya onu elde edemezsem eski sevgilim beni tamamen silerse geri dönemezsem ortada kalırsam falan dersin ki bu hesapçı mantıktır. Garanticiliktir.

öyle düşünmüyorum tabiki ama yenı insanın huyunu suyunu bilmiyorsun belkıde 2 gün içersinde sen bana uygun değilsin diyecegım bana. hayatımdakı insanı annesinden daha fazla tanıyorum oda benı mutluyum onunla ama az uz birşeyler atlatmadık işten vakıt bıle ayıramıyoruz birbirimize özellikle ben hersey benı buna itti sanırım ama eger aşk değilde sevgim bitti diye aklımdan geçirirsem durmam hayatında erkek arkadasımın günlerdir düşünüyorum nıye yaptım neden oldu ama inanın elimde değildi kızlar ilk görüşte etkılenmeye inanmazdım ama doğruymuş hiç bir şeyi hafife almamam gerektıgını bir kez daha anladım dün sevgilimle birlikteyken saatlerce agladım ama ona bişey diyemedım sadece senden uzaklaşmama izin verme diyebildim ağladım sadece gelmedı elimden bişey

Hissettiklerini anlayabiliyorum ama sen olsan o bir başkasına aşık olsa ve sana söyleyemese seni kaybetmemek için ne düşünürdün. Hem kendine de haksızlık ediyorsun bence için içini yiyordur şu an.

çok zor bi durum ya üzüldüm tatlım senin adına umarım doğru yolu bulursun bence bi anlık heyecan gelip geçici bu yüzden 5 senelık ılişkiyi bitirmeye değmez

bence ayrılma.sadece başkasıdan hoşlanıyorsun diye erkekarkadaşını bırakma.5yıl uzun bir zamandır.canın sıkılmış belki öyle şey normaldır.5yıldan beri berabersiniz o sana 5yıldan beri güveniyor.Hayat bi sınavdır artık erkekarkadaşına nekadar değer verdiğini göstereceksin inşallah çok mutlu olacaksınız.

inşallah kızlar arada aklıma gelsede sevgilimleyım ve mutluyum sevıyorum diye gece bana çeyiz kırıp kavurmuş bana getirdi sevgilimin canı çekmıştır dedı çok tatlıydı ama her an o insan karsıma çıkıcak görücem aklım karısıcak diye çok korkuyorum kursun önünden geçmiyorum derslere gitmıyorum artık kafam rahat olsun dıye sevgilime ayırıyorum her boş anımı

tatlım olur böle seyler takma kafana uzun süreli ilşkilerın sonunda cıkan kavgalar sorunlar yüzünden ıkı tarafta birbırını kırıp yıpratabılıyo ve hıcbızaman ılıskı ve duygular ılk günku gibi olmuyo monotonlasıyo ve bu bızde duygu boşluğuna yol acıyo ve yenı heyecnlara arayıslara itiyo bu erkek arkadasındada olmustur mutlaka ınsan vıcdanen rahatsız oluyo ben nasıl böle hissederım ya bşi olursa ya pişman olursam hayır kendıme engel olmalıyım bunu ona yapmamalıyım gıbısınden sorular dolaşıp duruyo ınsann beynınde ama ınan bana o ılk gördğünde çocuğa duyduğun hissetğin seyler gecıcı bır hevesten ibaret hem kendınıde suçlu hissetme cunku bu herkesın basına gelebılıcak bişey.ayrıca kımse senı yargılayamaz.önyargılı olmayalım.sonucta bunu yasayan hısseden sensın bu hayat senın hayatın.zaten o anlık hoslandğın çocuğu tanıdıkça o duyguların gecıcek emın ol bunaaaaa.......yanı bu kadar kafaya takma seker:)

başıma gelenler.sevgilimle yemege çıktık ve kurs hocası ordaydı görmemezliğe geldım ama ne yaptı ettı geldı önümde durdu ve selamlaştık tabıkı benımkıde ortalıgı ayaga kaldırdı kım o slm için ne çok uğraştı diye...

Back
X