- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.119
- 598
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Konuyu carpitmayin. Sanki ben dovmusum.Sonra da neden kadına şiddet naraları savunun önce hemcinsinizin yanında durmayı bilin dini içerikle alakam YÖK benim konuyu nasıl anlatsaydım başlık size de iadedir lütfen yazmayın bana.. anlamadan saldırmışsınız resmen pes. Konu alakasız yerden açıldı aldı adam elime kuranınverdi aç göster diyip duruyor sonrası anlattım Zaten ne alaka sizin anladığınızla
yani vermek istedigim mesaji oturup düsünmek yerine yazik evladima onu burdan kurtarmaliyim demek yerine böyle bir cevab iyimis...
Dualarınızı esirgemeyin çok teşekkür ederim gözümün nuru 6 yaşına girecek diğer ayda meleğim huzur kokulum o benim ama ahdim var oğluma yine bu şartları sağlayacağım ve bir huzurlu hayat vereceğim , oğlum bunları görerek büyüse karısına aynısını yapsa ben o toprak altonda nasıl yatayım aman yarabbi
Onu bu hale getiren Zaten babası ama sosyalde aramız iyi 67 yaşında adam ne sıkıntım olacak ki omunla ben ona karışmam o banaBabasıyla aranız nasıl? Bu konular çok hassas din konuları bence fazla taviz vermeyin dil uzatmasın dinine sizde ona karışmayın ama ateistse zaten evli değilsiniz
Lütfen bu süreçte iyi geçinmeye bakın ve cocuğunuzu düşünüp hareket edin sinirlenmeyin bam teline basmayın herşey çocuğunuz için inşaAllah hemen kendinizi toplarsnz ve yavrunuzu daha huzurlu korkususz gürültüsüz yerde yetiştirirsiniz Allah bağışlasın cocugunuzu size sevgiler
Tükendim ... anlıyor musun ? Kendimi birilerine sürekli bu adamın düşürdüğü haller yüzünden tanımlamak zorunda kalmaktan tükendim şu an olduğu gibi
Allah korusun allah olmayana versin lütfen aman diyimKonu sahibi hamile mi ikinciye, yanlış mı anladım?
Yanlış anlamış olmayı istiyorum .
cözümü bence kendinde biliyorsun. oglunun odasini özlemesi mi kötü yoksa annesinin nasil yerlerde sürüldügünü izlemesi mi? Allah‘a inaniyorum diyorsun ozaman herseye cözüm yolladiginida bilirsin! lütfen cocuguna yapma! cünki bu olanlari örnek aliyor
Durmayin o evde
Borçlar sizin adınıza olabilir ama nafaka tazminat alabilirsiniz saniyorum
Hiçbi şeye gücünüz kalmadiysa,o kavgayı duyan hisseddn evladınız için güçlü olun boşanin
Prensipleriniz, maneviyatiniz cok farkli birbirinden. Bu iliskilerde (bizim kulturumuzde) ciddi anlamda sorun yaratabilir. Allah islah etsin kocanizi, küfre girmis sanki..
Allah yardimciniz olsun.
Sizin adınıza olan borç ne kadar??Öyle bir kendini garantiye almış ji adam SSK bile yok güya kendi işi fason iş yapıyor beleş çalışıyor , üstüne mal YÖK hepsi babasının üstüne 4 daire de
Diyorum ya haklısın 1 dk durmam şu borç olmasa annemler kabul edecek onlar da çok yıprandı defalarca gittim döndüm bu ilk değil 3 kez boşanma davası gördüm 2015 te aynı adamla yıprwndıkları yanına kaldı insancıkların haklılar anlıyorum onları da ama ben de oğlum için belki işte bir ümit dedim geldim
Sizin adınıza olan borç ne kadar??
Yani şimdi ne desem olmayacak ama
Adam zaten ayni evde yasanilacak birisi değil
Ve ortada bi cocuk var
Annesine gözleri önünde eziyet edilem bir çocuk. .....
Boşanin lütfen yaşadığınız acıları cocugunuza da yasatmayin
Diyorum ya haklısın 1 dk durmam şu borç olmasa annemler kabul edecek onlar da çok yıprandı defalarca gittim döndüm bu ilk değil 3 kez boşanma davası gördüm 2015 te aynı adamla yıprwndıkları yanına kaldı insancıkların haklılar anlıyorum onları da ama ben de oğlum için belki işte bir ümit dedim geldim
Böyle babayla büyümese daha iyi sankiBoşanma zaten olacak oğluma karşı da içim rahat elimden gelenin en iyisini yaptım ben Emin’im o babalı büyüsün diye, lakin bu durum çok daha kötüye gidiyor borcun totaliter 15 bin ona verdiğim mebla kadar şu anda 27 den düştü bu rakama tabi , şimdi ayda ödediğim 1670 ben alıyorum 1800
gitmek istiorsan git ama dönme! borc öyle böyle ödenir. annenlere yerlessen esya fazla gerek kalmaz mobilyalari satip borca kata bilirsin. taksitleri düsüre bilirsin...
hem din yüzünden kavga etmek. esim hristiyan ben müslüman ben oruc tutarken bütün gün ac kalcam diye sahurumu hazirlar....
ayni fikirde olmaya bilirsiniz ama saygi en önemlisi o yoksa bosa kürek cekip hayatini zindan etme unutma insan bi kere geliyo su dünyaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?