- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi Childgirlss
Adam asabinin teki belli ki. Sizede takik. Eger bosanmayi dusunmuyorsaniz polemige girmeyin. Cevap verdikce kudurur boyleleri.Yine kavga....
Yüzüme tükürdü beni sağa sola ittirdi en sonunda S***** G** (Defol) burdan diyerek salon kapısına ittirdi yatak odama geldim kapı arkasına oturdum Hızla geldi mutfağa gitmem için zorladı...
Gittim hızla kapıyı kapattım İnan bana o an söylediklerini hatırlamıyorum bile buz kestim senden iğreniyorum dedim ve mutfağa gittim kapıyı kapattım kilitledim..
Zorlardı kapıyı açamadı sonra bağıra bağıra söylendi kapıda baktım olmuyor balkona attım kendimi duymamak için...
Sonra oğlumu aldım salondan, odama geçtim .giderken bana yapılan haksızlığa rağmen korktuğumu hissettim gel mutfağa diye zorladığında iseBıçaklarsa diye korktum çok soğuk kanlı olsam da...
İçim buz davamda haklı olduğuma Emin’imSusuyorduk ne güzel nerden bileyim bir konu oldu biliyor musun dinen emzirmek bile babanın borcu normalde dedim berde yazıyor dedi Kuran’da dedim.
Ayaklı kuran dedi sen hep ona hikaye kitabı diyorsun inanmamakta özgürsün dedim maden inanıyoruz o zaman 4 karı da alalım senin şahitliğin sayılmasın dedi dediö ki dindeki tüm kurallar dört dörtlük uygulansa Çok da adil bir dünya okurdu kudurdı adam ardından..
İnsanlar onu değiştirmiş o Allah’ın o dönem için gönderdiği bir şeymiş eski hikayelermiş Araştır bilmem ne dedi. ben inanmıyorum Benim için değiştirilemez bir mübarek allah buma izin vermedi vermez dedim..
Nerden biliyorsun çünkü öyle inanıyorum dedim kalk göster dedi aldım ayeti göstereceğim benzer bir ayeti okudum ama sen böyle değil uydurma konuşuyorsun dedi.. Dedim ki hayır uydurma değil ayet ve öğütler dağıtılmış vaziyette bekle bulayım dedim. Haykırmaya elimdeki kurana vurmaya başladı bunu biz aldık sen kimsin vs çamursun yobazsın yozgatlısın işte vs demeye başladı...
Ardından da dedim ki xkarşında oğlunun annesi var televiZyonda köpürdüğün adamlara söylediklerini benden çıkarma dedim ve ardından dedim ki öfkenin sebebi ne ? Sen bana sabahtan beri laflar ediyorsun inancıma kitabıma karakterime soyuma ben sana bir kelime etmedim bu laflarının üzerine Ama sinirlenmedim de sebebim ne haklıyım Emin’im kendimden peki sen dedim?
Ardından da ağZından çıkanla kafandaki mantığın ve kalbindeki huzursuzluk seni bu öfkeye maruz kıldı kabul et dedim ve ilk başta anlattıklarım yaşandı...
Birden kalktı beni hırpaladı tükürdü ve fırlattı Hayatım zor kalbim soğık ve alışmış vaziyette yada şokta...
Korkularım da çok artık şahsından korkuyorum onu görmek istemiyorum. Onu yakınımda hissetmek istemiyorum...
Olmasa daha iyi keşke İstanbul’a gitse ben burda iyiyim oğlumla...
Dedesi bende kalabilir, Konuşacağım korkuyorum,Bana zarar verir diye... korkularım beni istemeyen ailem , bezmişliklerim, tükenmişlik sendromu tedavim her şey üst üste ve ben nasıl kalkacağım bilmiyorum ama artık onu istemediğim gerçek.. eş değil el düşman gibi sanki yıllardır sevgi umduğum ama hep bunlara maruz kaldığım bir erkek sadece ... kendime hakaret gibi sanki kendimi bir şey yaptırmak için berabermişim gibi ;(