• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen kırıcı olmadan yazacaklar okusun zira acıyacak yerim kalmadı...

Yine kavga....

Yüzüme tükürdü beni sağa sola ittirdi en sonunda S***** G** (Defol) burdan diyerek salon kapısına ittirdi yatak odama geldim kapı arkasına oturdum Hızla geldi mutfağa gitmem için zorladı...

Gittim hızla kapıyı kapattım İnan bana o an söylediklerini hatırlamıyorum bile buz kestim senden iğreniyorum dedim ve mutfağa gittim kapıyı kapattım kilitledim..
Zorlardı kapıyı açamadı sonra bağıra bağıra söylendi kapıda baktım olmuyor balkona attım kendimi duymamak için...

Sonra oğlumu aldım salondan, odama geçtim .giderken bana yapılan haksızlığa rağmen korktuğumu hissettim gel mutfağa diye zorladığında iseBıçaklarsa diye korktum çok soğuk kanlı olsam da...

İçim buz davamda haklı olduğuma Emin’imSusuyorduk ne güzel nerden bileyim bir konu oldu biliyor musun dinen emzirmek bile babanın borcu normalde dedim berde yazıyor dedi Kuran’da dedim.

Ayaklı kuran dedi sen hep ona hikaye kitabı diyorsun inanmamakta özgürsün dedim maden inanıyoruz o zaman 4 karı da alalım senin şahitliğin sayılmasın dedi dediö ki dindeki tüm kurallar dört dörtlük uygulansa Çok da adil bir dünya okurdu kudurdı adam ardından..

İnsanlar onu değiştirmiş o Allah’ın o dönem için gönderdiği bir şeymiş eski hikayelermiş Araştır bilmem ne dedi. ben inanmıyorum Benim için değiştirilemez bir mübarek allah buma izin vermedi vermez dedim..
Nerden biliyorsun çünkü öyle inanıyorum dedim kalk göster dedi aldım ayeti göstereceğim benzer bir ayeti okudum ama sen böyle değil uydurma konuşuyorsun dedi.. Dedim ki hayır uydurma değil ayet ve öğütler dağıtılmış vaziyette bekle bulayım dedim. Haykırmaya elimdeki kurana vurmaya başladı bunu biz aldık sen kimsin vs çamursun yobazsın yozgatlısın işte vs demeye başladı...

Ardından da dedim ki xkarşında oğlunun annesi var televiZyonda köpürdüğün adamlara söylediklerini benden çıkarma dedim ve ardından dedim ki öfkenin sebebi ne ? Sen bana sabahtan beri laflar ediyorsun inancıma kitabıma karakterime soyuma ben sana bir kelime etmedim bu laflarının üzerine Ama sinirlenmedim de sebebim ne haklıyım Emin’im kendimden peki sen dedim?

Ardından da ağZından çıkanla kafandaki mantığın ve kalbindeki huzursuzluk seni bu öfkeye maruz kıldı kabul et dedim ve ilk başta anlattıklarım yaşandı...

Birden kalktı beni hırpaladı tükürdü ve fırlattı Hayatım zor kalbim soğık ve alışmış vaziyette yada şokta...

Korkularım da çok artık şahsından korkuyorum onu görmek istemiyorum. Onu yakınımda hissetmek istemiyorum...

Olmasa daha iyi keşke İstanbul’a gitse ben burda iyiyim oğlumla...
Dedesi bende kalabilir, Konuşacağım korkuyorum,Bana zarar verir diye... korkularım beni istemeyen ailem , bezmişliklerim, tükenmişlik sendromu tedavim her şey üst üste ve ben nasıl kalkacağım bilmiyorum ama artık onu istemediğim gerçek.. eş değil el düşman gibi sanki yıllardır sevgi umduğum ama hep bunlara maruz kaldığım bir erkek sadece ... kendime hakaret gibi sanki kendimi bir şey yaptırmak için berabermişim gibi ;(
Adam asabinin teki belli ki. Sizede takik. Eger bosanmayi dusunmuyorsaniz polemige girmeyin. Cevap verdikce kudurur boyleleri.

Yine kavga....

Yüzüme tükürdü beni sağa sola ittirdi en sonunda S***** G** (Defol) burdan diyerek salon kapısına ittirdi yatak odama geldim kapı arkasına oturdum Hızla geldi mutfağa gitmem için zorladı...

Gittim hızla kapıyı kapattım İnan bana o an söylediklerini hatırlamıyorum bile buz kestim senden iğreniyorum dedim ve mutfağa gittim kapıyı kapattım kilitledim..
Zorlardı kapıyı açamadı sonra bağıra bağıra söylendi kapıda baktım olmuyor balkona attım kendimi duymamak için...

Sonra oğlumu aldım salondan, odama geçtim .giderken bana yapılan haksızlığa rağmen korktuğumu hissettim gel mutfağa diye zorladığında iseBıçaklarsa diye korktum çok soğuk kanlı olsam da...

İçim buz davamda haklı olduğuma Emin’imSusuyorduk ne güzel nerden bileyim bir konu oldu biliyor musun dinen emzirmek bile babanın borcu normalde dedim berde yazıyor dedi Kuran’da dedim.

Ayaklı kuran dedi sen hep ona hikaye kitabı diyorsun inanmamakta özgürsün dedim maden inanıyoruz o zaman 4 karı da alalım senin şahitliğin sayılmasın dedi dediö ki dindeki tüm kurallar dört dörtlük uygulansa Çok da adil bir dünya okurdu kudurdı adam ardından..

İnsanlar onu değiştirmiş o Allah’ın o dönem için gönderdiği bir şeymiş eski hikayelermiş Araştır bilmem ne dedi. ben inanmıyorum Benim için değiştirilemez bir mübarek allah buma izin vermedi vermez dedim..
Nerden biliyorsun çünkü öyle inanıyorum dedim kalk göster dedi aldım ayeti göstereceğim benzer bir ayeti okudum ama sen böyle değil uydurma konuşuyorsun dedi.. Dedim ki hayır uydurma değil ayet ve öğütler dağıtılmış vaziyette bekle bulayım dedim. Haykırmaya elimdeki kurana vurmaya başladı bunu biz aldık sen kimsin vs çamursun yobazsın yozgatlısın işte vs demeye başladı...

Ardından da dedim ki xkarşında oğlunun annesi var televiZyonda köpürdüğün adamlara söylediklerini benden çıkarma dedim ve ardından dedim ki öfkenin sebebi ne ? Sen bana sabahtan beri laflar ediyorsun inancıma kitabıma karakterime soyuma ben sana bir kelime etmedim bu laflarının üzerine Ama sinirlenmedim de sebebim ne haklıyım Emin’im kendimden peki sen dedim?

Ardından da ağZından çıkanla kafandaki mantığın ve kalbindeki huzursuzluk seni bu öfkeye maruz kıldı kabul et dedim ve ilk başta anlattıklarım yaşandı...

Birden kalktı beni hırpaladı tükürdü ve fırlattı Hayatım zor kalbim soğık ve alışmış vaziyette yada şokta...

Korkularım da çok artık şahsından korkuyorum onu görmek istemiyorum. Onu yakınımda hissetmek istemiyorum...

Dedesi bende kalabilir, Konuşacağım korkuyorum,Bana zarar verir diye... korkularım beni istemeyen ailem , bezmişliklerim, tükenmişlik sendromu tedavim her şey üst üste ve ben nasıl kalkacağım bilmiyorum ama artık onu istemediğim gerçek.. eş değil el düşman gibi sanki yıllardır sevgi umduğum ama hep bunlara maruz kaldığım bir erkek sadece ... kendime hakaret gibi sanki kendimi bir şey yaptırmak için berabermişim gibi ;(
Kuranı kerimi lütfen aranızdaki sorunlara alet etmeyin, boşanmayı düşünmüyorsan böyle bir insandan yapcak bişey yok.

Ne borcun var ki . Ayrıca yine çalışırsın ödersin borcunu . O evde durup eziyet görmek zorunda değilsin . Lütfen o evde kurtul . Polis öyle şeyler söylemez eşin olacak g...v...t uydurmuş .

Bana da öyle geliyor ben para çekmişrim bir önceki boşanma davamızdan döndüğümde güvencem olsın diye sonra çenemi tutamadım söyledim ona bana ver işleteyim dedi geçen yine böyle bir şey yaşadık ve istedim parayı borçları kapatacak Mebla idi sonra kavga vs attı ağzından çeke çevirdim karşılık çıkmadı Aydan aya 2000 vereyim sana diye ama berde YÖK püf para diğer 2 kredi kartı yapılandırması giyim yeme içme ev eşyası ücretleri idi diğer ikisi ona ve kendime aldığım telefon taksiti

TC şartları , genç ve güzel bir kadın, kimsesi olmadığı er geç belli olacak ve parası olmayan bir kadın için hayal ürünü bunlar
Hayal değil bence hani allah göstermesin senin durumunda olsam yani çocuğum olsa asla onu böyle bir adama la aynı evde tutmam genç ve güzel olman anneligine engel değil bence ki eminim çok iyi bir annesi ndir ama o adama yem yapma o cocugu

Adam asabinin teki belli ki. Sizede takik. Eger bosanmayi dusunmuyorsaniz polemige girmeyin. Cevap verdikce kudurur boyleleri.
Kesinlikle haklısınız ve ben 2 gündür uzak duruyorum zorla geldi salona gel artık orda dur diye zorladı beni sonuç bu istemiyorum ki onun yanında olmak anlamıyor

Bu konu dini icerikten zaten kapanir.
Kapanmadan once yazmak istiyorum.
Oncelikle, dini inanclarinizi kimseye empoze edemezsiniz. Adam inanmiyor iste, ne diye hala konusuyorsunuz ki, ispat etmeye calisiyorsunuz filan. Kim olsa sinirlenir.
Diger mesele ise, boyle bir evlilik icinde bulunacaginiza bosanin, bosanma hazirliklari yapin. Artik ailenize mi gidersiniz, kendinize ev mi acar gidersiniz, veya her neyse.
Bosanmak gibi bir niyetiniz var mi?

Ataist yada farklı bir dine mensup biriyle dini nikahınız olmayacağı için zaten dinen evli sayılmazsınız,diyanetle yada bir hocayla görüşebilirsiniz detaylarını.
Din ile alakalı açıklamalarınız olduğu için söylemek istedim.
Sonuçta hertürlü şiddete maruz kalıyorsunuz,resmi olarakta evli kalmayın

Bunu çokça düşündüm, alışkın olduğum ve tırnaklarımla bu duruma getirdiğim bir evim var oğlumun isteklerini zamanla yapabildiğim, sığınma evi şartları belli süreye kadar maaşlar ve iş güvencesi çok büyük sıkıntı daha çıkmaza girerim tükenmiş sendromu yaşıyorum dr teşhisi var ve tedavi oluyorum kaldırabilecek durumdayım benden uzak olsa allahım nolur bir yol
Bence ya eşinizle konuşun adam olsun rahatsızlık vermesin tedavi sürecinde yada uzaklaştırma kararı alın 2,3 ay kafanızı dinleyin o sürede balki kandine başka kadın bulur da sizi boşar

Bu konu dini icerikten zaten kapanir.
Kapanmadan once yazmak istiyorum.
Oncelikle, dini inanclarinizi kimseye empoze edemezsiniz. Adam inanmiyor iste, ne diye hala konusuyorsunuz ki, ispat etmeye calisiyorsunuz filan. Kim olsa sinirlenir.
Diger mesele ise, boyle bir evlilik icinde bulunacaginiza bosanin, bosanma hazirliklari yapin. Artik ailenize mi gidersiniz, kendinize ev mi acar gidersiniz, veya her neyse.
Bosanmak gibi bir niyetiniz var mi?

Sonra da neden kadına şiddet naraları savunun önce hemcinsinizin yanında durmayı bilin dini içerikle alakam YÖK benim konuyu nasıl anlatsaydım başlık size de iadedir lütfen yazmayın bana.. anlamadan saldırmışsınız resmen pes. Konu alakasız yerden açıldı aldı adam elime kuranınverdi aç göster diyip duruyor sonrası anlattım Zaten ne alaka sizin anladığınızla

Kesinlikle haklısınız ve ben 2 gündür uzak duruyorum zorla geldi salona gel artık orda dur diye zorladı beni sonuç bu istemiyorum ki onun yanında olmak anlamıyor
Gitmezseniz kus gibi durursaniz onada takar kavga bahanesi bulur. Gidin odaya sizde oturun o konusmaya calisirsa normal cevap verin sorduklarina. Baktiniz satasiyor hic ses etmeyin.

Öncelikle allah yar yardımcın olsun canım !! Yazdıkların içimi ürperti gerçekten ... Oğlum odasını özlerim yazmışsın ..!! O çocuğun ihtiyacı olan gel şey Huzur inana bana ... Annesine yapılanlar onu nasıl etkiliyor bi düşün .. Biz koca insanların kaldıramadığı şeyleri o küçük bedenine ruhuna yükleme !!! Borçların bitene kadar sık dişini ozmana kadar planını yap yolunu çiz ve ayrıl o şerefsizden !!! Zamanla birden korkutucu gelir sana tek başıma ne yaparım oğlum ne yapay ne eder vs vs !!! Ama yeni mi sayfa açmaya karar ver ve hedefin o olsun hazırlıklarını yap ve BOŞAN.

Durup dururken ne diye emzirme ile ilgili bi konu actin ki adamın ağzı bozuk ters kişilik te biri olduğunu biliyorsundur neyi kanıtlamaya çalışıyorsun böyle birisine
Hic yoktan kavga çıkmış
Ayrılmaktan başka caren var mı yoksa drvsm edeceksin

Bence ya eşinizle konuşun adam olsun rahatsızlık vermesin tedavi sürecinde yada uzaklaştırma kararı alın 2,3 ay kafanızı dinleyin o sürede balki kandine başka kadın bulur da sizi boşar
Doğru babası evde benle kalıyor 8 senedir , o beni kendisiyle ayni yapmak istiyor ama Olmaz ki ben onu her şeyi ile bu halleri hariç kabul ettiysem o da beni kabul etmeliydi sonradan öğrenilmiş gibi bazı şeyler . Bana öyle davranıyor Yani. Belki de bu daha 18 yaşında ben bunu kendim gibi yetiştiririm sesi o 34 yaşındaydı o aman sonra olmayınca mı bu hale geldik bilmiyorum

İmkanım olsa bir dk durmam çalışıyorum ama aldığımdan bana 130 tl kalıyor her borç benim üstüme İnan’ın annemler bu borçla beni istemiyor ve ben normalde tam bir Atatürk kadını bakımlı üsturuolu güçlü görünen x hoca yada hanımdım halimi görse bilenler beni ne der acaba

Şartları toparlayınca o zaman kendinize bir gözde olsaa lütfen çıkın.. o yavru böyle bi ortamda sağlıklı büyüyemez onu kurtarmak gerekir sizde eşinizi bu sürede söylediklerini cocugunz için görmezden gelin Allah korkusu yok bıçak fln ceker die düşünmüşsünüz neler duyuyoruz buarada çocuğunuz kaç yaşında? Dualarım sizinlee ve yavrunuzla

Durup dururken ne diye emzirme ile ilgili bi konu actin ki adamın ağzı bozuk ters kişilik te biri olduğunu biliyorsundur neyi kanıtlamaya çalışıyorsun böyle birisine
Hic yoktan kavga çıkmış
Ayrılmaktan başka caren var mı yoksa drvsm edeceksin

Ben ayrılmayı çoktan kafama koydum Zaten o yüzden psk başladım çalışıyorum Zaten borç bitsin de kurtulayım diye , ümidim yok, düzelmek istese hangi birini nasıl unutayım sonra , iki ev arkadaşı gibi oturup gidecek olmam 1,5 sene borç bitene kadar yani. Hem korkutuyor bu beni can sağlığımdan oğlumun sağlığından , hem de çare arıyorum

Şartları toparlayınca o zaman kendinize bir gözde olsaa lütfen çıkın.. o yavru böyle bi ortamda sağlıklı büyüyemez onu kurtarmak gerekir sizde eşinizi bu sürede söylediklerini cocugunz için görmezden gelin Allah korkusu yok bıçak fln ceker die düşünmüşsünüz neler duyuyoruz buarada çocuğunuz kaç yaşında? Dualarım sizinlee ve yavrunuzla

Dualarınızı esirgemeyin çok teşekkür ederim gözümün nuru 6 yaşına girecek diğer ayda meleğim huzur kokulum o benim ama ahdim var oğluma yine bu şartları sağlayacağım ve bir huzurlu hayat vereceğim , oğlum bunları görerek büyüse karısına aynısını yapsa ben o toprak altonda nasıl yatayım aman yarabbi

Yine kavga....

Bazi insanlar vardir gozlerine perde inmis ne desen anlamazlar ister tatli ister siddet bazilari vardir rabbim istedigi zaman hidayete erdirir bazilari vardir dogustan mumindir esin dine kufregirdigi zaman sessiz ol din tartisilmaz susmak en buyuk cevaptir gerisini Allaha havalet et islah etsin diyede duea et ama sana yapilan bir haksizlik varsa cevabini ver peygamberimizin kizini hatirla babasina inanmadigi zaman Allah a yalvarmisti dualar etmisti ama ne care gozune perde inmis bikere ve ayrilmisti... hic umidini kaybetme biraz daha sabret ama sukut ederek sen bagirirsan onun seytani dahada azar seytan azincada goz gozu gormez size zarar verir yapamiyorsan istemiyorsan kalpten ayril uzaklastirilmasini iste Allah ne derse o olur sakin ama sakin cocugunuzun yaninda yapmayin

Doğru babası evde benle kalıyor 8 senedir , o beni kendisiyle ayni yapmak istiyor ama Olmaz ki ben onu her şeyi ile bu halleri hariç kabul ettiysem o da beni kabul etmeliydi sonradan öğrenilmiş gibi bazı şeyler . Bana öyle davranıyor Yani. Belki de bu daha 18 yaşında ben bunu kendim gibi yetiştiririm sesi o 34 yaşındaydı o aman sonra olmayınca mı bu hale geldik bilmiyorum
Babasıyla aranız nasıl? Bu konular çok hassas din konuları bence fazla taviz vermeyin dil uzatmasın dinine sizde ona karışmayın ama ateistse zaten evli değilsiniz

Back
X