Lütfen linçelmeyin

Ben bunu denemek istesem de başaramıyorum nasıl yapmam gerektiğini inanın bilmiyorum

Uzmanlık alanım olmamakla birlikte, oyuncuların rollerine nasıl ısındığını, neleri düşünüp role girdiğini, tekniklerini bi araştırın olmazsa. Aklınıza hayatınızın en kötü, en dramatik, en sarsıcı-üzücü anlarını getirin, düşünüp odaklanın, ağırlaşın ve kendinizi salıverin.

(Ciddi ciddi bu tavsiyeyi verdim ya la :KK45:)

Evet eşim aslında çok iyi ve ailesi de bana çok yağ çektiler evlenmeden önce. Kimse konuştuğu gibi kalmıyo malesef
Cok iyiyse Allah gorsun cennetle mukafatlandırsın ahirette.

Fani dunyada bana ıyılıgı dokunmayan insanın ozundekı iyilikle pek ilgilenmiyorum ben, bu babamda olabilir sıkıntı yok.

Herkesın ıyılıgı kendine.
Kocam cok iyi kafasından cıkın, annene az git diyen adam gozumde ıyı degıldır.

Uzmanlık alanım olmamakla birlikte, oyuncuların rollerine nasıl ısındığını, neleri düşünüp role girdiğini, tekniklerini bi araştırın olmazsa. Aklınıza hayatınızın en kötü, en dramatik, en sarsıcı-üzücü anlarını getirin, düşünüp odaklanın, ağırlaşın ve kendinizi salıverin.

Hajajaa prova lazım. Ben en iyisi videoya çekim kendimi beğenirseniz evdede uygalayayım

Bi uye yazmisti aradim bulamadim, sey demisti o da gece 3te kendini doldurup birden bagirarark aglamaya baslamis🤣 sorununu o sekilde cozmus. Trajedi yaratin derim🤣🤣
Harikasınız ya 😂😂 😂 😂 KK ya takılan kadının sırtı yere gelmez bence 😂

Suc sizde valla uzulemiyorum
Evlenince hala daha anasinin yaninda yasamak isteyen adama madem niye evleniyoruz ananla yasamaya devam et diyemiyosunuz sonra yok pisirik yok bilmem ne
E pisirik zaten pisirik olmasa kazik kadar adamin anasiyla yasama meraki niye olsun
Hayir ailenizde de suc
Ben kaynanayla yasamayi kabul etsem annem babam benim evlenmeme hayatta razi gelmez

Eşin pısırıksa sende pısrıksın hatta beraber yaşamanın asıl zorulugunu sen yaşıyorsun. Ses çıkarsan biraz kayınpederinle konuşsan gerekirse ailen girse işin içine.

Ufak çaplı bir ayaklanma bu işi çözer aslında ama sen burada konu açıp linç etmeyin beni dememin ilerisine gidemiyorsun.

Biz seni linç etsek ne olur ki, birkaç dakika sonra unutup gidiyoruz ama sen eve gidince kayınvalidenden duyacağın lafları düşünerek ailenin yanında bile diken üstündesin.

Yerinizde olsam akşam yemeğinde kayinpederime dönüp ''Babacığım biliyorsun benim annem ve babam da var, en az sizler kadar saygı duyulması gereken. Ağaç kavugundan çıkmadım. Sevgili oğlun ve karın beni bu konuda kısıtlamaya çalışıyor. Bir evin içindeyiz diye derdimi annemlere anlatmadım ama eğer cozemezsek bende babama anlatıcam. O evden gelin çıktım diye sahipsiz değilim demek değil ki bu '' derdim

Canım istedi gittim, annemin evine gitmek için müthiş önemli bir sebebe ihtiyacım yok. Boşuna da tartışmayalım, malum tansiyonunuz var, ee ölümlü de dünya, filan deyin. Hatta bunu derken şu boyun kesme işareti de yapın: :KK62: Etkili olmazsa, B planı geliştiririz.
evet kv hesap vermekle yükümlü değilsin kocan bişey söylerse ona da aynısını söyle bitek senin annen yaşlı bitek senin annen ölümlü değil.Biz senin annen ile birlikte yaşıyoruz farkındaysan onun için benimde annemi görmek istememe karışmaya hakkın yok.Evleri ayırırsan ancak o zaman karışabilirsin de koz olarak kullan

Gerçi ben aynı evde kesinlikle oturmazdim.su ağzı süt kokan bir birey bile olamamış erkek müsveddelerinde ne buluyorsunuz anlamıyorum 🙄
Birde şunu düşünüyorum, baştan oldu böyle bir durum kabul edildi. Konu sahibi yaş olarakta küçüktü sanırım, daha kolay geldi ona ilk zamanlar.

Ama şuan mutsuz, 4 yıllıkte evliler. Eşi hiç mi demiyor ki ben bile bile niye mutsuz edeyim karımı? Bunu düşünecek kadar eşine kıymet vermeyen adamdan hicbirsey beklememek lazım demek ki.

Eşiyle annesi arasında denge kuramayan, anne korkusundan eşini annesine üst üste gitme diye tembihleyen adamlarla evlenecek kızlara kayınvalidenizle aranızda en az 1 km mesafe sözleşmesi yapmadan evlenmeyin öğüdü vermek şart oldu sanki.
1 göz oda olsun ayrı ev olsun isterse kira olsun, isterse bir koltuk tepesinde oturulsun yatılsın ama eviniz ayrı olsun.

Konu sahibesi siz o evden çıkmadıkça, eşiniz annesinin dediklerini yapan biri olduğu sürece bu sorunlar böyle devam eder.

Birde şunu düşünüyorum, baştan oldu böyle bir durum kabul edildi. Konu sahibi yaş olarakta küçüktü sanırım, daha kolay geldi ona ilk zamanlar.

Ama şuan mutsuz, 4 yıllıkte evliler. Eşi hiç mi demiyor ki ben bile bile niye mutsuz edeyim karımı? Bunu düşünecek kadar eşine kıymet vermeyen adamdan hicbirsey beklememek lazım demek ki.
Karısı anası kadar değerli değil ki! Işte bak gene olgun erkek mevzusuna dönüyoruz. Yani büyümemiş insanları koca yapmayın kendinize diye kamu spotu yapılsa yeridir.

Back
X