• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen mantıklı bi bakış istiyorum

Büyük nişan yada küçük çaplı bir nişan istemek hakkınız fakat yanlış kişiye trip atıyorsunuz,nişanı yapmak kız tarafının görevidir bütün masraflar size ait olur,sevgiliniz size nişan yapmak zorunda değil.

bazi yerlerde nisani da erkek yapiyor acaba arkadasimizin adetleri mi farkli? bunu da goz onunde bulunduralim derim. sonucta ortada kandirilmislik var. erkekler elde edene kadar ucuyorlar, kendilerine bagladiktan sonra her seyi kabul ettirmeye calisiyolar. durustluk buyuk nimet velhasili. arkadasin zorlamasinda da kendine verilen vaadlerin etkisi olabilir hemen linc etmeyelm. hani basima geldi de ordan biliyorum.

Nazli ve simarik yetismissin. Her istedigini yapacak yoksa evlenmezsin oyle mi!?Evlendiginizde birsuru borclu da beraberinizde gotureceksiniz. Hem nisanlindan dert yaniyosunda sende biraz anlayisli ol her dedigim olacak ne kadar kotu bi dusunce.o senin esin kuklan degil

Son düzenleme:
kızlar kısaca sizi bunaltmadan sıkıntımı anlatayım yardım istiyorum bana bi akıl verin. etrafımdaki insanların gaza getirmelerinden sıkıldım kafam karıştı

sözlümle bayramdan sonra nişan yapmayı düşünüyoruz. ben büyük bi nişan olsun istiyorum ama para yok, bizim ailede böyle bişey olmaz diye karşı taraf büyük nişanı kabul etmiyor. bende evde olmasını istemiyorum.
neyse tartıştık benim istediğimi yapmıyosun diye sözlümle küstüm, bide arkadaşlarım falanda doğru bi davranış olmadığını söyledi ben iyice üzüldüm ve bunaldım ayrıldım. yani benim istediğimi yapmayan biriyle evlenemem dedim oda sen işi inada bindirdin sırf inat olsun diye büyük nişanda ısrar ediyosun, tamam o zaman istemiyosan dedi.
1 haftadır ne o arıyo ne ben.
inat için yapmıyorum ama bana en başta ne istersen yapıcaz herşey istediğin gibi olacak dediği için şimdi yapmıyorum demesi zoruma gidiyo. resmen beni kandırmış gibi oldu. o zaman herşeyi istediğin gibi yaparım demeseydi bende heveslenmezdim gücünün yettiği kadarını yapardık.
bide dedim ki tamam o zaman nişan evde olsun ama düğün salonu benim istediğim gibi benim beğendiğim bi yer olmalı dedim, onada hallederiz ben bulurum bi yer seni ikna ederim falan dedi ben iyice sinirlendim. sonra tamam nasıl istersen düğünde istediğin olcak dedi bu sefer.yani ben sinirlendim diye fikrini değiştirdi bi nevi kıvırdı :19:

sonuçta bir kere olan şeyler, hiç bişey istediğim gibi olmayacaksa ne anladım ben bu işten.
sizce anlayışlı mı olmalıyım kafam o kadar karışık ki :18:

gerek var mı büyüğüne ya boşverin önemli olan sorunsuz mutlu mesut olmaak

Bir defa olucak sonucta ve asla geri adim atma seviyosa zaten istedigini yapar senin. Iyi yapmissin bence. Insan yapamiyacagi soZu vermemeli..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X