lütfen objektik olarak yorumlarınızı paylaşın bana yardım edin :(

Fergul123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mart 2014
227
156
53
Erkek arkadasımdan hiç emin degilim. 2 yıllık bi ilişkimiz var. Çat pat yürütüyoruz ilişkimizide ..Ayda bir kavga ediyoruz ve toparlayamıyoruz .Çok hırslı bir insan ve kendine güveni çok fazla.Fakat çok sert..İlişkimizin başlarında benim duygularım normal seviyedeydi..Aslında dünyayı çok takan bir insan değilim özgürlüğüme düşkünüm ve karşımdakininde özgür olmasından yanayım..İlişkime zarar vermeyecek şekilde dışarı çıkmak arkadaslarımla vakit gecirmek sosyal bi ortamım olmasını isteyen biriyim..Yani kısaca seviyeli ilişkiyi sevenlerdenim..Telefon mesajlarında mıçmıç konuşmalar saatlerce telefonda konuşmalar sürekli mesajlaşmak her yedigimi içtigimi duşa kadar girdigimi söylemek sürekli telefonumla yaşamak hayatımın odak noktası yapmak onu bana göre degil...daha dogrusu degildi...Erkek arkadasım başlarda üstüme cok düştü sürekli aradı sordu mesaj attı aşırı kıskanclıklar gösterdi.Nasıl oldu bilmiyorum bir çok arkadasımdan beni uzaklaştırdı.Önceliğimin onunla konuşmak ve vakit gecirmek olması gerektiğini söyledi.ve ben bunları yapmadıgım için onu sevmediğimi düşündü .psikolojik bi buhrana girdi..sürekli onu aramam kıskanmam ve ona sahip çıkmam gerektiğini söyleyip durdu..o zamanlar tek kavgamız (ona göre) ilgisizliğimdi...ara sıra şakacıktan kıskanclık yaptıgımda cocuklar gibi sevinirdi hoşuna giderdi.Daha sonra kendime çeki düzen verip onun istedigi gibi üstüne düştüm takip ettim ne yaptıgını ne ettiğini ..Başlarda gönlü olsun diyeydi ama sonra alıştım böyle olmasına ve olması geren buymuş gibi geliyor şuandada.....Fakat şimdide onun için dünyanın en kötü insanıyım .eger arkadaslarının yanında ararsam onu rahatsız etmiş oluyorum...şuan arkadasları onun herşeyi ,agzıyla söylemesede benden metrelerce önde oldukları cok belli...sosyal medyada kız yorumu görsem gayet sakin nerden arkadasındı bu desem üstüme saldıracakmış gibi oluyo..onu cok bunalttıgımı söylüyo..aslında normal sorsamda o yüksek sesle cevap verip kavga cıkartıyo..ben böyleyim beni böyle kabul et diyor..hemde sert bişekilde...hani bi yandan gönlümü etmiyo degil yeri geliyo ilgileniyo hediyeler süprizler yapıyor ama....onunla ilgilenmem artık onu memnun etmiyo...yeni çıkardıgı bi laf var 'biz gecinemiyoruz'sürekli bu lafı tekrarlıyor .ne oldu bu adama anlamadım? o kadar soyut yaşamk istiyorki , ama beni kontrol edicek ben onu etmicem..belkide evlilige bir adım atmak üzereyiz ciddiyete gidecek ama ben artık ne yapacagımı bilmiyorum onun bu sertliği ve başına buyruklugu arkadas düşkünlüğü beni cok korkutuyor...:(

canım benm ilişkinin başlarında nasıl ki seni bu duruma o alıştırdıysa sürekli ilgilenmeni istediği için sen bunu alışkanlık haline getirdiysen şimdi de tam tersini yapacaksın ilgilenme üstüne düşme biraz sık kendini dayan zorla ama sorma ilgilenme ozaman anlarsın niyetini, gercekten boğuluyo diye mi yoksa seni istemiyor mu cevabı kendin bulursun sabret biraz sessiz kal olaylara..

canım benm ilişkinin başlarında nasıl ki seni bu duruma o alıştırdıysa sürekli ilgilenmeni istediği için sen bunu alışkanlık haline getirdiysen şimdi de tam tersini yapacaksın ilgilenme üstüne düşme biraz sık kendini dayan zorla ama sorma ilgilenme ozaman anlarsın niyetini, gercekten boğuluyo diye mi yoksa seni istemiyor mu cevabı kendin bulursun sabret biraz sessiz kal olaylara..

onu yapıncada niye aramadın bişi mi oldu birimi var hayatında vazmıgeçtin benden noldu falan diye üstüme geldi ...bi garip bi adam oldu bu ya...beni asıl tedirgin eden zaten bu kadar sert konuşmaları ..azarlar gibi yapıyor bazen..

insan akıl ve ruh saglıgından olur canım böyle bir adamla evlılık dusunmıyorsundur umarım tabiki bu benım gorusum. Sevgılın çok tutarsız kendıne bukadar guvenmeside tehlıkeli vunki senin hiç bir zaman bir fikrin ve gorusun olmayacak biraz sert oldu kusura bakma.

bi süre sallama hiç onu canım arama sorma,bakalım ne yapıcak...ilişkinizin seyri ondan sonra belli olur...

Back
X