Lütfen okuyun çok utandım

Ben ni
Çeyrek altın alıp vermek geldi aklıma

Neden alınıyorsunuz ki?
Ablamın durumu pek iyi sayılmaz
Her ay düzenli şekilde para gönderiyorum. Alındığını sanmıyorum aksine hoşuna gidiyordur diye düşünüyorum.

Ben aile içinde olan şeylere alınmam
Yanı bu tarz meselelere.
Siz de abartmayın bence

Kardeşşiniz siz ne utanması...
Utanılacak birsey yok, çalışmadığınız günler para almazsanız sıkıntıya düşmeyin diye şıklık yapmış. Siz de ilerleyen zamanlarda ona güzel bir hediye alırsınız ya da insanlık hali kardeşinizin ihtiyacı olur siz gönderirsiniz.

Geçen ay kardeşimin maaşı baya iyiydi terfi almıs , bana istediğim pahalı bir krem vardı gitmiş onu almıs.

Bu ay da babamlar sıkışmış kardeşim maaşını onlara göndermiş ben de kardeşime destek olacağım. Kardeşler arasında üçüN beşin lafı olmaz.

Benim babamlarin maddi sıkıntısı yok dubleks evde oturuyoruz kendimizin kirada 2-3 yıllık güzel yapılı bir ev vardı onu sattılar.Araba var tarla var annem emekli babam müdür hatta tarlaya ufak bir ev yaptırdılar babam da emekli oalcak ikramiye alacak. Yani biraz da babamın suçu kardeşime 100 lira verip miktar belirtmeden üstünü sen gönder demesi hoş olmamış çünkü benim bir isteğim yoktu. Kendi yollamayacagi parayı teklif etmemeliydi kardeşime de emrivaki oldu.

Siz cok haklısınız
Ama Suan normal dışı sartlar söz konusu
İşveren sıkıntılı Calışan lar sıkıntılı
Hiçbşrsey normal değil.

Allah aşkına niye kendinize bu kadar yükleniyorsunuz? Kardeşinizin gönlünden kopmuş, vermiş işte. Neden sadaka olsun? Belki benim hesabımda para beklerken, niye kardeşim zorluk çeksin diye düşündü kardeşiniz. Normal değil mi, siz olsanız yapmaz mısınız?

Parayı iade etmek çok ayıp olur. Resmen kavga çıkarır...

Her ne kadar o samimyet yoksa bile neticede kardeşsiniz. Bunda utanılacak, mahcup olacak bir durum yok. İçinden gelmiş hediye olarak düşünün. Bu para sizi kucuk düşürmez, başkasına muhtaç olduğunuz anlamına da gelmez, ayaklarınızın üstünde durmadiginiz anlamına da gelmez. İçiniz rahat etmiyorsa da bir süre sonra hediye alırsınız kardeşinize. Ama bence bu kadar kötü hissetmeyin.

Çevreden kardeşinizin daha zeki başarılı olduğu söylendiği için bu durumu kompleks yapmışsınız sanırım haklı olarak. Ama meslek sahibi çalışan bir kadınsınız. Az buz şey değil bu. Ve eminim sizin de kardeşinizden daha iyi olduğunuz alanlar vardır. Hayat ders başarısıyla yada alınan maaşla ölçülmüyor. Bence asıl parayı geri yollarsanız kendinizi acınacak duruma düşürmüş olursunuz. Normal bi kardeş iletişimi olarak düşünün. İstemezseniz harcamayın güzel bi hediye alırsınız en olmadı.

kardeşim sıkıştığında yardım ederim bu çok normal bir şey. ama madem siz rahatsız olmuşsunuz bunu borç olrak kabul edin bir müddet sonra ödersiniz.
sizin hediye payını göndermemenizle ilgili olduğunu sanmıyorum. sizi düşünüp jest yapmış, şimdi geri göndermek şık olmaz bence.

ne olacak canım kardeşiniz neden kötü hissediyorsunuz, bana para gelse koşa koşa alırım, sanki düşmanınız size acımış da para vermiş gibi davranıyorsunuz

Aaaa çok şaşırdım. Bu kadar abartmak niye?
Benim kardeşimin şu an düzenli bir geliri yok, işi tam oturmadı. Ben veririm 500-1000 ne oluyorsa artık. Ne o gücenir ne ben sadaka veriyormuşum hissine kapılırım. Ayıp yahu kardeştir sonuçta

Okudum anlamadım mı bilmiyorum siz kardeşsiniz kardeşin ne havasını yapıyor ne alay ediyor tek yaptıgı şey kardeşine destek olmak bunun nesi kötü ben gercekten anlamadım aşırı gereksiz bir alınganlık yapıyorsun. Bence aranızdaki bagın saglam olmamasının sebebi sen olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…