figancım hamilelik bir canın dünyaya gelmesi çoook güzel bi duygudur sende tam tersi olmuş ben sana psikolojik destek almanı ayrıcada bol bol dua etmeni tavsiye edebilirim tecrübelerime dayanarak söyleyebilirimki bebeğini ilk kucağına aldığında dünyan aydınlanacak bambaşka biri olacaksın o hazzı tadabilmen için sabredip sıkıntılarının yerine bebeğinin bekleme heyacanını koymalısın ALLAH yardımcın olsun
ilk aylar ve son aylar zor oluyor cnm sabretmelisin sonunda bir altın top olacak kollarında bundan güzel bişeymi var dua etki ALLAHIM sana bir evlat vermiş herkese nasip olmuyor psikiyatri dr dan destek alabilirsin
Figancim bak tekrar aynisini yazcam. Doktor mutlaka hormonlarini ölcsün, guatra baksin!!
Hem ben bir alman sitesinde sana benzer cok bayani tanidim ve onlar hamilelikte ilac kullandilar.
Bilmiyorum ama ya senin doktor durumu ciddiye almadi yada sen ona durmun ciddiyetini acikca söylemedin.
Zorlama kendini bu kadar, kocan seni en kisa zamanda ailene götürsün ve orda doktora git.
Allaha emanet olun
canim annene gidecektin ya, orda belki iyi bir psikolog bulursun, ilac degil ama konusmalarla sana destek olur derdini dinler yol gösterirolumunekankayizsmile
böyle bazi sakinlestirici bitki caylari olur ya onlardan icsen:içelim:
kizlar varmi aranizda bilen hamileler icin sakincali olmayan bitki caylari , ben pek bilmiyorumda
arkadasa yardimci olsakbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?