- Emoji Skoru
- 37.851
- Puanlar
- 548
Kadının babası ölmüş. Dediğiniz şey kocanda işe gidiyor yalnız mı? Daha 10 gün on gün. Ben demiyorum senelerce orda dursun. Ama çok erken.Canım çok zor bir durum öncelikle başın sağolsun. Kardeşin işe gidiyormuş bak kocanda işe gidiyor orda yanlız. Seninde onun yanına gitmen lazım. İlk zamanlar annenle sürekli telefonda görüşürsün. Böyle acılar bizi büyütüyor malesef.
Evde sure aç dinle okumayı bilmiyorsan rahatlatır seni. güvende hissedersin. Kayıplardan sonra oluyor böyle. Bnde babannemde banyoya girememiştim sanki duşta yanıma geelcek gibi.
Çok zor Allah yardımcın olsun. Başın sağolsun tekrardan.
Aman sonra kocaya hizmet aksar, tövbe yarabbi tövbeKadının babası ölmüş. Dediğiniz şey kocanda işe gidiyor yalnız mı? Daha 10 gün on gün. Ben demiyorum senelerce orda dursun. Ama çok erken.
Bir evliliğin varBir aylık evliyim ve 10 gün önce babamı kaybettim. Eşimin işi dolayısıyla memleketten uzak oturuyoruz. Ben anneme destek olayım diye burda kalmaya devam ediyorum . Eşim de gel artık diyor. Hem annemi bırakamıyorum hem de içime bir korku girdi bir odadan başka odaya geçemiyorum. Aşırı psikoljim bozuk. Aşırı korkuyorum . Gidersem evde yalnız kalacağım günler olacak hepten kafayı yerim herhalde eşim de yalnız orada ne yapcam bilmiyorum. Yanımda götüreceğim ne onlardan biri ne de bizden biri var. Gidemem yoksa ruh sagligim iyice gidecek. Sizce ne yapmalıyım
Yahu sensizim falan demek ??? Böyle bir durumdayken? Of neyse yazmayayım ben yaw. İyilik kavramı herkese göre değişiyor sahiden.Mümkün olmaması kardeşimin işi dolayısıyla onu birakip da benimle gelecek değil yoksa eşim iyidir ama o da orda sensizim diyor felan
Öncelikle başın sağolsun, Allah rahmet eylesin.Bir aylık evliyim ve 10 gün önce babamı kaybettim. Eşimin işi dolayısıyla memleketten uzak oturuyoruz. Ben anneme destek olayım diye burda kalmaya devam ediyorum . Eşim de gel artık diyor. Hem annemi bırakamıyorum hem de içime bir korku girdi bir odadan başka odaya geçemiyorum. Aşırı psikoljim bozuk. Aşırı korkuyorum . Gidersem evde yalnız kalacağım günler olacak hepten kafayı yerim herhalde eşim de yalnız orada ne yapcam bilmiyorum. Yanımda götüreceğim ne onlardan biri ne de bizden biri var. Gidemem yoksa ruh sagligim iyice gidecek. Sizce ne yapmalıyım
Öncelikle başın sağolsun, Allah rahmet eylesin.
Gebeliğe hazırlık bölümünde 3 aylık evliyim demiştin? Şuan 4.ay falan olması lazım.
Hatta hamile miyim acaba diye soru falan sormuştun? Olayları daha doğru yazarsan buradaki insanlarda sana daha doğru cevaplar ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?