Lutfen okuyun!! Yardımmm

Sizle tanıştığında da muhtemelen şuan nişanlı olduğu kişi sevgilisiydi ve devam ediyorlardı. Olaki sevgili olduklarını bir yerden duyarsınız diye yeni bir ilişkiye hazır değilim diyerek zemini hazırlamış. Döner mi diye nasıl söyleyebiliyorsunuz? Adam sizi kandırmış evleniyor... Heyecan aramış gerçekler ortaya çıkınca topuk...

Ay sinirlerim oynadı şuan seni öldürmüş ama mezarına çiçek koysa affedecek gibisin ya adam napsın evlilik cüzdanını görünce mi ikna olacaksın pislik işte ulasma bu adama oda sana ulasmasın off sinirlendim ya ama sunuda söyleyim eğer suan üzülüyorsan haketmişssin sen 2. Kadın yerindesin ve bunu kabul etme

Merhaba arkadaslar,
Ben bundan 1 yil once internette biriyle tanistim. Bir kere bulustuk. Kendisi bana yeni bi iliskiden ciktigini ve suan hazir olmadigini soyledi.Seni oyalamak istemiyorum ama gelecek icinde bisey soyleyemiyorum dedi. Bu surec icerisinde biz cok sık olmamakla birlikte haberleştik sürekli. Gecen tesadüfen bi arkadasının facesinde bunun nişan fotoğraflarını gördüm. Direk fotografları mesaj attım. İnkar etti tabiki . O eski ilişkim falan dedi.Ben sana hazır olmadıgımı söyledim dedi.Ertesi gün instagramdan sildi. Üstüne bide kendine cok iyi bak diye mesaj attı. Bu konu hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim ? Sizce bi geri dönüş ihtimali var mı?

dömesin zaten

ama siz bekliyor gibisiniz.

Merhaba arkadaslar,
Ben bundan 1 yil once internette biriyle tanistim. Bir kere bulustuk. Kendisi bana yeni bi iliskiden ciktigini ve suan hazir olmadigini soyledi.Seni oyalamak istemiyorum ama gelecek icinde bisey soyleyemiyorum dedi. Bu surec icerisinde biz cok sık olmamakla birlikte haberleştik sürekli. Gecen tesadüfen bi arkadasının facesinde bunun nişan fotoğraflarını gördüm. Direk fotografları mesaj attım. İnkar etti tabiki . O eski ilişkim falan dedi.Ben sana hazır olmadıgımı söyledim dedi.Ertesi gün instagramdan sildi. Üstüne bide kendine cok iyi bak diye mesaj attı. Bu konu hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim ? Sizce bi geri dönüş ihtimali var mı?

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Herkesin olduğu gibi benimde bi gururum var. Kimse için ayaklar altına aldırmadım aldırmamda. Geri dönmek gibi bi durum söz konusu bile olamaz. Sadece çok hırslandım be doğal olarak tabiki üzüldüm her normal insan gibi.

boşver yoluna bak. belkide senin için daha iyi birisi çıkacak karşına

Adam Nişanlı, Yakın Zamanda Evlenicek Belli ki,Sende Kuma mı Olmak İstiyorsun Hayırdır Nedir Bu Saplantı:kahve:

İnsan Gözünün Önünde ki İnsanı Tanıyamıyor,Siz Netten Buluşmalar Aşık Olmalar :KK45:

Merhaba arkadaslar,
ayyy ne geri dönüş ihtimali yaaaa
adam nişanlı iöiş
nişanlısını sizinle aldatacakmış resmen
sizi görünce belki hoşlanmadıgı bır durum oldu ,klasik erkek cümleleri kurmus
siz hala geri dönse olur mu dıyorsunuz

aynı durum benım basıma da gelmıstı eskıden
netten tanısma değildi üstelik ama ben adamdan tiksindimm siz şaka mısınız

Herkesin olduğu gibi benimde bi gururum var. Kimse için ayaklar altına aldırmadım aldırmamda. Geri dönmek gibi bi durum söz konusu bile olamaz. Sadece çok hırslandım be doğal olarak tabiki üzüldüm her normal insan gibi.
kendınız sormussunuz geri döner mi diye?

İyi de sen konu açarken çok üZüldüm hırslandım dememişsin ki bana geri döner mi demişsin millette ona göre yorum yapıyor.
Adam bİ senedir seni oyalamış üstüne hala yalan söylüyor.Anında engelleyeceğine hala üstüne gidiyorsun cevap arıyorsun?

Üzülme ama o kişi zaten sana açıkça söylemiş.
Eski ilişkisini unutamadığı ortada.
Sen sabredip unutmasını bekleseydin belki zamanla bir şeyler olurdu aranızda.
Ama sen üstüne gidince oda kaçmış.

Totalde bir kez gördüğün adam ne zaman senin oldu ki, geri döner mi diyorsun, bunun adı kendi kendine gelin güvey olmak, nişanlı bu arada yarın öbür gün evlenecek bilmem farkında mısın?

Geri döneceği bir ilişkiniz de olmamış ki. Sanalda laflamışsınız, birkaç buluşma.

Hayır seni istemiyorum denmez bazen. Yoğunum seni üzerim hazır değilim sorun bende diye bahane bulurlar. Seninki de o hesap.

Daha fazla bulaşmayın vs diye de kendine iyi bak demiş, sonunu tatlı bitireyim istemiş.

İlişki yaşamışsınız da kısa ayrılık ya da düşünme sürecinde gidip başkasıyla olmuş gibi yazmışsınız, bana fazla takıntılı bir hal geldi.

Back
X