Lütfen Okuyun

Peki onun eşine kim söyleyecek? Ben mi söylemeliyim?
Onun eşine de başka bir sohbet sitesinde eşiniz söyler belki hayat tesadüflerle dolu :KK57:

Neyse neyse şaka yapmiycam tamam şu an kendi meselenizi bi halledin de onun eşini sonra düşünürsünüz. Hem ne diyeceksiniz senin kocan bana site sohbeti üzerinden kahve içmeyi teklif etti ama kocamın arkadaşı çıkınca vazgeçtik mi?

Şimdi eşine söylesen bi dert söylemeden iki dert🤔
Söylemem dedi. Önceden aynı yerde çalışmışlar. Bir dönem samimilerdi. Bazı konuşma ve davranışlarından uzak durmayı tercih etti eşim. Belki bu durumlarını biliyordu. Benim de onun gb biri olduğumu bilse-arkasından iş çeviren-yıkılır.

Ben şimdi eşimin forumda bir kadınla yazıştığını düşünüyorum. Konu ilerlemişşşşş ilerlemişşşşşş yaşanılan yerden, eşten, boşanmak üzere olunduğundan bahsedilmiş ve karar veriyorum. Benim için aldatma

Söylemem dedi. Önceden aynı yerde çalışmışlar. Bir dönem samimilerdi. Bazı konuşma ve davranışlarından uzak durmayı tercih etti eşim. Belki bu durumlarını biliyordu. Benim de onun gb biri olduğumu bilse-arkasından iş çeviren-yıkılır.
Peki neden böyle bir şey yapma gereksinimi duydun 😔 eşinin ilgisi alakası yok muydu . Bi yandan üzüldüm bi yandan da kızdım doğrusu

Olmalısınız.
Şayet adam eşinizin arkadaşı çıkmasaydı nereye gidecekti olayın sonu?
Aynı şeyi eşinizin yaptığını ve buraya yazdığınızı düşünün. Hepimiz adamın canına okurduk değil mi?
Konuşmanın içeriğini bilemem olay "Bi kahve içelim." e geldiyse az çok amaç bellidir. Bana göre flört etmişsiniz ki bu bence de aldatma.

Back
X