Lütfen Okuyun

Olmalısınız.
Şayet adam eşinizin arkadaşı çıkmasaydı nereye gidecekti olayın sonu?
Aynı şeyi eşinizin yaptığını ve buraya yazdığınızı düşünün. Hepimiz adamın canına okurduk değil mi?
Konuşmanın içeriğini bilemem olay "Bi kahve içelim." e geldiyse az çok amaç bellidir. Bana göre flört etmişsiniz ki bu bence de aldatma.
Haklısınız

Ya burayı takip ediyordum fakat üye olmak ilk kez aklına gelen zeki arkadaşım neden daha önce sohbet sitelerine üye olmayı akıl ettiniz acaba?? Bal gibi de aldattınız kocanızı..Eğer kocanızın arkadaşı çıkmasaydı o muhabbetler nerelere nerelere giderdi işte görüyoruz çevremizde biliyoruz yani.. O eşinizin arkadaşı peki diğer konuştuklarınız?? Haaa kesin siz sadece 1 kişiyle konuştunuz o da eşinizin arkadaşı çıktı.. Yapmayın şu işleri rica ediyorum ergen misiniz siz yaa konuşacak kimseniz yok mu elin adamlarıyla tövbe tövbe yaa.. Elin adamına ne senin evlilik sırların.. Eşinize yazıkkkk.. Kusura bakmayın sert yazdım ama cahil saf bir insana da benzemiyorsunuz sohbet sitelerine üye olup oralarda takılıp sonra buraya üye olmak aklınıza gelip derdinize çare aramanız pek cahil, saf aklının yapacağı iş değil..

Çok haklısınız. Daha da yapmam ama yaptığımı nasıl sindireceğim
[/QUOTE]
İlk önce eşini al karsina konus anlat bunlar oldu ben bi hata yaptım özür dile affeder mi bilemem ama baskasindan duyması yerine senden duysa daha iyi inşallah çocuk yoktur sen beni aldattin deyip çocuklarla tehdit ederse kötü

Resim alışverişi oldu mu? (Özel), boşanma aşamanız blöf mü gerçekleşecek mi?
Hayır olmadı. Boşanmak istediğimi söyledim, hatta başkası mı var, dedi. Halbuki sebep bambaşkaydı. Bu dediği gerçek olsun dedim belki de. Demek benden bunu bekliyor istediğini yapayım gibisine. Arkadaşı çıkmayaydı iyiydi tabi.

Hayır olmadı. Boşanmak istediğimi söyledim, hatta başkası mı var, dedi. Halbuki sebep bambaşkaydı. Bu dediği gerçek olsun dedim belki de. Demek benden bunu bekliyor istediğini yapayım gibisine. Arkadaşı çıkmayaydı iyiydi tabi.
Sen pişman gibisin anlaşılan evliliği bitirme niyetin de yoktu. Kayaya çarptın. Biraz ayrı kalınca tekrar düzelme yoluna girerseniz ortamı yakalayınca aramızda saklı kalsın istemiyprum. İşke ilgili şu sıkıntımı danışmakmiçin foruma yazmıştım şu kişi cevapladı falan diye bahsedersin. Ama arkadaşla aranızda daha özel konuşmalar geçtiyse zorr

Sen pişman gibisin anlaşılan evliliği bitirme niyetin de yoktu. Kayaya çarptın. Biraz ayrı kalınca tekrar düzelme yoluna girerseniz ortamı yakalayınca aramızda saklı kalsın istemiyprum. İşke ilgili şu sıkıntımı danışmakmiçin foruma yazmıştım şu kişi cevapladı falan diye bahsedersin. Ama arkadaşla aranızda daha özel konuşmalar geçtiyse zorr
Foruma üye olduğumu söylemiştim. Biri bizim yaşadığımız yerle ilgili bilgi istiyor cevap yazmak için üye oldum demiştim. Sohbet bölümüne takılacağımı düşünmemiştir. Kimseye aşırı güvenmemek lazım!

Hiç söylememektense bu şekilde söylenebilir. Teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar. Burayı takip ediyordum fakat üye olmak ilk kez aklıma geldi. Eşimle boşanmadık fakat bir süredir ayrı yaşıyoruz. Bir sohbet sitesinde gelen mesajlara cevap yazıyordum. Biriyle sohbet uzadı da uzadı. Nerelisin vs.derken eşimin arkadaşı çıktı! Eşime söylemesinden çekinmiyorum fakat kendimi çok kötü hissettim. Ailevi sorunlarımızdan bahsettik karşılıklı. Çok bunalmıştım. (İki gün önce üye olmuştum) ondan öncesinde hiç yaptığım şey değil. Sizce aldatma sayılır mı? Eşime durumu anlatmalı mıyım? Kendim ettim kendim buldum dersiniz yaa öyle oldu benimki.
Site memurlar net. Forumda bilgi paylaşımı için üyelik aldım. Kendimi mesajlaşma bölümünde buldum.
Çölde kocaman alanda kutup ayısına denk gelmek.. Ya ne şanssızsın.

Back
X