- 24 Mart 2020
- 10.013
- 36.146
- 598
- 32
Onun eşine de başka bir sohbet sitesinde eşiniz söyler belki hayat tesadüflerle doluPeki onun eşine kim söyleyecek? Ben mi söylemeliyim?
Pardon kociş yanlışlıkla oldusal kanki ayrı yaşıyosunuz zaten
Şimdi bu derdimi paylaşacağım arkadaşıma. Kim bilir ne diyecekGercek kimliginizi hic tanimadiginiz birine neden soyluyorsunuz ki.hangi amacla konustunuz o onemli.niyetiniz dertlesmekse bi arkadasinizla da yapabilirsiniz
Macera heyecan aradım sanırım
Memurlar net
Anlamadım kiMacera ve heyecanı burda bulmayı cidden nasıl başardınız tebrikler...
Bilerek isteyerek sohbet ettim.Pardon kociş yanlışlıkla oldu
Yani partner aramaya girmedim demek istedim. Hiç üye olmasaydım bunlar olmayacaktı. Burda da başıma bir iş gelmez inşallahMacera ve heyecanı burda bulmayı cidden nasıl başardınız? Tebrikler...
Aradığınız macera ve heyecanı bahsettiğiniz sitede bulmanız yetmezmiş gibi bir de kocanızın arkadaşını bulmanız büyük başarı.Anlamadım ki
Çok üzgünümAradığınız macera ve heyecanı bahsettiğiniz sitede bulmanız yetmezmiş gibi bir de kocanızın arkadaşını bulmanız büyük başarı.
Şimdi eşine söylesen bi dert söylemeden iki dertBilerek isteyerek sohbet ettim.
Söylemem dedi. Önceden aynı yerde çalışmışlar. Bir dönem samimilerdi. Bazı konuşma ve davranışlarından uzak durmayı tercih etti eşim. Belki bu durumlarını biliyordu. Benim de onun gb biri olduğumu bilse-arkasından iş çeviren-yıkılır.Şimdi eşine söylesen bi dert söylemeden iki dert
Çok haklısınız. Daha da yapmam ama yaptığımı nasıl sindireceğimAynısını esin yapsa hemen gidersin babanın evine kendine yapılmamasını istemedigin şeyi baskasina yapma
Seni aldattım diyim o zaman doğrucaBen şimdi eşimin forumda bir kadınla yazıştığını düşünüyorum. Konu ilerlemişşşşş ilerlemişşşşşş yaşanılan yerden, eşten, boşanmak üzere olunduğundan bahsedilmiş ve karar veriyorum. Benim için aldatma
Peki neden böyle bir şey yapma gereksinimi duydunSöylemem dedi. Önceden aynı yerde çalışmışlar. Bir dönem samimilerdi. Bazı konuşma ve davranışlarından uzak durmayı tercih etti eşim. Belki bu durumlarını biliyordu. Benim de onun gb biri olduğumu bilse-arkasından iş çeviren-yıkılır.
tövbe tövbe bütün nufus ve ikametgâh bilgilerini neden konuştunuz dertlesmek bumu.O dedi zaten. Ben senin eşinle aynı yerde çalıştım, hatta evinize geldim. Görüşmesek iyi olur dedi.
Olmalısınız.Çok üzgünüm
Cümleyi toparlayamadım. Çok haklısınız. Bir doğruya bir yanlış derler yaa! Ben yanşışım galibaPeki neden böyle bir şey yapma gereksinimi duyduneşinin ilgisi alakası yok muydu . Bi yandan üzüldüm bi yandan da kızdım doğrusu
Resim alışverişi oldu mu? (Özel), boşanma aşamanız blöf mü gerçekleşecek mi?Seni aldattım diyim o zaman doğruca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?