Lütfen okuyun!

kontesbarts

Gidişini seveyim...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2015
698
4.659
43
33
Merhaba arkadaşlar beni bilenler genelde ya melankolik yada komik eğlenceli halimi bilir. Bu akşam farklı bi kontes olarak sizlerden görüş alacağım. Forumdaki diğer konulara bakınca konumun buraya ait olup olmadığı konusunda emin olamadım ama paylaşmak zorundayım.İşim gereğiyle güneydoğuda bulunuyorum. Geçenlerde duyduğum bir olay beni derinden yaraladı. Bir erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunulduğunu öğrendim üstelik aynı yerde farklı zamanlarda farklı çocuklarda aynı davranışa maruz kalmış. Yaşanılan yerin sözde ileri gelenleri geniş bir çevreye sahip olduğu için insanlar sindirilmiş durumun üstü kapatılmakta,aileler ise sıradan hayatlarına devam etmekte. Onların sessiz kalması herkesin elini kolunu bağlamış vaziyette. Son üç gündür psikolojim altüst oldu kendimi yiyorum elimden ne gelir bilmiyorum.Ne yapmam gerekiyor onuda bilmiyorum. Şimdiden görüş ve fikirleriniz için teşekkürler.

aynı durumu arkadaşım yaşadı yurtta kalan erek öğrenciler üst sınıfların istismarına uğramış
durum valiye intikal etti
çok kötüydü arkadaşım etkisinden uzun süre kurtulamadı
yazık o çocuklara üstü kapatılmamalı

Bence sosyal medya aracılığı ile bu olayı duyurun ama eminseniz yoksa başınız ağrıyabilir. Sosyal medya en hızlı cevap alınan bir araç. Lütfen bu çocuğun ağzı dili siz olun..

Bence sosyal medya aracılığı ile bu olayı duyurun ama eminseniz yoksa başınız ağrıyabilir. Sosyal medya en hızlı cevap alınan bir araç. Lütfen bu çocuğun ağzı dili siz olun..
Olayların yaşandığını görüyoruz ama insanlar susuyor durumu kabullenmiş bu durum beni deli ediyor zaten

Elinizde delil var mi?

Aile siz ortaya cikinca yok oyle bir sey der mi?

Siz hedef haline gelir misiniz?

Yasayacaginiz olumsuz sureci goze aliyorsaniz ve kaldirabilecekseniz Bimer, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, karakola sikayette bulunun.

Yok zor olur benim icin diyorsaniz kisisel basvuru yapmayin. Delillerinizi TV kanallarina ve bulundugunuz ilin barosuna gonderin.

Sessiz kalmayin ama zarar da gormeyin.

sen ihbar et onlar araştırır bulurlar belki çocuklar konuşacak nerden biliyorsunuz
siz gidip araştırmayacaksınız ki
İşin görsel boyutundan ziyade arka yüzü var birde. Burası Güneydoğu aile yapılanmaları köyler ağalık sistemi. Öyle Ha deyince hadi gazeteci gelsin bulsunla olmuyor.

Bence siz bir adım atın.
Ondan sonra duruma gore bakarsınız.Ama kesinlikle sizde kalmasın bu.O erkek cocuk sizin, bizim cocugumuz.Lutfen sessiz kalmayın.

Guneydoguda memur musunuz?

Olayi sikayet edip sonra can guvenligi acisindan ozur durumu atamasina basvurabilirsiniz.

Ya da once tayin olup sonra sikayet edebilirsiniz.

Sikayet ettiginiz makama can guvenliginizden endise ettiginizi soyleyebilirsiniz?

Bir karakola gidip komserine neler yapabileceginizi sorabilirsiniz.

Ne bileyim bir yolu olmali.

Can guvenliginizi saglayarak tabi.

İşte tamda bu saydıklarınız durumu içinden çıkılmaz hale sokan. Ağalık sistemi olan biryer.bu direkt çoğu kapının kilitlenmesi demek. Zarar görme kısmına gelince ben ve arkadaşım ciddi şekilde zarar görebiliriz. Delil Yok aileler delilleri kapatıyor. Çocuklar durum normalmiş gibi alıştırılıyor. Gözümü kapatmaya çalışıyorum ama insanım yapamıyorum . Kilitlendim.

Olayın ucu bucağı çok çetrefilli açıkçası. Nasıl anlatayım bilemiyorum. Ama işin ucu çok farklı yerlere uzanıyor

Eh bir tane de küçük kız subay, başka memurlar derken onlarca kişinin tacizine uğramıştı ; adamlardan özür dilediler üstüne mahkeme çok sürdü tazminatı verdiler. Sapıklara madalya takmadıkları kaldı???? Siz de haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…