Lütfen okuyun!

Kesinllikle.
Korunaklı devlet elinde olan çocukları da duyuyoruz.
İki ucu lanet degnek işte.
Çocuğun durumları daha kötüye gitmeden müdahale etmeli ama onu şuan ki halinden daha zora sokmadan.
Çok zor ya

Tarama yaptım, yazdınız mi bilmiyorum ; siz bunu nasıl öğrendiniz ? Bu yaratığın ismi var mi , kim olduğu belli mi ?

Tarama yaptım, yazdınız mi bilmiyorum ; siz bunu nasıl öğrendiniz ? Bu yaratığın ismi var mi , kim olduğu belli mi ?
Benim olayla hiç bir alakam Yok olayın geçtiği yeri kişileri hiç birşeyi bilmiyorum. Arkadaşımın görevli olduğu okul ve rehber öğretmen muhabbet arasında tesadüfen anlatıyor. Kişiler falan belli aslında

Kesinllikle.
Korunaklı devlet elinde olan çocukları da duyuyoruz.
İki ucu lanet degnek işte.
Çocuğun durumları daha kötüye gitmeden müdahale etmeli ama onu şuan ki halinden daha zora sokmadan.
Çok zor ya
Valla canım benim hiç birşey yapmasam vicdan azabından gidicem birşey yaparsam büyük ihtimal işe karıştığım için gidicem. Araf denilen yer burası sanırım

Valla canım benim hiç birşey yapmasam vicdan azabından gidicem birşey yaparsam büyük ihtimal işe karıştığım için gidicem. Araf denilen yer burası sanırım

Tek bildiğim o çukurdan o çocuğun kurtulması gerektiği
Sen duyana kadar insanlar ne kadar vicdanı rahat uyuyabilmiş ya.

Yeni bir olaymış fakat sonradan anlatıldıki 3 yıl önce de buna benzer olaylar olmuş. Normal bişey gibi düşünün ve sonra kafayı yiyin.

Yeni bir olaymış fakat sonradan anlatıldıki 3 yıl önce de buna benzer olaylar olmuş. Normal bişey gibi düşünün ve sonra kafayı yiyin.

Küçücük çocuklara bile yaklaşan pislik zihniyetler.
Benzer olaylar muhtemelen örtbas ediliyor diye devamı da gelecek.

Keşke , isimsiz olarak , kişileri ifşa ederek haber kanalına bir belge yollsaniz isimsiz olarak.
En azından siz elinizden geleni yapmış olacaksınız.

Tek bildiğim ben hiç iyi değilim
Keşke , isimsiz olarak , kişileri ifşa ederek haber kanalına bir belge yollsaniz isimsiz olarak.
En azından siz elinizden geleni yapmış olacaksınız.
Tıkandık kaldık. Çok zor bi durum gerçekten

İzmirin bir köyünde öğretmen, okul müdürünün tacizini ortaya çıkarmıştı... hemde 20 yıl üstü bir müdürdu bunu yapan...Ayşe Armanla röportaji filan vardı... sanirim sizin olaylarda okul içinde gerceklesiyor... buna göz yumulmamasi lazım

arkadaşım bence sen ne yap et müge anlıya ulaşmaya çalış. bunu halletse halletse müge anlı halleder. it iti ısırmaz oralarda.

Offf ne kadar zor ,o çocukların psikoloji sini düşünemiyorum...

Bunu yapan adi yaratıklar ,sizin gayretinizle ayyuka çıkacaklar...

Mutlaka olayın iç yüzü ortaya çıkar ,bir çok haber sitesine isimsiz bir ihbar mektubu yollayabilirsiniz...
Zaten haber peşinde olan basın ,arkasını bırakmayacaktır...

Mantıklı hareket ederseniz size zarar gelmez...
Sessiz kalmayın kalmamalısınız , o yavrular bunca acının içinde yaşamaya razı bırakılmamalı ...

Konuda kilitlenip kaldım ...

Ben yardımcı olmak isterim,sevgili konu sahibi...
Bilgileri ,yani köyün ,çocukların göz yumanların isimlerini özelden yazarsanız , en azından araştırmaları için basına duyurabilirim ...

Böylelikle size zarar gelmez ,bir şeyler yapılmalı hemde hemen...

Bu olaya kayıtsız kalmayın,tek basiniza nerden baslayacaginizi bilemiyorsaniz,gerekirse ben de sosyal platformlardan duyurulmasında yardımcı olurum.Sessizin sesi olmalıyız.Vicdanım sızladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…