- 15 Ekim 2015
- 3.775
- 19.536
- 158
- Konu Sahibi kontesbarts
-
Caaaan valla Ne diyeyim ne yapayım bilmiyorum. Olayı açık açık anlatamam burada sonuçta. O yüzden hadi şikayet et nasıl susarsın diyebiliyor çok rahat. Yaa Allah aşkına koruma talebinde bulunmuş kaç kadının öldüğü bi düzenden bahsediyoruz. Bi anlık heyecanla davranırsam o çocukların hali ne olur? O yüzden kendimi geçtim onların en azından can güvenliğini koruyarak hareket etmeye çalışıyorum
Benim olayla hiç bir alakam Yok olayın geçtiği yeri kişileri hiç birşeyi bilmiyorum. Arkadaşımın görevli olduğu okul ve rehber öğretmen muhabbet arasında tesadüfen anlatıyor. Kişiler falan belli aslındaTarama yaptım, yazdınız mi bilmiyorum ; siz bunu nasıl öğrendiniz ? Bu yaratığın ismi var mi , kim olduğu belli mi ?
Valla canım benim hiç birşey yapmasam vicdan azabından gidicem birşey yaparsam büyük ihtimal işe karıştığım için gidicem. Araf denilen yer burası sanırımKesinllikle.
Korunaklı devlet elinde olan çocukları da duyuyoruz.
İki ucu lanet degnek işte.
Çocuğun durumları daha kötüye gitmeden müdahale etmeli ama onu şuan ki halinden daha zora sokmadan.
Çok zor ya
Valla canım benim hiç birşey yapmasam vicdan azabından gidicem birşey yaparsam büyük ihtimal işe karıştığım için gidicem. Araf denilen yer burası sanırım
Yeni bir olaymış fakat sonradan anlatıldıki 3 yıl önce de buna benzer olaylar olmuş. Normal bişey gibi düşünün ve sonra kafayı yiyin.Tek bildiğim o çukurdan o çocuğun kurtulması gerektiği
Sen duyana kadar insanlar ne kadar vicdanı rahat uyuyabilmiş ya.
Yeni bir olaymış fakat sonradan anlatıldıki 3 yıl önce de buna benzer olaylar olmuş. Normal bişey gibi düşünün ve sonra kafayı yiyin.
Benim olayla hiç bir alakam Yok olayın geçtiği yeri kişileri hiç birşeyi bilmiyorum. Arkadaşımın görevli olduğu okul ve rehber öğretmen muhabbet arasında tesadüfen anlatıyor. Kişiler falan belli aslında
Tek bildiğim ben hiç iyi değilimTek bildiğim o çukurdan o çocuğun kurtulması gerektiği
Sen duyana kadar insanlar ne kadar vicdanı rahat uyuyabilmiş ya.
Tıkandık kaldık. Çok zor bi durum gerçektenKeşke , isimsiz olarak , kişileri ifşa ederek haber kanalına bir belge yollsaniz isimsiz olarak.
En azından siz elinizden geleni yapmış olacaksınız.
Tek bildiğim ben hiç iyi değilim
Tıkandık kaldık. Çok zor bi durum gerçekten
Olayın ucu bucağı çok çetrefilli açıkçası. Nasıl anlatayım bilemiyorum. Ama işin ucu çok farklı yerlere uzanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?