Lütfen okuyun!

Siz şikayetinizi yetkili mercilere yapın incelensin araştırılsın.Hiç bir şey gizli kalmaz bir şekilde ortaya çıkar.

Yaaa gazetecileri döksem buraya emin olun tek delil bulamaz hatta ailelere ulaşamazlar bile. 2 yıldır burdayım o kadar olay gördüm ki. Delil bulamıyorlar demek istemiyorum çünkü öyle yerden iş bağlanıyor ki kimse araştırma bile yapmıyor

Ne yap et gerekli mercilere ihbar et

Gecen yil bi haber vardi bi koy okuku ogretmeni adi ş....z bi okul mudurunun 20 yildir yaptigi isleri meydana xikardi 20 yildir ogrencilere istismarda bulunuyormus hatta haberdar olan aileler dahi varmis korkularindan yada ellerinden birsey gelmeyecegini dusundukleri icin yillarca susmuslar ogrencileride birine birsey soylerseniz bahcede cukur kazip sizi gomecegim demis

Lutfen biraz cesaret hatta size yalvariyorum elinizden her ne geliyorsa yapin inanin yapmazsaniz hicbir zaman bu vicdan azabindan kurtulamayacaksiniz

Biraz daha detay verseniz.

Bir kurumda mi gerceklesiyor istismar? Bir devlet dairesi mi bir okul mu?

Kimler tarafindan gerceklestiriliyor?

Sizin gibi haberdar olan var mi?

Sizin gibi farkinda olup korkan var mi?

Onlarla konussaniz.

Guneydogu da ogretmenseniz (profilinizde yaziyor) yaz tatilinde memleketinizde sikayet edip sonra can guvenligim tehlikede diye tayin isteyebilirsiniz.

Bazı insanlat oyle guclu ki belki bundan dolayi cesaret edemiyorsunuz anlayabiliyorum ama nolursunuz siz nolur olinizden geleni yapin kac kapi calabiliyorsaniz calin illa size yardimci olacak birileri cikacak

Bi egitim kurumunda mi yurt mu yetisyirme yurdu mu elbet sizin gibi bu durumu saklamayi vicdaninda sindiremeyenler vardir

Allah muhafaza bu durumun kardesimizin evladimizin yegenimizin basina geldigini dusunsek bi basimizin yanacagini biksek dahi zorlardik her kapiyi

Araştırıyorum günlerdir nerden yola çıkabilirim diye. Açıkçası işin zarar görme boyutunu da geçtim çocukları tehlikeye atmakta istemiyorum. Aslında anlatabilsem durum o kadar kötü ve tehlikeli boyutta ki. Aileler zaten herşeyin farkında. Korkmaktan ziyade umursamazlık var. Ben burda delirme aşamasındayım adamlar kendi çocuğunu önemsemiyor

Peki ne olacak , istismara devam mı edecek bu pislik ahlak yoksunları
Bu çocukların gelecekleri ne olacak
Bunlar nasıl yaratıklar , bu insanların kendi çocukları yok mu ,ya onların da başına gelse

Sizin gibi baska konunun farkinda olan kimse yok mu?

Farkinda olup susuyorlar mi?

Onlarla konussaniz?

Cocuklarla konussaniz.

Ya cok zor bir durum.

Benim burada icime fenalik geldi.

Bir yolu olmali.

vaveyla__ köyde okula giden orta okul çocuğu maruz kalmış en son. Okulda gerçekleşen bir durum değil. Daha doğrusu okulla alakalı bir durum değil. Bir rehber öğretmen tüm olayları biliyor. Sanırım bi iki yere başvurmuş daha önceden. Dediğim gibi delil bulunamamış
Donusunboylemiolacakti haberlerdeki sapıklık olaylarına bakarsanız hepsinin geçmişinde bu tarz travmalar var. Herkes korkuyor herkes susuyor zaten ailelerin durumu benimsediği bir yerde kim ne kadar yol alabilir ki. Araştırıyoruz bi şekilde yol bulmaya çalışıyoruz ama herkes umutsuz.

Siz bu haldeyken birde o cocuklarin psikolojisini dusunun ustune ustluk ailekerinin vicdansizliklari var bu soz ettikleriniz bakan vs mi ki bukadar olumsuz bakiyorsunuz kim olanilir bunlar ne kadar gucluler ki siz bismillah deyin tasin altina elinizi koyun Allah yardim edecektir emin olun

Hic birsey olmasa bu vicdan yukunu uzerinizden atacaksiniz
Emniyet muduru vs mi wger oyleyse baska bi ilin emniyet muduruyle gidin konusun illaki vardir gidilip konusulacak birileri

bunu sakladığınız cesur olmadığınız her gün bir çocuğun işkence yaşamasına göz yumuyor olacaksınız. Ben eminim yöneticiler de size destek verecektir onedio da buradan haber yapıyor şikayetçi olmalısınız o cocukları kurtarmalısınız

Peki ne olacak , istismara devam mı edecek bu pislik ahlak yoksunları
Bu çocukların gelecekleri ne olacak
Bunlar nasıl yaratıklar , bu insanların kendi çocukları yok mu ,ya onların da başına gelse
Ablam adamlarda çoluk çocuk kavramı Yok ki. Ya Neler gördüm neler duydum. Ben 25 yaşında çoluğun çocuğun yokken 3 gündür bu hale geldim onlar günlük hayatına devam ediyor

Cok ozel degilse bu sahislarin mevki makami nedir en azindan ozelden bize yazsan yada burdan yazsan belki kendisi yada esi emniyet mensubu olanlar vardir

ipeqbojuqu bu durumu danisacagin kimse var mi

Gizlice şikâyet edemez misin , en azından haber kanallarına bildirsen , ismini saklı tutarlardı .

Ablam adamlarda çoluk çocuk kavramı Yok ki. Ya Neler gördüm neler duydum. Ben 25 yaşında çoluğun çocuğun yokken 3 gündür bu hale geldim onlar günlük hayatına devam ediyor

Kim demiş feodalite yıkılmış diye.derebeyinin alası var.yapabileceğiniz malesef birşey yok.kendi canın bir tarafa o çocukların canını tehlikeye atarsınız.ben güneydoğuyu biliyorum.altı yıl öğretmenlik yaptım.neler gördüm.senin anlattığına devede kulak.işin ucu kendilerine dokunacağını anladıkları an her şeyi yapabilirler.

Eski bir siyasi. Burdaki çark ahbap eş dostla dönüyor tahmin edersiniz. 3 yıldır ufacık bir durum bile ortaya çıkmadığına göre siz tahmin edin işin ucunu bucağını.
Delil yoksa hiç birşey yapamayız cevabını aldım arkadaşımdan. Dediğim gibi ben kendi can güvenliğimi geçtim çocukları kurtarayım derken daha çok zarar görmelerinden de korkuyorum.

Gizlice şikâyet edemez misin , en azından haber kanallarına bildirsen , ismini saklı tutarlardı .
Abla ya yeminle benim adımı soyadımı söylesinler İnan umrumda değil ama adamlara ulaşılamıyor delil Yok delil herkes halinden memnun. Bu yüzden tıkanıp kalıyoruz

Aynen öyle. İşin ucunda bi aile üç beş herif Yok. Baya baya büyük bir olay. Ağalık sisteminden bahsediyoruz. Bişey yapmasam kötü yapsam çocuklara zarar gelecek yine kötü yeminle 3 günde 25 senelik hayatım burnumdan geldi

Canimmm endiselerini anlıyorum senin başın belaya girsin istemiyorum.neticede yalnız başına kendi ayaklarının ustunde durmaya çalışıyorsun hele ki guneydoguda.
Ne kadar zor oldugunu biliyorum.
Bu isten zarar gormemen adına ,en temizi whatsap ihbar hattı veya sosyal medyaya ulastirman olacak bence.hatta sosyal medya daha iyi olur daha cok ses getirir pesine düşerler mutlaka.polise ihbar edersen,zaten aileler susuyormus,hem haksiz cikabilirsin hemde basın belaya.girebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…