- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.594
- 598
- Konu Sahibi kontesbarts
-
Abla ya yeminle benim adımı soyadımı söylesinler İnan umrumda değil ama adamlara ulaşılamıyor delil Yok delil herkes halinden memnun. Bu yüzden tıkanıp kalıyoruz
Abla ya yeminle benim adımı soyadımı söylesinler İnan umrumda değil ama adamlara ulaşılamıyor delil Yok delil herkes halinden memnun. Bu yüzden tıkanıp kalıyoruz
Nasıl delil yok ya, çocuklar taciz ediliyor diyorsunuz delil olmaz olur mu hiç... Siz sessiz kalmayın bir şekilde ihbar edin. Bu pisliklere bu sapıklara göz yummak demek o çocukların hayatını bitirmek demek.Abla ya yeminle benim adımı soyadımı söylesinler İnan umrumda değil ama adamlara ulaşılamıyor delil Yok delil herkes halinden memnun. Bu yüzden tıkanıp kalıyoruz
Allah yardimciniz olsun isiniz cok zor ama insallah bi yolunu bulursunuzEski bir siyasi. Burdaki çark ahbap eş dostla dönüyor tahmin edersiniz. 3 yıldır ufacık bir durum bile ortaya çıkmadığına göre siz tahmin edin işin ucunu bucağını.
Delil yoksa hiç birşey yapamayız cevabını aldım arkadaşımdan. Dediğim gibi ben kendi can güvenliğimi geçtim çocukları kurtarayım derken daha çok zarar görmelerinden de korkuyorum.
Küçük bir il. Herkes birbirinin tanıdığı. İstismarı yapan başka bir çocuk. Rehber öğretmene direkt anlatmış çocuk durumu. Aile durumu kabul etmeden direkt çocuklara itiraf ettirmek ne kadar doğru onu da bilmiyorum çocukların zarar görme ihtimali çok yüksek. İncecik bi ipin üzerinde yürüyoruz resmen. Şuanki durum herhangi bir şehir efsanesi uydurma karalama gibi birşey resmen yani üzeri çok rahat örtülebilir çünkü delil Yok . Resmî merciilerde tahmin edersiniz ki delile bakıyor. Yani böyle birşeyi duyursak biz suçluyuz şuanda.Allah yardimciniz olsun isiniz cok zor ama insallah bi yolunu bulursunuz
Gecen yil soz ettigim ogretmenin durumunu anlatayim size belki bi fikir olarak bagdastiracaginiz birseyler olur kadin bi iki kere mudur odssina girince ogrencilerin odadan kasistigina sahit olmus bi kerede bi kac ogrenciyi mudurun masasinin altinda gormus ogrenciler oyun iynuyorlar cok yaramazlar buraya saklaniyorlar deyip gecistirmis odada devamli kilitli oluyormus
Ögretmen bir gun mudur odasinin kilidini gizlice bozmus mudur odadayken kapiyi calmadan aniden girmis muduru tahmin edeceginiz durumda yakalamis yani bu mesele ulkenin vicdanini sizlatacak kadar agir bi durumdu
Ben bu durumu sunun icin anlattim o sahis cocuklari ne amacla yanina cagiriyor yada nasil goturuyor size delil olacak en ufak birsey yok mu yada siz durumu nasil ogrendiniz birkac cocugu konusmasina ikna ederseniz zaten psikologlar esliginde konusulacagi icin yalan soyleseler inkar etseler dahi anlasilacak
Eger kucuk bir yerdeyseniz tahmin ediyirum bisekilde adamin yandaslariyla beraber ustu ortulecek ama yakin bi il yada buyuk bi ile gidip emniyet muduruyle konusup durumu bildirseniz danissaniz belki onlar size bu kinuda yardimci olacaklar yada fikir verecekler
Allah yardimciniz olsun insallah bi sekilde kurtarirsiniz o cocuklari
Küçük bir il. Herkes birbirinin tanıdığı. İstismarı yapan başka bir çocuk. Rehber öğretmene direkt anlatmış çocuk durumu. Aile durumu kabul etmeden direkt çocuklara itiraf ettirmek ne kadar doğru onu da bilmiyorum çocukların zarar görme ihtimali çok yüksek. İncecik bi ipin üzerinde yürüyoruz resmen. Şuanki durum herhangi bir şehir efsanesi uydurma karalama gibi birşey resmen yani üzeri çok rahat örtülebilir çünkü delil Yok . Resmî merciilerde tahmin edersiniz ki delile bakıyor. Yani böyle birşeyi duyursak biz suçluyuz şuanda.
Allah yardimciniz olsun isiniz cok zor ama insallah bi yolunu bulursunuz
Gecen yil soz ettigim ogretmenin durumunu anlatayim size belki bi fikir olarak bagdastiracaginiz birseyler olur kadin bi iki kere mudur odssina girince ogrencilerin odadan kasistigina sahit olmus bi kerede bi kac ogrenciyi mudurun masasinin altinda gormus ogrenciler oyun iynuyorlar cok yaramazlar buraya saklaniyorlar deyip gecistirmis odada devamli kilitli oluyormus
Ögretmen bir gun mudur odasinin kilidini gizlice bozmus mudur odadayken kapiyi calmadan aniden girmis muduru tahmin edeceginiz durumda yakalamis yani bu mesele ulkenin vicdanini sizlatacak kadar agir bi durumdu
Ben bu durumu sunun icin anlattim o sahis cocuklari ne amacla yanina cagiriyor yada nasil goturuyor size delil olacak en ufak birsey yok mu yada siz durumu nasil ogrendiniz birkac cocugu konusmasina ikna ederseniz zaten psikologlar esliginde konusulacagi icin yalan soyleseler inkar etseler dahi anlasilacak
Eger kucuk bir yerdeyseniz tahmin ediyirum bisekilde adamin yandaslariyla beraber ustu ortulecek ama yakin bi il yada buyuk bi ile gidip emniyet muduruyle konusup durumu bildirseniz danissaniz belki onlar size bu kinuda yardimci olacaklar yada fikir verecekler
Allah yardimciniz olsun insallah bi sekilde kurtarirsiniz o cocuklari
Küçük bir il. Herkes birbirinin tanıdığı. İstismarı yapan başka bir çocuk. Rehber öğretmene direkt anlatmış çocuk durumu. Aile durumu kabul etmeden direkt çocuklara itiraf ettirmek ne kadar doğru onu da bilmiyorum çocukların zarar görme ihtimali çok yüksek. İncecik bi ipin üzerinde yürüyoruz resmen. Şuanki durum herhangi bir şehir efsanesi uydurma karalama gibi birşey resmen yani üzeri çok rahat örtülebilir çünkü delil Yok . Resmî merciilerde tahmin edersiniz ki delile bakıyor. Yani böyle birşeyi duyursak biz suçluyuz şuanda.
Yok teşekkür ederim ilginiz için. Açıkçası biz iki arkadaş herşeyi göze aldık hatta şöyle söyleyeyim başımıza gelecek herşeyi göze aldık. Şuan araştırıyoruz kimler nerelerden yardım talep etmiş diye. İki üç öğretmene karşı çok büyük bi kitle karşımızda olacak. Can güvenliğimiz işimiz hepsi tehlikeye girecek. Ama işe dahil olmadan duramayacağım orası kesin. Sadece çocukların zarar görme kısmı endişelendiriyor. Birçok polis asker arkadaşımdan fikir aldım hepsinin dediği ortak. Buradaki aile ve ağalık sistemini bildikleri için hiç birşey çıkmaz o olaydan üstelik çocuklar da zarar görür sizde diyorlar.Delil yoksa siz nasil ogrendiniz?
Cocuklar ne diyor?
Bir kac kisi toplanip sikayet etseniz.
Hepiniz birbirinizin sahidisiniz iste.
Cocuklara koruma talep etseniz.
Cocuklarin pedogog esliginde ifadesinin alinmasini isteseniz.
Bimer e yazsaniz?
Cimer e yazsaniz?
147 yi hic arayip konudan bahsettiniz mi?
Bu arada istismara ugramis ogrenciyi tespit edip gerekli mercilere bildirmemek ogretmen acisindan suc oluyor.
Ogretmen oldugunuz icin size dikkate almalari lazim. Hele de bir cok ogretmenseniz.
Beni yanlis anlamayin sadece bir yol bulmaya calisiyorum. Tabiki bunlari sizde dusunmussunuzur.
Hayvana hakaret valla Allah kahretsin oylelerini onlarin yuzunden dunya yasanilir yer olmaktan ciktiHayvan herif
Yok teşekkür ederim ilginiz için. Açıkçası biz iki arkadaş herşeyi göze aldık hatta şöyle söyleyeyim başımıza gelecek herşeyi göze aldık. Şuan araştırıyoruz kimler nerelerden yardım talep etmiş diye. İki üç öğretmene karşı çok büyük bi kitle karşımızda olacak. Can güvenliğimiz işimiz hepsi tehlikeye girecek. Ama işe dahil olmadan duramayacağım orası kesin. Sadece çocukların zarar görme kısmı endişelendiriyor. Birçok polis asker arkadaşımdan fikir aldım hepsinin dediği ortak. Buradaki aile ve ağalık sistemini bildikleri için hiç birşey çıkmaz o olaydan üstelik çocuklar da zarar görür sizde diyorlar.
Formaliteden çocuğun yanına gelinip pedagog bile olmadan istismar hakkında ayrıntı sorulmuş çocuğa.Sonra konu kapanmış. Rehber öğretmen araştırma yapmış Ne yapılabilir diye.bir yerde tıkanıp kalmış. Tahmin edersiniz ki oda işin çevre ahbap boyutuCocuk rehber ogretmene anlattiysa ve rehber ogretmen polis cagirmadiysa rehber ogretmen sucludurm cocuk anlatmis iste nasil delil yok anlamiyorum ki.
Hayvana hakaret valla Allah kahretsin oylelerini onlarin yuzunden dunya yasanilir yer olmaktan cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?