Lütfen okuyun!

elbette ki sikayette bulunacaksiniz. bunun neyini soruyorsunuz ki?

Bizim en büyük sıkıntımız ailenin umursamazlığı. Elimiz kolumuz bağlanıyor böyle bi durumda. Yoksaki iki bayanız böyle bi yerde kendi huzurumuzdan vazgeçmiş vaziyetteyiz
O n
Bizim en büyük sıkıntımız ailenin umursamazlığı. Elimiz kolumuz bağlanıyor böyle bi durumda. Yoksaki iki bayanız böyle bi yerde kendi huzurumuzdan vazgeçmiş vaziyetteyiz
O nasıl bi aile öyle. Yazıklar olsun be! Kedi köpek karnını sevdirmez hamileyken bile korur yavrularını. İnsan değil onlar. Hayvan bile olamazlar. Hayvan olmak için masum olmak gerekir!!! Ahh bebeğim ahh çok canımı yaktın sen benim. Konunuzu takipteyim. Allah kolaylaştırsın zorlaştırmasın çıktığınız bu yolda sizi ve arkadaşınızı korusun..

Uzun uzun düşünüp bi şekilde yola çıkacağız. Hakkımızda hayırlısı olsun. Öncelikle sanırım psikolojimizi düzeltmemiz gerekiyor. Olayın içine girdikçe dağılıyoruz

Haber ihbar hatlarından hemen bir cevap alabilir misiniz bilmiyorum,ama duruşunu yazılarını beğendiğiniz köşe yazarları yada habercilere bire bir mail atarak durumu anlatıp yardım isteyebilirsiniz belki bir geri dönüş alabilirsiniz,daha sonra gerekli şikayetlerde bulunup belki başka şehirdeki bir yakınınızdan yardım isteyip isimsiz bir hesap açarak twitter,instagram,facebook gibi sosyal medya organlarını kullanarak duyurabilirsiniz diye düşünüyorum. Günümüzde sosyal medyanın gücü yadsınamaz ayrıca yeterli kamuoyu baskısı elde edebilirseniz kimsenin birşey yapmaya cesaret edebileceğini sanmıyorum.
Birde konunuz tamamen silinebilir mi bilmiyorum ama gerekli adımları atmaya karar verdiğiniz anda bu konunun kaldırılmasını isteyin. Olaya yakından tanık olan birilerinin burayı okuması durumunda kimliğiniz çok kolay tahmin edilebilir.
Lütfen susmayın ama kendinizi de tehlikeye atmayın. Allah sizin ve o çocukların yardımcısı olsun

Uzun uzun düşünüp bi şekilde yola çıkacağız. Hakkımızda hayırlısı olsun. Öncelikle sanırım psikolojimizi düzeltmemiz gerekiyor. Olayın içine girdikçe dağılıyoruz
Bundan sonra hep aklımda olacaksınız dualarımda.. İnanın en azz sizin kadar kötüyüm şuan. Orda yanınızda olmayı. 3 kadın kafa kafaya verip sizinle savaşmayı çokk isterdim... Bizi de bildilendirin lütfen..

Şikayet edin ,ailelerde üstünü kapatıyorsa o çocukları devlet elinden alır o ailelerin

Allah cumlemizin evlatlarini kardeslerini kotulerle karsilasmaktan kotuluge sebeep olmaktan korusun

Biz hep magdur olan taraf olma korkusunu yasiyoruz ama Allah muhafaza ben haberlerde falan tecavüz taviz haberlerini izledigimde uzun sure bi insan nasil böyle kotu olabilir hangi anne baba evladini kotu olsun diye yetistirir yada hangi anne baba in evladinin basina boyle bi kotuluk yapacagini dusunur diye geliyor aklima

Ozgecanin katili hapiste olduruldugunde defin edecek yer bulumuyirdu hicbir mezarliga kabul edilmiyordu zerre kadar acimadim ama annesini gorunce cok kotu oldum cok agliyordu ama o benim evladim ne yapayim diyordu

Allah her iki taraftan olmaktanda cumlemizi korusun

Diger okul muduru konusunuda ailemize soylememe konusuna gelince acaba bizim zamanimizda cinsellikle ilgili en ufak bir lafin gecmesi buyuk tabular oldugu icin mi cesaret edip soyleyemedik

Çok sağolun desteğiniz için. Yapacağımız ilk şey iyice konuyu araştırmak ve yapabileceklerimizi gözden geçirmek. Sonrası rabbimin ve sizin desteğiniz. Umarım yapılabilecek birşeyler vardır

Çok sağolun desteğiniz için. Yapacağımız ilk şey iyice konuyu araştırmak ve yapabileceklerimizi gözden geçirmek. Sonrası rabbimin ve sizin desteğiniz. Umarım yapılabilecek birşeyler vardır
Ne desteği canım kalvye kahramanlığından başka bi şey yapamamak bu. Birisi beğendiğiniz bu işin peşine düşebilecek köşe yazarlarına yazın demiş. Çokk mantıklı değil mi?? Ayşe Arman mesela hem cesur kadın hemde bayılır böyle allengirli şifreli olayları deşifre etmeye. Müge Anlı bile geçti aklımdan inan. Meclis suan çokk karışık ama görev yaptığınız yer değil de asıl memleketinize gittiğinizde iktidar partisi il binalarına gidip ordaki bayanlara anlatabilirsiniz. Sizin sesiniz belki bir milletvekiline ulaşır. Hani Allah için şurdaki kadınlar taşla sopayla saldırabilecek güce de sahibiz istesek ahh... Neler yaparız kadın gücüyle de... Toplum baskısı, aile korkusu, can güvenliği vs.. Daha bir sürü şey kesiyo soluğumuzu. Allah sonumuzu hayır etsin arkadaşım...

Amin canim cok haklısın gercekten Rabbim her kötulukten cumlemizi korusun

Ben cocikken opusme sahnesi aşk sahnesi cıkınca utancımdan odadan kacardım sanki herkes bana bakiyomuş gibi gelirdi televizyona bakamazdim belkide dedigin gibi bilinc altımizda boyle bi tabu olmustur

Allahım sen koru yarabbim ne kotu gunler yaşıyoruz ya. Mutlaka sikayet et arkadasim kimligini gizli tutarlar zaten senden bilmezler. Bimer ede yazabilirsin durumu detaylica anlat. Allahim ne gunlere kaldik ya(

Mutlaka bir yolunu bulup ihbar edin...
Bende çok etkilendim şu an çok sinirlendim, üzüldüm. Ne olur birşeyler yapın...
Sessiz kalmayın, ..
Allah yardımcınız olsun...

Müge anliya soyle cidden saka yapmıyorum. Kadin her turlu arastirmayi bulur bence. Ya da bu duruma ugramis bir cocukla konus ikna et savciliga gotur. Pedogoloji esliginle zaten ortaya cikar

Bi arkadaş pedagog ve sonrasında muayeneyle ortaya çıkmazmı demiş galiba ama sadece tacizse aile sustuktan sonra hiç bir delili yok maalesef birde acaba bi polisle anlaşsanız gizli bişekilde yürütseniz fotoğrafla falan delil bulsa
Allahım nasıl sessiz kalınır nasıl izin verilir. Kendi elleriyle ruh sağlığı bozuk zararlı insana nasıl dönüştürürler çocuklarını anlayamıyorum

İçim acıdı,midem bulandı. Bir ağa var,diğerleri kölesi. Ağa ne yapsa gik denmez. Davaro filmindeki ağalık hala devam ediyor. Allah ıslah etsin,akıl fikir versin. Çok zor şartlarda çalışıyor,yaşıyorsunuz Allah yardımcınız olsun. Mebten can güvenliği için atama şartları nasıl, ne kadar sürede bu atama oluyor vs öğrenin. Aile şikayetçi olmasa da hastanede muayene işlemlerinde bu çocuğun istismarı ortaya çıkmaz mı acaba ? Bimere durumu belirtseniz belki kimliğiniz gizli kalır. Gönlümüz sizinle. Yazık o çocuklara

Dehşetle okudum yazdıklarınızı.. Ne diyebilirim arkadaşlar nerelere şikayet edebileceğinizi söylemişler.

Bu olayları yapan, yol açan, üstünü kapatan her kim varsa Allah bildiği gibi etsin.. Kanım dondu..

İstismar hanımefendi taciz değil tecavüz... Ve aile şikayetçi olmadıktan ya da sağlam birisi ayyuka çıkarmadıktan sonra kimse gelipte o çocuğu dr kontrolüne götüremez.. Ya da çocuk bir anlık çocuk aklıyla gidip bi polise ya da doktora amca benim şuram ağrıyo acıyo gibi bi şey dicek. Doğuda hayat burdaki gibi değil ne yazık ki. Köyün doktoru bile korkuyo o ağa paşa pisliklerinden.

Tacizde istismardır, şiddette.. istismar kelimesi tek bir hareket için kullanılamaz.

Ve ben zaten sizin şuanda yazdığınızla hemen hemen aynı şeyi söyledim ters birşey yazmadım bi arkadaş yazmıştı ona istinaden söyledim.

Neyse doğunun nasıl bi yer olduğunu biliyorum maalesef. Çok çok üzücü ama madur edilende edende "kirlendi" gözüyle göreceklerinden ne yapacakları belli olmıcaktır..
Allah yardımcıları olsun bize düşünmek kolayda, harekete geçip bişryler için çabalamak çok çok Allah yollarını açık etsin

Ayy siz beni yanlış anladınız sanırım.. Kadın açık açık yazmasa da anlattıklarından bariz belli oluyo tecavüz olduğu. Cinsel istismar tecavüzdür. İstismar elbette bir çok anlamda kullanılır. Önüne cinsel getirilmediği sürece. Neyse doğuyu bilmeyenler için söylediğim bir açıklamaydı o. Sizde biliyosunuz isyanımız aynı. İletişimde sıkıntı yaşadık sanırım. Kırdıysam özür dilerim niyetim kötü değil. Dediklerinize harfiyen katılıyorum.. Amiin... Amiiiin... AMİN!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…