- 12 Mayıs 2020
- 146
- -162
- 46
- 25
- Konu Sahibi birprensannesii
Eşlerimiz akraba ve aynı işte çalışıyorlar kocasından bi kargo istedik diye çıldırmış ben istemedim eşim onun kocasından rica etmiş getirmesini ama bu triplere girmiş ben sana şu şu yardımı ettim diyor evet bi kaç konuda yardımcı oldu bende ona çoğu konuda yardımcı oldum kardeş bildim onu ama o kalktı bna bunları yaptı ben kötü bişiy yazmışmıyım onun bu davranışı normal mi lütfen bi bakın çıldırcam eşlerimiz akraba fazla büyütmek istemedim ama kendi kendimi yiyorum

yahu belki kadin tuvalette acamadi sahsen beni esim arayinca tuvalettede olsa aciyorum ama baskasina yapamam onu
yahu belki kadin tuvalette acamadi sahsen beni esim arayinca tuvalettede olsa aciyorum ama baskasina yapamam onu karsi tarafin yazdiklarina yorum bile yapamiyorum korkuncccccc
 karsi tarafin yazdiklarina yorum bile yapamiyorum korkuncccccc bak hayat felsefem "
 bak hayat felsefem " 

ben birinden bişi istemeyi hiç sevmem istersem de iki büklüm olurum. Telefonu açmadı diye paralamış kızı, telefonun başında çaresiz seni mi bekleyecek
  ben birinden bişi istemeyi hiç sevmem istersem de iki büklüm olurum. Telefonu açmadı diye paralamış kızı, telefonun başında çaresiz seni mi bekleyecek