- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
- Konu Sahibi Namimyurusun
-
Kızı da mı umrunda değilmiş? Vay be her şeyi geçer en çok buna takılırdımaten ise gitti stresli sendende ailemdende nefret ediyorum basımı alıp gitcem kizimda umrumda değil sende dedi
Bu yaptıkları tek bir sebepten yapılır. Siz boşanırsanız sizin o evde hiç bir hakkınız olmasın diye. Başka sebebi olmaz. Evliliğe de bir gün boşanırsam mantığıyla yaklaşan biriyle evli olmak çok korkutucu. Bu başlı başına bir sorun bence.Biz kayınvalidemlerin evinde oturuyoruz lakin esim 13 yasindan beri çalışıp hp parasini vermis ailesine ev ortak gibi bisey evi satip yenilemek istedik uzerine 50 filan kredi cekip koyacaz ama ilk basta sizin ustunuze olsun dedilee simdi vazgectiler k.vakidemin ustune olacakmis esimde kabul etmis zamani varmis bizim olmasina kavga ettik esimle bir stemle ise gitti almayalim o zman kalsin dedim ama onuda kabul etmedi ne yaomaliyim
Zaten yüzüme söylüyorlar daha erkenmis bize ev vermek icin esim kabul etmisti aileme gittim geldim boyle bir manzarayla karsilastim napacam ben hep o tarafa evet demekten sıkıldım hep cevap veren taraf benmiyimBu yaptıkları tek bir sebepten yapılır. Siz boşanırsanız sizin o evde hiç bir hakkınız olmasın diye. Başka sebebi olmaz. Evliliğe de bir gün boşanırsam mantığıyla yaklaşan biriyle evli olmak çok korkutucu. Bu başlı başına bir sorun bence.
Ablasi var tarla satilacak o satilirsa ablasina ev alacaklar50000 i siz verecekseniz ama siz ömür boyu oturacaksiniz.. böyle düşünüyor olabilirler.. siz ev alin diye evleri satılıyor sonuçta..
Oglumuzun olursa bosanma durumunda evin yarisi gider korkusu muhakkak vardir.. tek çocuk mu esiniz.. bir gün benim olacak zaten diyordur..
Bence ev onların sonucta.. siz daha güzel bir evde oturmak için 50000 verilir mi düşünüp karar verin.. Tapu kısmına karismayin derim..
Kızına düşkün aslimda ama cok cigrindan ciktiKızı da mı umrunda değilmiş? Vay be her şeyi geçer en çok buna takılırdım
Ama ben çocuğumun hakkini geleceğini savunmim mi hakkim yokmu iyi bir gelecek sunmak için ugrasmayaEsinizin parasiysa bosverin ne istiyorsa odesin ,
Belkide esiniz ailesiyle bir olup herhangi bir bosanma durumunda mal alamaman icin boyle yapiyor,fikir ailesinin degil onun olabilir ,
Kendini bosuna yipratma bu yaptigi oyun ters doner kardesi malin ustune oturur en buyuk kazigi kendine atmis olur
Ablasi var tarla satilacak o satilirsa ablasina ev alacaklar
Yok o kızının olacak şerhli vereceklermis olene kadar satilmamak kaydiyla gorumcemin ustune olacakO evin tapusunu da istiyor mu kV?
Elbetteki herseye hakkiniz var ama bosuna kendinizi yipratmayin ,sizi dinlemeyecek ki zorla da birsey yaptiramayacaksiniz ,Ama ben çocuğumun hakkini geleceğini savunmim mi hakkim yokmu iyi bir gelecek sunmak için ugrasmaya
Bilmiyorum esime tek erkek cocuk olduğu için çok bağlılar esimde onlara bagli benim görüşüm onlar bana guvenmiyor çünkü gerçekten ailesiyle anlasamiyorumBen sizin aksinize esinize olan guvenleriyle ilgili bir problemleri var gibi algıladım.
Bosansam mi diye cok düşündüm ama kizim kucağıma gelince hic bosanmayi duaunmedimElbetteki herseye hakkiniz var ama bosuna kendinizi yipratmayin ,sizi dinlemeyecek ki zorla da birsey yaptiramayacaksiniz ,
Tek sorun bu degil anladigim kadariyla ,esinizle hep sorununuz varmis ,
Akisina birakin ,uzmeyin kendinizi
Kendinizi neden üzüyorsunuz,öyle bile olsa bırakın ne düşünürlerse ne yaparlarsa yapsınlar.Anlasamiyor olsanizda onlar bir aile aralarina girmeyin bence eşinizi ve kendinizi ilişkinizi yipratirsiniz boyle cunku esiniz kabullenmis.Bilmiyorum esime tek erkek cocuk olduğu için çok bağlılar esimde onlara bagli benim görüşüm onlar bana guvenmiyor çünkü gerçekten ailesiyle anlasamiyorum
Kavga yuksek ses ardindan inatlasmayi getirir.Biz kayınvalidemlerin evinde oturuyoruz lakin esim 13 yasindan beri çalışıp hp parasini vermis ailesine ev ortak gibi bisey evi satip yenilemek istedik uzerine 50 filan kredi cekip koyacaz ama ilk basta sizin ustunuze olsun dedilee simdi vazgectiler k.vakidemin ustune olacakmis esimde kabul etmis zamani varmis bizim olmasina kavga ettik esimle bir stemle ise gitti almayalim o zman kalsin dedim ama onuda kabul etmedi ne yaomaliyim
O kadar düşkünlerse oğullarının menfaatlerini koruyacaklardır diye düşünüyorum.Bilmiyorum esime tek erkek cocuk olduğu için çok bağlılar esimde onlara bagli benim görüşüm onlar bana guvenmiyor çünkü gerçekten ailesiyle anlasamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?