Lutfen tapu için kavga ettik yardim

Bu yaptıkları tek bir sebepten yapılır. Siz boşanırsanız sizin o evde hiç bir hakkınız olmasın diye. Başka sebebi olmaz. Evliliğe de bir gün boşanırsam mantığıyla yaklaşan biriyle evli olmak çok korkutucu. Bu başlı başına bir sorun bence.

50000 i siz verecekseniz ama siz ömür boyu oturacaksiniz.. böyle düşünüyor olabilirler.. siz ev alin diye evleri satılıyor sonuçta..

Oglumuzun olursa bosanma durumunda evin yarisi gider korkusu muhakkak vardir.. tek çocuk mu esiniz.. bir gün benim olacak zaten diyordur..

Bence ev onların sonucta.. siz daha güzel bir evde oturmak için 50000 verilir mi düşünüp karar verin.. Tapu kısmına karismayin derim..

Zaten yüzüme söylüyorlar daha erkenmis bize ev vermek icin esim kabul etmisti aileme gittim geldim boyle bir manzarayla karsilastim napacam ben hep o tarafa evet demekten sıkıldım hep cevap veren taraf benmiyim

Ablasi var tarla satilacak o satilirsa ablasina ev alacaklar

Esinizin parasiysa bosverin ne istiyorsa odesin ,
Belkide esiniz ailesiyle bir olup herhangi bir bosanma durumunda mal alamaman icin boyle yapiyor,fikir ailesinin degil onun olabilir ,
Kendini bosuna yipratma bu yaptigi oyun ters doner kardesi malin ustune oturur en buyuk kazigi kendine atmis olur

Ama ben çocuğumun hakkini geleceğini savunmim mi hakkim yokmu iyi bir gelecek sunmak için ugrasmaya

Aslinda mevzu benim aikeme gitmemle başladı zannediyorum kavga ettim eşimle beni 6 ayda bir ailemin evine yolluyor ondada kavga dövüş babaannem vefat etti annem hastaydi gitmek istedim gecen hafta ama cocuk hasta olur diye yollamadi bende gitcem diye tutturdum zorla gittim yani boyle önemli bir şey olmasa yine gitmezdim gittim oda o gun kendi ailesine gitti kaldi dondum bu olay oldu

Ailem dediğimde çıldırıyorlar ailemin evine gitmemi istemiyorlar para harcamami istemiyorlar bişey alsam on defa soruyorlar eve iki dakka gec gelsem iki dakkanin heaabini veriyorum zaten sıkıntım bana yetiyor kayınvalidemin evinde oturacaksam ev almak istemiyorum

Ama ben çocuğumun hakkini geleceğini savunmim mi hakkim yokmu iyi bir gelecek sunmak için ugrasmaya
Elbetteki herseye hakkiniz var ama bosuna kendinizi yipratmayin ,sizi dinlemeyecek ki zorla da birsey yaptiramayacaksiniz ,
Tek sorun bu degil anladigim kadariyla ,esinizle hep sorununuz varmis ,
Akisina birakin ,uzmeyin kendinizi

Elbetteki herseye hakkiniz var ama bosuna kendinizi yipratmayin ,sizi dinlemeyecek ki zorla da birsey yaptiramayacaksiniz ,
Tek sorun bu degil anladigim kadariyla ,esinizle hep sorununuz varmis ,
Akisina birakin ,uzmeyin kendinizi
Bosansam mi diye cok düşündüm ama kizim kucağıma gelince hic bosanmayi duaunmedim

Bilmiyorum esime tek erkek cocuk olduğu için çok bağlılar esimde onlara bagli benim görüşüm onlar bana guvenmiyor çünkü gerçekten ailesiyle anlasamiyorum
Kendinizi neden üzüyorsunuz,öyle bile olsa bırakın ne düşünürlerse ne yaparlarsa yapsınlar.Anlasamiyor olsanizda onlar bir aile aralarina girmeyin bence eşinizi ve kendinizi ilişkinizi yipratirsiniz boyle cunku esiniz kabullenmis.

Kavga yuksek ses ardindan inatlasmayi getirir.

Bilmiyorum esime tek erkek cocuk olduğu için çok bağlılar esimde onlara bagli benim görüşüm onlar bana guvenmiyor çünkü gerçekten ailesiyle anlasamiyorum
O kadar düşkünlerse oğullarının menfaatlerini koruyacaklardır diye düşünüyorum.
Sizi dinlemeyeceği her halinden belli
Boşuna huzurunuzu kaçırmayın

Olaylar çok karışık, eşinizin başka kardeşi varsa ileride büyük sorun olur. Eşiniz tek ise birşey diyemeyeceğim, nasılsa tek varis oğulları olur... Hep böyle olur zaten, eşin 13 yaşından beri çalıştı da kazancını eve verdi de ne oldu işte, kıymet bilinmez... Hep böyle olur.
Senaryo hiç yabancı gelmedi...
Sabırla, metanetle Mutlu sona erersin inşallah cnm. Allah herkesin istediği evi nasip etsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…