Lutfen tapu için kavga ettik yardim

İhtiyaç kredisi cekcekmisiz ev annesinin üstüne olduğu icin bide oradan zararimiz var

Ne kdar kredi cekilecek ki ev almak icin ihtiyac kredisi cekmek yetecek mi?

Eger 0.88 faiz orani varken 1.5 faizi goze alacak kadar sacmaliyorlarsa dikkat et onlarin baska plani var demektir cok tehlikeli bir dusunce yapisi

13 yaşında çalışıp kendi yaşadığı eve yardım yapmış her insan gibi o zaman anne babasıda 13 yaşına kadar olan masrafları istesin nasıl fikir

kira vermiyorsunuz bu bir avantaj. Bnce para biriktirin ve ustune kredi cekip baska bir ev alin ileride. Tapuyu kv ustune alirsan gecmis olsun. Bnm kvlerde esimin abisine is kurmus ev yapmis araba almis borcunu odemis. Bize gelince ev alirken paranin yarisini verdiler allah razi olsun tbi de evi ustune istedi kv. Esim bana sordu. Hayir tbiki kabul etmiyorum dedim. Ozman almayalim destek olmasin sagolsun dedim.Esim ikiletmedi ev esimin ustune suan. Yasaya gore ortak mal zaten.

Verecek bankalar varmis bilmiyorum bende çalışmama izin verse zaten ben çalışırım önüme set cekti sağolsun kardeşi var

Kp biz evlenmeden oğluna ev vermiş... o evde uzun süre oturduk satmak istedik sattırmadışar, kv de evi satıp alırsanoz benim üzerime olacak yoksa çıkamazsınız diye ortaya atıldı.. ama eşim evi sattı üzerine kredi çekti ve haberleri bile olmadı... ev üzerinde talep hakkınız olmasın diye böyle birşey yapıyorlar. Tatlı dille çözeceğinizide sanmıyorum. Eşinize sürekli anlatın şimdi evi annenin üzerine alacaz sonra tapu devir işlemleri için bir sürü para gidecek , Allah göstermesin annene birşey olsa veraset işlemlerri olacak kardeşlerin hak talep ederse ne olacak gibi şeyler konuşun ama işiniz zor : (
Ayrıca kredi çekecez diyorsunuz da geliri varmı kv nin, benim annemin 3 tane evi olmasına rağmen geliri yok diye banka ev kredisi vermedide, eğer ev onun üstüne olacaksa çeksin krediyi ödesin

Esim calismama izin vermiyor kendi kazanci

Sizin durum baştan problemli. Ama şimdi bu psikolojiden kurtulmazsanız hayatınız bununla geçer.
Öncelikle kabul edin siz çalışmıyorsunuz. Eve para getirmiyosunuz evlendiğinizden beri eşya borcu ödüyosanız eşiniz çalışıyor da ödüyor birlikte kullanın diye bundan doğal bir şey yok. Şu an para ödeyeceğiniz evde hep beraber oturuyorsanız zaten katkı yapmak durumundasınız. Yok sadece kv kp oturuyosa eşiniz de rest çekmeyi öğrenmeli.
Sizin ailenizden kalan bir eviniz malınız mülkünüz var mı? Babanız 3 yıllık evli halinizde herhangi bir evi sizin üstünüze tapar mıydı? Allah korusun boşansanız eşiniz de babanızın evi üstünde hak iddia edece evlilikten sonra edindiğiniz için.
Eşinizin ailesi de daha zamanı değil derken evliliğinizin oturmasını bekliyor diye düşünüyorum. Yıllarca çalışıp didinip yaptıkları evi sonradan aileye girmiş geline kaptırmak istemezler.
bu ev tamamen size kalırsa, görümcenize de ayıracak malı var mı kp nin? Adaletsizlik olmasın. Hak hukuk yerni bulsun önce buna odaklanın. Eşiniz 13 yaşında ne kazanmış da eve kaykı yapmış olabilir. Hadi üç beş verdiler diyelim. Eşinizin maddi katkı yapması görümcenin hakkı olmadığı anlamına gelmiyor.
Ev üzerinde hak iddia edecek son kişi sizsiniz. Kv kp ye bişey olursa kardeşler arasında çözer meseleyi siz uZak durun tavsiyem budur. Tapu kimde olursa olsun sizin hayatınızda hiçbir şey değişmeyecek. Kağıt parçasına bağlamayın mutlulukları.

Herkes boşanma olursa evden geline pay kalmasın diye kv kp üstüne almak istiyor demiş ama miras yoluyla edinilen mallar mal paylaşımından muaftır diye biliyorum

Avukat yok mu aramizda bi aydinlatsa bizi

evlilikten sonra eşin para verdi mi yine ev için? eğer vermedi ise haksızsın. 13 yaşından beri onların ortak olduğu bi malda neden hak iddia ediyosun?

Bu kadar uzulmeyin bence.olsun kv nin ustune ne farkedecek ki?
Kizlarinada alacaklarsa ev,bu evde sizin olacak eninde sonunda.
Kizlarina alacaklari ev kizlarinin ust
Bu kadar uzulmeyin bence.olsun kv nin ustune ne farkedecek ki?
Kizlarinada alacaklarsa ev,bu evde sizin olacak eninde sonunda.
Kizlarina alacaklari evi kizlarinin ustune yapacaklarmis ama

Bizim oldu o benim esimde 13 yasinda calismaya baslamis 17 sene ayni yerde calismis her ay maasini vermis sonra aldigi arabayi dogru durust kullanmadan satti annesi ne verdi ev alsin diye evin kredisini hep esim odemis diger kardesler keyifte nisanliyken esim kredi cekti yetmeyince kv bi miktar para verdi hem kv hem kaynim tapuya ortak oldu evliligimin ikinci senesinde tapudan zorla cikarttirdim bi suru ekstra masraf oldu isyerinden borc aldi bes ay maasindan kesildi ne zorluklar cektik esimin bekarken yaptiklari gozukmedi hic gozlerine hatta en son esimle sakaliyoruz Ben bisey dedim esim bak giderim dedi bende git krediyi ode napiyosan yap dedim oda satarim dedi bende sat yarisi benim yarisi senin dedim kv hemen atladi kusura bakma o ev benim bosuna konusma dedi biz sakalasiyoruz ama kv gayet ciddi dedim kusura bakma oglunla sen tapudan ciktigin gun tekrar hakkim oldu tapuda dedim hic bisey diyemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…