- 11 Ekim 2015
- 352
- 39
- 28
- Konu Sahibi Namimyurusun
-
İhtiyaç kredisi cekcekmisiz ev annesinin üstüne olduğu icin bide oradan zararimiz varEvi kredi ile alacaksaniz krediyi kim cekerse ev onun uzerine olur isteseniz de baskasinin uzerine yapamazsiniz zaten
İhtiyaç kredisi cekcekmisiz ev annesinin üstüne olduğu icin bide oradan zararimiz var
Nasil yani ne olabilir koNe kdar kredi cekilecek ki ev almak icin ihtiyac kredisi cekmek yetecek mi?
Eger 0.88 faiz orani varken 1.5 faizi goze alacak kadar sacmaliyorlarsa dikkat et onlarin baska plani var demektir cok tehlikeli bir dusunce yapisi
50 60 bin civariNasil yani ne olabilir ko
Ben bilemem tabi nasil bir planlari olabilir ama dedigim gibi ev kredisi imkani varken cok daha farkla ihtiyac kredisi cekmeyi bile goze aliyorlarsa bir planlari olmaliNasil yani ne olabilir ko
50 60 bin ihriyaç kredisi hangi banka veriyor ki?50 60 bin civari
Ama ben çocuğumun hakkini geleceğini savunmim mi hakkim yokmu iyi bir gelecek sunmak için ugrasmaya
Esim calismama izin vermiyor kendi kazanci
Verecek bankalar varmis bilmiyorum bende çalışmama izin verse zaten ben çalışırım önüme set cekti sağolsun kardeşi var
Kizlarina alacaklari ev kizlarinin ustBu kadar uzulmeyin bence.olsun kv nin ustune ne farkedecek ki?
Kizlarinada alacaklarsa ev,bu evde sizin olacak eninde sonunda.
Kizlarina alacaklari evi kizlarinin ustune yapacaklarmis amaBu kadar uzulmeyin bence.olsun kv nin ustune ne farkedecek ki?
Kizlarinada alacaklarsa ev,bu evde sizin olacak eninde sonunda.
Bizim oldu o benim esimde 13 yasinda calismaya baslamis 17 sene ayni yerde calismis her ay maasini vermis sonra aldigi arabayi dogru durust kullanmadan satti annesi ne verdi ev alsin diye evin kredisini hep esim odemis diger kardesler keyifte nisanliyken esim kredi cekti yetmeyince kv bi miktar para verdi hem kv hem kaynim tapuya ortak oldu evliligimin ikinci senesinde tapudan zorla cikarttirdim bi suru ekstra masraf oldu isyerinden borc aldi bes ay maasindan kesildi ne zorluklar cektik esimin bekarken yaptiklari gozukmedi hic gozlerine hatta en son esimle sakaliyoruz Ben bisey dedim esim bak giderim dedi bende git krediyi ode napiyosan yap dedim oda satarim dedi bende sat yarisi benim yarisi senin dedim kv hemen atladi kusura bakma o ev benim bosuna konusma dedi biz sakalasiyoruz ama kv gayet ciddi dedim kusura bakma oglunla sen tapudan ciktigin gun tekrar hakkim oldu tapuda dedim hic bisey diyemediKp biz evlenmeden oğluna ev vermiş... o evde uzun süre oturduk satmak istedik sattırmadışar, kv de evi satıp alırsanoz benim üzerime olacak yoksa çıkamazsınız diye ortaya atıldı.. ama eşim evi sattı üzerine kredi çekti ve haberleri bile olmadı... ev üzerinde talep hakkınız olmasın diye böyle birşey yapıyorlar. Tatlı dille çözeceğinizide sanmıyorum. Eşinize sürekli anlatın şimdi evi annenin üzerine alacaz sonra tapu devir işlemleri için bir sürü para gidecek , Allah göstermesin annene birşey olsa veraset işlemlerri olacak kardeşlerin hak talep ederse ne olacak gibi şeyler konuşun ama işiniz zor : (
Ayrıca kredi çekecez diyorsunuz da geliri varmı kv nin, benim annemin 3 tane evi olmasına rağmen geliri yok diye banka ev kredisi vermedide, eğer ev onun üstüne olacaksa çeksin krediyi ödesin
Kizlarina alacaklari ev kizlarinin ust
Kizlarina alacaklari evi kizlarinin ustune yapacaklarmis ama
Ikinci uyeligim yokki yzarken baska yere tikladim geri donup tekrar yazdim oyle oldu konu benim degilki benim oldugunu nereden cikardinizyalnız konuyu ikinci üyeliğinizle açmışsınız ilk üyelikten cevap yazıyosunuz haber veriyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?