- 11 Ekim 2015
- 352
- 39
- 28
- Konu Sahibi Namimyurusun
-
Bana zarar veeiyorlar amaKendinizi neden üzüyorsunuz,öyle bile olsa bırakın ne düşünürlerse ne yaparlarsa yapsınlar.Anlasamiyor olsanizda onlar bir aile aralarina girmeyin bence eşinizi ve kendinizi ilişkinizi yipratirsiniz boyle cunku esiniz kabullenmis.
Ben niye sıkıntı cekim biktim borc odemekten benim olmayacaksa almasak daha iyi en azindan kafam rahat olurBana zarar veeiyorlar ama
Ama borc odemekten sıkıldımm artık geçim sıkıntısı yaşayıp bide elde bişey yoksa insan çıldırıyorO kadar düşkünlerse oğullarının menfaatlerini koruyacaklardır diye düşünüyorum.
Sizi dinlemeyeceği her halinden belli
Boşuna huzurunuzu kaçırmayın
Benim eşim ailecimi sokma akilli mı çözemedim bazen iyi bazen u dönüşü yapiyor nasıl bir karektere sahip anlamadım şimdi ben ne yapasamOlaylar çok karışık, eşinizin başka kardeşi varsa ileride büyük sorun olur. Eşiniz tek ise birşey diyemeyeceğim, nasılsa tek varis oğulları olur... Hep böyle olur zaten, eşin 13 yaşından beri çalıştı da kazancını eve verdi de ne oldu işte, kıymet bilinmez... Hep böyle olur.
Senaryo hiç yabancı gelmedi...
Sabırla, metanetle Mutlu sona erersin inşallah cnm. Allah herkesin istediği evi nasip etsin ...
Bencede almasanız daha iyiAma borc odemekten sıkıldımm artık geçim sıkıntısı yaşayıp bide elde bişey yoksa insan çıldırıyor
Nasıl bir çözüm bukmaliyimBen sizin aksinize esinize olan guvenleriyle ilgili bir problemleri var gibi algıladım.
Bence olaylari akışına bırakıp esinizle aranızı duzeltin once. Ona ve ailesine güvendiginizi ve bi anlik kizginlikla fevri davrandiginizi soyleyin. Birakın annesinin adina olsun, ablasınada ev alacaklarmis hem bu evde her türlü size kalacak.Nasıl bir çözüm bukmaliyim
Hakkli olabilirsin teşekkürler Allah razı olsun ama biz çok ayri dusunuyoruz tek bu konuda değil her konuda hep kavga ne zman biter bu kavgalar eskiyince biter diyorlar ama 2 bucuk yil olduBence olaylari akışına bırakıp esinizle aranızı duzeltin once. Ona ve ailesine güvendiginizi ve bi anlik kizginlikla fevri davrandiginizi soyleyin. Birakın annesinin adina olsun, ablasınada ev alacaklarmis hem bu evde her türlü size kalacak.
Belli ki sadece bosanirsaniz evde hak iddia etmeyin diye böyle bir karar almislar.
Şöyle düşünün sadece 50 bin verip yeni bir eve sahip olacaksınız, hepimizin eşi evlenmeden ailesine maddi manevi destek oldu, o yüzden öncesini unutun bence.
Bugüne ve huzurunuza baķin. Ha yarın sıkıntı cikardilari bisey oldu evi almaya kalktilar falan o zaman esinizde gorur ailesinin gözündeki değerini size daha çok hak verir.
Resmen yaslandim ama ailesini hiç sevmiyorum bide bunu dile getirdim acabaHakkli olabilirsin teşekkürler Allah razı olsun ama biz çok ayri dusunuyoruz tek bu konuda değil her konuda hep kavga ne zman biter bu kavgalar eskiyince biter diyorlar ama 2 bucuk yil oldu
aten ise gitti stresli sendende ailemdende nefret ediyorum basımı alıp gitcem kizimda umrumda değil sende dedi
Kolay DeğilBoşan.
Artisini eksisini esinizle sakince ve beklentiye girmeden anlatin.Baktiniz kararlimi o zaman yine sakincesizde dusundurdugu hissi anlatin bunun bir kuruntu oldugunusavunabilir ama hislerinizi anlatarak rahatlamis ve onun ne dusundugunu anlamis olursunuz.Evi siz ilerde bosanir ve alirsiniz tedbiriyle vermek istemiyorlarsa ki kalpleri Allah bilir,birakin rahat etsinler.Birseyi degistiremeyecekseniz ısrarla degistirmeye calismak sizi de esinizide yipratir.Ben ılımlı bir kisiligim bu bana gore dogru!belki zararini gormusumdur ama inatci olmak ve ısrarla elimde olmayan durumlar icin yipranmak daha fazla zarar verir.Nasıl bir çözüm bukmaliyim
Sanırım ailesi onu da çok bunaltmış. Evi satıp anne babaya daha küçük bi ev alıp geri kalanını da siz alsanız ve üstüne para koyup ev alsanız ?Kolay Değil
İki evide istiyorlar zaten esim kabul etmiyor tum tekliflere kapalı sağolsunSanırım ailesi onu da çok bunaltmış. Evi satıp anne babaya daha küçük bi ev alıp geri kalanını da siz alsanız ve üstüne para koyup ev alsanız ?
Fazla iyimser ama güzel çözüm keake yapabilsem aslinda para önemli değil ama iste inatArtisini eksisini esinizle sakince ve beklentiye girmeden anlatin.Baktiniz kararlimi o zaman yine sakincesizde dusundurdugu hissi anlatin bunun bir kuruntu oldugunusavunabilir ama hislerinizi anlatarak rahatlamis ve onun ne dusundugunu anlamis olursunuz.Evi siz ilerde bosanir ve alirsiniz tedbiriyle vermek istemiyorlarsa ki kalpleri Allah bilir,birakin rahat etsinler.Birseyi degistiremeyecekseniz ısrarla degistirmeye calismak sizi de esinizide yipratir.Ben ılımlı bir kisiligim bu bana gore dogru!belki zararini gormusumdur ama inatci olmak ve ısrarla elimde olmayan durumlar icin yipranmak daha fazla zarar verir.
Yapacağın tek şey, konuyu kapatıp, akışına bırakmak. Üzerine gidersen, gelinin tek Derdi ev olur... Sen bu kadar istiyorsan, dua et ALLAH kabul edecektir muhakkak.Benim eşim ailecimi sokma akilli mı çözemedim bazen iyi bazen u dönüşü yapiyor nasıl bir karektere sahip anlamadım şimdi ben ne yapasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?