Lutfen tapu için kavga ettik yardim

O kadar düşkünlerse oğullarının menfaatlerini koruyacaklardır diye düşünüyorum.
Sizi dinlemeyeceği her halinden belli
Boşuna huzurunuzu kaçırmayın
Ama borc odemekten sıkıldımm artık geçim sıkıntısı yaşayıp bide elde bişey yoksa insan çıldırıyor

Benim eşim ailecimi sokma akilli mı çözemedim bazen iyi bazen u dönüşü yapiyor nasıl bir karektere sahip anlamadım şimdi ben ne yapasam

Ama borc odemekten sıkıldımm artık geçim sıkıntısı yaşayıp bide elde bişey yoksa insan çıldırıyor
Bencede almasanız daha iyi
Ama senin koca anlayacak seni dinleyecek bir tip gibi değil bildiğini okuyacak o
Sen bilirsin de geç
Ters tepiyor kavga etmen

Bu kadar uzulmeyin bence.olsun kv nin ustune ne farkedecek ki?
Kizlarinada alacaklarsa ev,bu evde sizin olacak eninde sonunda.

Nasıl bir çözüm bukmaliyim
Bence olaylari akışına bırakıp esinizle aranızı duzeltin once. Ona ve ailesine güvendiginizi ve bi anlik kizginlikla fevri davrandiginizi soyleyin. Birakın annesinin adina olsun, ablasınada ev alacaklarmis hem bu evde her türlü size kalacak.

Belli ki sadece bosanirsaniz evde hak iddia etmeyin diye böyle bir karar almislar.

Şöyle düşünün sadece 50 bin verip yeni bir eve sahip olacaksınız, hepimizin eşi evlenmeden ailesine maddi manevi destek oldu, o yüzden öncesini unutun bence.
Bugüne ve huzurunuza baķin. Ha yarın sıkıntı cikardilari bisey oldu evi almaya kalktilar falan o zaman esinizde gorur ailesinin gözündeki değerini size daha çok hak verir.

Hakkli olabilirsin teşekkürler Allah razı olsun ama biz çok ayri dusunuyoruz tek bu konuda değil her konuda hep kavga ne zman biter bu kavgalar eskiyince biter diyorlar ama 2 bucuk yil oldu

Nasıl bir çözüm bukmaliyim
Artisini eksisini esinizle sakince ve beklentiye girmeden anlatin.Baktiniz kararlimi o zaman yine sakincesizde dusundurdugu hissi anlatin bunun bir kuruntu oldugunusavunabilir ama hislerinizi anlatarak rahatlamis ve onun ne dusundugunu anlamis olursunuz.Evi siz ilerde bosanir ve alirsiniz tedbiriyle vermek istemiyorlarsa ki kalpleri Allah bilir,birakin rahat etsinler.Birseyi degistiremeyecekseniz ısrarla degistirmeye calismak sizi de esinizide yipratir.Ben ılımlı bir kisiligim bu bana gore dogru!belki zararini gormusumdur ama inatci olmak ve ısrarla elimde olmayan durumlar icin yipranmak daha fazla zarar verir.

Fazla iyimser ama güzel çözüm keake yapabilsem aslinda para önemli değil ama iste inat

Benim eşim ailecimi sokma akilli mı çözemedim bazen iyi bazen u dönüşü yapiyor nasıl bir karektere sahip anlamadım şimdi ben ne yapasam
Yapacağın tek şey, konuyu kapatıp, akışına bırakmak. Üzerine gidersen, gelinin tek Derdi ev olur... Sen bu kadar istiyorsan, dua et ALLAH kabul edecektir muhakkak.

Eşim birkaç ay evvel elinde bir anahtarla geldi. Dedi ki sana bir hediye aldım, şaşırdım. Oturduğumuz ev'den hariç başka bir ev daha almış, hediyeymiş bana. Güzel, kira gelirim olsun diye almış, çok daha güzel fakat tapu kendi üzerine, bu nasıl hediye benim üzerime olması gerekmezmiydi dediğimde de, aramızda sen-ben mi var dedi. Kafa'ya bak. aklı sıra evi ve beni garanti altına almış oluyor.
Teşekkür ederim diyebildim.

Sende fazla durma üzerinde cnm. Vardır bir düşünceleri. Kendini üzme, güzel şeyler düşün ve hayal et. ALLAH sonumuzu hayır etsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…