Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ne yaptınız aklım sende
Bu aksam nasil gecti? Icti mi?
Ben de adamı çok suçlu bulmadım. Yani zaten içen birinin cuma gecesi içmiş olması çok normal geldi.
Konu sahibi bence siz bir daha 24 saat uykusuz kalacak şekilde çalışmayın. Tekrar tekrar yazmissiniz uykusuz kaldım, çok çalıştım diye. Belli ki sinirleriniz kaldırmıyor bu yoğunluğu.
Ben de adamı çok suçlu bulmadım. Yani zaten içen birinin cuma gecesi içmiş olması çok normal geldi.
Konu sahibi bence siz bir daha 24 saat uykusuz kalacak şekilde çalışmayın. Tekrar tekrar yazmissiniz uykusuz kaldım, çok çalıştım diye. Belli ki sinirleriniz kaldırmıyor bu yoğunluğu.
Hatırlamıyorum diye bi şey yok yalan o. Bal börek gibi de hatırlıyolar sadece salağa yatıyolar. Bizim de en büyük sıkıntımız alkol. Yılbaşında içen adam 2 3 ayda bi içer oldu sonra 2 haftada bir sonra haftada bir.. son 2 yıldır her Allah ın günü içiyo ve işi iyice cıvıttı.. arkadaşlarıyla içmeden gelmez eve. Yani eve barka adam gibi vakit ayırdığı yok. Bugün her zamanki gibi erken geliceğini söyledi az önce aradım yine içkide.. ve ben yıldım pes ettim. Gık demiyorum bile..
Yani içen kolaylıkla bırakmıyo hele de severek içiyosa. Bence ona göre bi karar verin. Sizin mesleğiniz bende olsa yemin ederim saniye durmam şu evde.. en hayırlı kararı verirsiniz inşallah..
Aminnn Rabbim hepimizin önünde hayırlı kapılar açsın. 6 yıl bitti öyle böyle.. 1 de oğlumuz var. İlgili bi baba evet ama özellikle son zamanlarda oğlum telefonda ağlıyo baba çok özledim gel diye.. zaten işinden dolayı yoğun çalışıyo haftada 1 veya 2 görüyoruz. Onda da oğlumuza kıyamayıp yine gelmiyo gece yarılarını buluyo bazen geçiyo.. en son yavrum "anne babam beni sevmiyo. Beni özlese benim yanıma gelir ama o arkadaşlarına gidiyo" diye ağladı içim yanıyo oğlumun o haline. Ama bu vicdansız vicdana gelmiyo.. ne denir ki.. Allah ıslah etsin. Ben artık onu saldım ama evladım için üzülüyorum..Ay cok uzuldum size de yakac senedir evlisiniz. Allah imkurtarsin insallah ya
Dinimiz okadar harika ki neyi yasakladiysa insana aileye zararli. Cocugunuz var mi
Aminnn Rabbim hepimizin önünde hayırlı kapılar açsın. 6 yıl bitti öyle böyle.. 1 de oğlumuz var. İlgili bi baba evet ama özellikle son zamanlarda oğlum telefonda ağlıyo baba çok özledim gel diye.. zaten işinden dolayı yoğun çalışıyo haftada 1 veya 2 görüyoruz. Onda da oğlumuza kıyamayıp yine gelmiyo gece yarılarını buluyo bazen geçiyo.. en son yavrum "anne babam beni sevmiyo. Beni özlese benim yanıma gelir ama o arkadaşlarına gidiyo" diye ağladı içim yanıyo oğlumun o haline. Ama bu vicdansız vicdana gelmiyo.. ne denir ki.. Allah ıslah etsin. Ben artık onu saldım ama evladım için üzülüyorum..
Şimdiki aklım olsaydı içki ve sigarası olan bi herifle asla evlenmezdim. Ayda yılda bir içiyorum demeler hep yalanmış..
Ah şu kaynanaları kaynar kazana koymalı vala o kadar şeyin üstüne birde Mevlüt çıktıeşinizde sürünsün kıymetinizi bilsin moralsiz olun evin içinde onun yanında ne kadar büyük bir hata yaptığını anlasın sizi üzmek neymiş anlasın
sende artık sıkma tatlı canını ama en ufak ağzına içki aldığında tepkini koy içemesin
![]()
![]()
Amaann mevlut için organizasyona gücün mu varki..Kız perişan oldu neler yaşadı kimsenin haberi yok..Güllük gülistan lik sanıyorlar.kizin evinde tabakmi kaldıki..Yok porselen olsun ben yıkarım filan. Önce oğlunu bı yıka sen:) içki illetinden bağımlılıgindan arindir.canim altınlarını kendi annene ver o saklasın bence.kv ni kötü niyetli bulmadım saklama niyetiyle istiyor ama sen geri verme artik.esin konusuna gelince tedavi olma konusunda gerçekçiyse ve sarhoş olmadığı dönemde gerçekten iyi bir adamsa şimdilik olumlu şeyler bunlar.ins hakkında hayırlısı olur.Yalnız bir kadeh dahi olsa bu adama izin vermeyin tedavi oldugunda.bagimlilar bir kadehten bile çok etkilenir.bu adam hiç ama hiç içmeli.yilbasisi şusu busu lütfen bu konuda dikkatli ol.
Valla insan bu devirde kimseye güvenemiyor anahtarını tanımadığın birisine veremezsin eşin arasın desin anne mevlüt pazar olsunPerlitik yorgun geç geliyor bir gün dinlensin sonra yapın desin bunu öneri olarak değil kesin bir dille söylesin
Ya kayinvalidenize biraz sert çıkın ne kibarlığı söz tokadı gerek ona oyle saçmalık mi olur ? Gelicek evime karışacak heryeri kurcalicak istediğini çağıracak edicek o nedir yahu ? Zamanında lohusayken kayinvalidem ve annem 1 er haftayla değişe değiş e yanımdalardi 40 gün. Ara ara temizlik falan onlar yapardı dikişlerim düzelince ben yaptım. Bi gün temizlik yapmış zaten çok gerginim banyo paspasını banyonun kapısının önüne koymuş bi kaç şeyi değiştirmiş sinirim kalka kalka degistirdim o evdeyken eski haline getirdim bişey de demedim sonra bidaha karışmadı ama başka problemler yaşadık tabi. Sizde karıştırtmayın insanların yapma anne etme anne demesine gerek yok sizin y3rinize. Sizinde diliniz var ve siz hoslanmadiginizi sert bi dille belirti gerekirse o evdeyken değiştirin dokunduğu yerleri ki anlasin. Hadsiz ya.
Hı iyi canım bu annelerimiz olamasa biz ne yaparız
İyi yapmışsın canım ben kaynanamla konuşmuyorum annemde uzakta öyle tek başıma sıkıntıdan patlıyorum burasıda olmasa ne yapardım bilmiyorum