Lutfen yadirgamayin yargilamayin ne olur , bir sey olmaz msjna cok ihtiyacim var

Eşim hep söylüyor bu evhamlarim için abarttigimi ama dr teklifinde hiç bulunmadı hafife alıyor durumun farkında değil bence

Emin olun ise de yarar zarar da verebilir. Ve görüyorum ki sonraki mesajlarda daha ılımlı yaklaşıp tavsiyeler vermişsiniz demek ki ise yarayacagina inancınız var.

Eşim hep söylüyor bu evhamlarim için abarttigimi ama dr teklifinde hiç bulunmadı hafife alıyor durumun farkında değil bence
Lütfen tedavi ol. Benim de var ama seninki daha ağır. İlaçtan korkuyorsan terapi al, online terapi bile olur. Bir adım at.

Her konumda sizin yorumunuzu ariyor gözlerim çok çok haklısınız ama cesaret edemiyorum bilmiyorum çok korkuyorum
Korkacak bir şey yok. Ben de gittim en az dört kere hem de.
Konuşmak,anlatmak istiyorsanız psikoloğa gidin o zaten soruları ile yönlendiriyor.
Yargılamıyor,yönlendirmiyor dinliyor ve anlamaya çalışıyor.
Anlatırken biz de anlıyoruz dile dökünce bazı şeyleri aslında.
Önemli olan ne hissediyorsan,ne yaşıyorsan kaçmadan anlatmak.
Hissettiğin şeyi yumuşatmadan anlatmak.
Belki bir uzmana gidersiniz işe yaramıyor dersiniz ama size öyle gelmiştir.
Yılmadan ikinciyi araştırıp gitmelisiniz.
Olay o.
O doktorlar boşuna o dalda uzmanlaşmıyor. Ruhumuzun da iyileştirmeye ihtiyacı oluyor arada.

Ne kadar güzel konuştunuz ya gerçekten uzun süre dir sıkıntılar var böyle konuşmanız çok etkiledi

Evham yapabilirsiniz korkabilirsiniz bunda linclenecek bi durum yok. Ama böyle bi durumda hastaneye 24 saat içinde gitmeniz gerekiyor, yani sonrasında geç kalınmış olunuyor. O yüzden yarın sabah erkenden kalkin doktora gidin. Testi yapılıyorsa yapar yoksa da aşı vurur. İlk 24 saat icinde vurulan aşı ise yariyor diye biliyorum. Annemi evimizdeki köpek ısırmıştı parmağını baya kötü ısırmıştı ama annem doktora gittiğinde kendi köpeğim demesine ragmen prosedur geregi diyerek kuduz aşısı yaptilar. Siz yarin bu kuduz meselesini bi halledin içiniz rahatlasin. Sonrasinda da bi psikologa gidin.

Emin olun ise de yarar zarar da verebilir. Ve görüyorum ki sonraki mesajlarda daha ılımlı yaklaşıp tavsiyeler vermişsiniz demek ki ise yarayacagina inancınız var.
Ben ilk mesajımda da son mesajımda da aynı tavırla yaklaştım çünkü hala aynı fikirdeyim. Zarar verecek bir şey yazdığımı da düşünmüyorum. Siz konu sahibine odaklanın benimle ilgilenmek yerine. İyi geceler

Ilac iyince iglesiliyor mu
İlaç ve terapi ile evet iyileşiyor
Asla haberleri , kötü olayların yaşandığı videoları izleme
Anksiyete ile ilgili tedavi edici videolar izle
İzzet güllü var videolarını mutlaka izlemeni tavsiye ederim , geçer zamanla durumun tüm bunlarla
Bir an önce çaresine bak
Çocuklu bir kadın İçin extra zor anksiyete sahibi olmak
Hayat zaten başlı başına zor
Bu sebepten de düşüncelerle zorlaştırmaya çözüm bulmak lazım

Ne kadar güzel konuştunuz ya gerçekten uzun süre dir sıkıntılar var böyle konuşmanız çok etkiledi
Aslında linçlemeyin demiş doğrusu da o belki ama bazen de çat çat söylemeden olmuyor.
Uzmana giderse o çat çat söylemez zaten boşuna uzman olmamış. Kendisinin görmesini sağlar.
Ama uzmana gidecek gücü kendisinde bulsun yeter sonrası çorap söküğü gibi gelir diye umuyorum.
Çünkü farkında kendisinin de.
Bence kendisi de biliyor bir şey olmayacağını bir şekilde ama yine de içindeki o “Ya olursa” diyen sesi susturamıyor.
Umarım yardım alır kendisi de çok rahatlayacak belki yeniden doğmuş gibi olacak

Zaten o ya olursa sesi varya onu yok etmek var inşallah böyle insanlar iyileşir

Boyle takinti yapacaksan asi ol.
Baska turlu rahatlayamazsin.
Ve evet eger ciltte tahris varsa yalamayla da kuduz bulasir. Ama sen daha yalayip yalamadigindan bile emin degilsin. Ve hayvancagiz da saldirgan degilmis.

Birkac yil once ben de elimi kopek yaladigi icin asi oldum.. Ama elimde kesikler vardi ve elimdeki mamayi yedikten iki uc gun sonra kopekler teker teker ölmeye baslamisti. Riske atmamak icin hemen gidip asi oldum.

Bence sen de asi ol. 4-5 hafta boyunca her gunu yarin kudururmuyum diye dusunmekle mi gecireceksin

Son düzenleme:
Kuduz olayları ülkede yeniden gündeme geldikten sonra insanların bu konuyla ilgili cehaleti gerçekten beni şok etmeyi asla durdurmuyor ki roket bilimi değil.

Kuduz virüsü kapmış canlı = saldırgan olur, sudan korkar(aslında yutkunma zorluğu yaşadıkları için sonradan oluşan bir korku), ışık onları rahatsız eder, kasılma ve titreme gözlemlenir, en basit ele veren şey de aşırı salya salgılamaları(yutkunma zorluğundan ötürü).

Kuduz olmuş hayvan sizi neden ve ne amaçla yalasın gerçekten aklım almıyor bazı şeyleri. Siz lütfen en acilinden bir terapiye başlayın. Bu abartılı ruh haliniz gerçekten normal değil.

Sokaktaki kedileri köpekleri sürekli severim Rabbim in izni ile kuduz falan olmadım.. 1 yaşında kızım var onada sevdiriyorum arada korkmayın hiç birşey olmaz... Kuduz köpek gelip yalamaz direk saldırır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…