- 7 Ağustos 2016
- 1.730
- 1.065
- 133
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
-
Eşim hep söylüyor bu evhamlarim için abarttigimi ama dr teklifinde hiç bulunmadı hafife alıyor durumun farkında değil benceHiçbir şey olmaz ama derdiniz elinizi yalayan veya yalamayan köpek mi sizce?
Bakın elinizi yalayan köpek için hemen yarın doktora gitmeyi vs düşünüyorsunuz ama takıntılı kişiliğiniz için uzun sürmesi gerekecek tedaviyi olmuyorsunuz bir türlü.
Linçlemeyin falan diyorsunuz ama bedeninize gösterdiğiniz ilgiyi neden ruhunuza ya da beyninizin size oynadığı oyunlara göstermiyorsunuz?
Bir çocuk için annesinin veya babasının ya da ona bakan kişinin beden olarak yanında olması yeter mi?
Ruh sağlığı yerinde bir ebeveyni de hak etmiyor mu?
Ben çok kızıyorum bir psikiyatrist veya psikoloğa gerektiği kadar gitmeyen insanlara.
Sanki bizim tek rahatsızlığımız bedensel gibi davrananlara.
Yakınınızda yol gösteren biri de mi yok?
Bebeğinizin babası da mı ortalarda yok yol gösterecek anlamıyorum.
Emin olun ise de yarar zarar da verebilir. Ve görüyorum ki sonraki mesajlarda daha ılımlı yaklaşıp tavsiyeler vermişsiniz demek ki ise yarayacagina inancınız var.Ben azarlamadım hanımefendi neden azarlayım, böyle söylemesi kendine zarar cümlemin kendisi de ağır bir cümle o yüzden böyle söyleyip durmayın dedim benimki doğal bir tepki, uygulasın diye değil. Ve evet burdan kuracağım hiçbir cümle zaten işine yaramaz ancak zarar da vermez o yüzden bu kadar takılmanıza gerek yok.
Lütfen tedavi ol. Benim de var ama seninki daha ağır. İlaçtan korkuyorsan terapi al, online terapi bile olur. Bir adım at.Eşim hep söylüyor bu evhamlarim için abarttigimi ama dr teklifinde hiç bulunmadı hafife alıyor durumun farkında değil bence
Bu köpek olayından sonra daha çok korktum sanki iyice kötü oluyorum benLütfen tedavi ol. Benim de var ama seninki daha ağır. İlaçtan korkuyorsan terapi al, online terapi bile olur. Bir adım at.
Korkacak bir şey yok. Ben de gittim en az dört kere hem de.Her konumda sizin yorumunuzu ariyor gözlerimçok çok haklısınız ama cesaret edemiyorum bilmiyorum çok korkuyorum
Ne kadar güzel konuştunuz ya gerçekten uzun süre dir sıkıntılar var böyle konuşmanız çok etkilediHiçbir şey olmaz ama derdiniz elinizi yalayan veya yalamayan köpek mi sizce?
Bakın elinizi yalayan köpek için hemen yarın doktora gitmeyi vs düşünüyorsunuz ama takıntılı kişiliğiniz için uzun sürmesi gerekecek tedaviyi olmuyorsunuz bir türlü.
Linçlemeyin falan diyorsunuz ama bedeninize gösterdiğiniz ilgiyi neden ruhunuza ya da beyninizin size oynadığı oyunlara göstermiyorsunuz?
Bir çocuk için annesinin veya babasının ya da ona bakan kişinin beden olarak yanında olması yeter mi?
Ruh sağlığı yerinde bir ebeveyni de hak etmiyor mu?
Ben çok kızıyorum bir psikiyatrist veya psikoloğa gerektiği kadar gitmeyen insanlara.
Sanki bizim tek rahatsızlığımız bedensel gibi davrananlara.
Yakınınızda yol gösteren biri de mi yok?
Bebeğinizin babası da mı ortalarda yok yol gösterecek anlamıyorum.
Ben ilk mesajımda da son mesajımda da aynı tavırla yaklaştım çünkü hala aynı fikirdeyim. Zarar verecek bir şey yazdığımı da düşünmüyorum. Siz konu sahibine odaklanın benimle ilgilenmek yerine. İyi gecelerEmin olun ise de yarar zarar da verebilir. Ve görüyorum ki sonraki mesajlarda daha ılımlı yaklaşıp tavsiyeler vermişsiniz demek ki ise yarayacagina inancınız var.
İlaç ve terapi ile evet iyileşiyorIlac iyince iglesiliyor mu
Aslında linçlemeyin demiş doğrusu da o belki ama bazen de çat çat söylemeden olmuyor.Ne kadar güzel konuştunuz ya gerçekten uzun süre dir sıkıntılar var böyle konuşmanız çok etkiledi
Bende senin gibiyim içimdeki beynimi yormaktan harap olmuş vaziyetteyimOglum doğdun dan belli böyleyim Anne olmadan önce böyle sorunlarım yoktu
Zaten o ya olursa sesi varya onu yok etmek var inşallah böyle insanlar iyileşirAslında linçlemeyin demiş doğrusu da o belki ama bazen de çat çat söylemeden olmuyor.
Uzmana giderse o çat çat söylemez zaten boşuna uzman olmamış. Kendisinin görmesini sağlar.
Ama uzmana gidecek gücü kendisinde bulsun yeter sonrası çorap söküğü gibi gelir diye umuyorum.
Çünkü farkında kendisinin de.
Bence kendisi de biliyor bir şey olmayacağını bir şekilde ama yine de içindeki o “Ya olursa” diyen sesi susturamıyor.
Umarım yardım alır kendisi de çok rahatlayacak belki yeniden doğmuş gibi olacak
köpek değil de siz kendinize zarar veriyorsunuzYok elim de açık yara , ama küçük minicik bi tahriş vardi ben hemen camasir suyu doktum elime gelince eve
Şaka mısınız?Yok elim de açık yara , ama küçük minicik bi tahriş vardi ben hemen camasir suyu doktum elime gelince eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?