Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaşlar daha yeni 4 ayını doldurup 5. ayına girmiş bir bebeğim var dr. sebze püresi başlamamı söyledi ancak sütümün az gelmesi gibi bir şey söz konusu değil çünkü kilo alımında çok şükür problem yok dr. kiloso normal dedi ben ilk 6 ay anne sütünün verilmesinden yanayım acaba sizler ne düşünüyorsunuz
arkadaşlar daha yeni 4 ayını doldurup 5. ayına girmiş bir bebeğim var dr. sebze püresi başlamamı söyledi ancak sütümün az gelmesi gibi bir şey söz konusu değil çünkü kilo alımında çok şükür problem yok dr. kiloso normal dedi ben ilk 6 ay anne sütünün verilmesinden yanayım acaba sizler ne düşünüyorsunuz
Şuan bi bebeğim olması için uğraşıyorum.olduğu zaman 4 aydan sonra artık herşeyden tattırmayı düşünüyorum ki tadına alışsın herşeyin. tabi ki de katı şeler değil mesela meyvelerin suyundan yemeğin suyundan vs. ama bunun yanında anne sütü de şart tabiki.bence sende tattırmaya başlayabilirsin.
ben 5buçuk aylıkken elma suyundan başladım 1 çay kaşığı kadar aceleye gerek yok bencede nasıl olsa bebişler hepsini zamanı gelince yicek önemli olan anne sütü.böyle çay kaşığıyla tattırmanda sakınca yok cnm cunku doyumluk degıl tadımlık verıceksın anne sutu onun doyumlugu olacak
bence kilosu iyiyse hiç bozmayın 6 ayını bitirdikten sonra zaten başlayacaksın..bazi meyve ve sebzeler ciddi alerjen..bilmeden yedirebilirsiniz bağırsaklarını yorarsınız alerji yapabilir..boşuna demiyolar bence ilk 6 ay sadece anne sütü diye..bağırsak gelişimi açısındandır eminim..bide yiyen bebek zaten yiyo yemeyen zaten yemiyo..bir an önce tatsında alışsın gibide düşünmeyin sayet öyle düşünüyosanız..6 ayın bitmesini bekleyin bence..
şimdi ben şöyle yap böyle yap demek istemiyorum ama kendi basımdan geçenleri paylasmak istiyorum. ben ilk 6 ay su dahi vermedim, bu konuda cok katıydım 6 ay sadece anne sütü içecek bu bebek dedım. bır seyler tattıranlara ateş püskürdüm. 6 ay doluncada blendırdan geçirilmiş son derece saglıklı sebze corbaları verdım cok uzun bır sure. sonrasında cocugum sadece tarhana ve sebze corbası yıyen üst sınırlarda iştahsız asla pütür yemeyen bır bebek oldu cıktı. sana tavsıyem evet ek gıdalarla doyurma ama azıcık tattırmak sorun olmaz ve 6.ayınız dolunca herturlu seyden verın kı yemeklerın tadını bılsın. cok secıcı bır cocuk olur yoksa. ve bence blendır olayına hıc gırmeyın. keske benı bırılerı uyarsaydı dıyorum bazen. tel suzgec falan tamam ama blendıra alıstı mı cok zorlanırsınız. yıyeceklerın tadını tek tek bılsın, mumkun oldugunca bulamac vermeyın. oglum su an neredeyse 19 aylık hala arada blendır kullanıyoruz nasıl alıstırırsanız oyle gıder
canım 6 ayı gectikten sonta sulu herseyi püre haline getirp werebilirsin özellikle artık bu aydan sonra dişcıkarmaya baslıcak eline de biseyler werebilirsin...:)
bence bu ayin ortasina kadar hala sadece anne sutu vermelisin. alti ayi doldurdugunda basladik biz ama 350 gr aldi sadece 5.ayinda ayin ortasinda bir olctur bence kilousunu baktin iyi gidiyor anne sutune devam bence.
arkadaşlar sakın çocuum çiynemiyor yutmuyor diye blendır olayına girmeyin benden tavsiye ben bunu yaptım şimdi kızım 5 yaşında ya çiynemeyi biliyor yada yutmayı lokmamar duruyor satlerce ağzında ve cıldırmak üzereyim 5 yaşında 14 kilo artık ne yapacağımı bilemez durumdayım