lütfen yardım arkadaslar

ben de eşinin işini ve senin işini merak ettim canım....

Ben seni aldattığını filan düşünmüyorum...Seninle paylaşmadığı problemleri olabilir.

canım belkı haklısın ama oyle kotu bı durumdayımkı psikolojim bozuldu.ne yapacagım bılmıyorum...kafayı yıyecem......saatlerce oda çıkmıyorum gelıp kapıyı bıle calmıyor..neoldu dıye sen olsa ne yaparsın....esınını senı bı hiç gibi gormesıne dayabılırmısın?

Biraz kendinizi dinleyin önce.Sizin duygularınız ne?Önemli olan sissiniz,o değilki.................

ben de eşinin işini ve senin işini merak ettim canım....

Ben seni aldattığını filan düşünmüyorum...Seninle paylaşmadığı problemleri olabilir.

ben hastanede laborant calısıyorum eşimde öğretmen....umarım oyledır...:1no2:

soru sorduğunda sana cevap vermemesi ilginç demekki senle ilgili kafasına takılan bir şey var karşısına geç ve konu benmiyim yüzüme bakarak açık açık konuş de intiharı düşünecek duruma geldim bana açıklama yapmakta mecbursun de ..en son çare evlilik danışmanı çiftlerin birbirlerine söylemekten kaçındıkları şeyleri genellikle evlilik danışmanları ortaya çıkarıyo teke tek konuşma yapıp.

Gülüm benim yaşadıklarımı buraya yazsam sayfalar yetmez inan.
Konu da ben değilim zaten.
Ama ayrılığı, ihaneti, şiddeti ve en önemlisi ölümü dahi birebir defalarca yaşadığım anlarda bile ölmeyi getirmedim aklıma.
Hayatta her şeyin bir çözümü bir yolu yordamı vardır.
Ölüm seçeneği de bunlardan biri değildir.
Biraz dik durun ya, biraz vurduğunuz yerden ses gelsin.
Zayıf olmayın bu kadar.
Benim tepki verdiğim tek şey bu.
Bayılıyoruz kendimizi hemen bırakmaya, hemen bunalımlara girmeye, ölümü çözüm olarak düşünmeye.
Senin hayatın bir erkeğin ilgisizliği yüzünden bitecek kadar değersiz olmamalı.
Kendinize değer vermeyi, kendinizi sevmeyi öğrenin.
İnanın bana o zaman her şey çok daha kolay olacak.
Siz bir insansınız... unutmayın bunu.. kişiliğinize, varlığınıza sahip çıkın biraz, güçlü olun biraz.

Daha önünde çok yıllar var yaşayacak.Sen kendin için yaşa.Seni görmüyor diye hayatını ona
göre yönlendirme.................................................

hadi intihar ettiniz, öldünüz gitti her şey düzelicek mi?
Eşiniz yaşattıklarına pişman oldu diyelim peki siz sonra çıkıp gelebilecek misiniz ?
Mantıklı olun Alalh aşkına, bir çok evli insan sizinle aynı sorunu yaşıyordur yalnız değilsiniz yani
O halde toplu intihar günleri mi düzenleyelim , bu çözüm mü?
Aklınızı başınıza devşirin ve bu düşünceyi zihninizden söküp atın.
Çok fazla üzerine gitmeden konuşmaya, sorunun ne olduğunu anlamaya çalışın.
Evlenebilmek için beklediğiniz günleri, yaşadığınız heyecanları anlatın ama sakice olur mu?

En iyi sen bilebilirsin neden böyle davrandığını
Eşisin bir tahminin vardır elbet
Biz şimdi burda bulmaca çözer gibi
Şu hali nasıl, bu huyu nasıl, ne diyo vs...
Yani bence bunu en iyi sen tahmin edersin
Herşey normal gözüküyor okuduğum yere kadar...

elde edince cazibe yitiyormu ne aman bir garip bu erkekler....benimkide evlenmeden önce deli gibi benimle ilgileniyordu şimdi oooooo :))))))))))))

bu kadar kısa bır zamanda bunları yasaman hos degıl
ama ıntıharı dusunmen cok kotuuuuu,once bunu sıl aklındann
1 aydır boyle dıyorsun acaba bır sıkıntısı mı var yada ısıyle ılgılı bısemı var sana soyleyemıyor
baskalarının yanında sıze nasıl davranıyor ?
ortak arkadaslarınız varsa onların agzından laf almaya bakın dıcem ama
yada yemege cagırın hanı degısık bır ortam olur esınız ıcınde

elde edince cazibe yitiyormu ne aman bir garip bu erkekler....benimkide evlenmeden önce deli gibi benimle ilgileniyordu şimdi oooooo :))))))))))))

eski heyecan kalmayabilir belki ama arkadaş eşinin tamamen ilgisiz olduğunu hiç konuşmadığını falan söylüyo
hemde 8 ayda bu hale gelmişler çok ilginçCADIARZU
arkadaşım eşin bu durum için ne diyo:uhm:kendini nasıl savunuyo.davranışlarını normalmi görüyo yanifisfisfis

canım hıc konusmuyorkı benle onun içinde bende ne sorun oldugunu anlamıyorumkı...daha yenı ona bı mektup yazdım yatagını içine koydum guzel bı masa ayarlıyacam bakalım bu ıı olacak mı

ah bu erkekler evlenmeden once etrafında pervane oluyorlar.evlendıkten sonra 180 derece donuyorlar anlamak zor...

daha cok yeni evliliginiz.belki alişma dönemindedir..hemen aklınıza kötü şeyler getirmeyin.o size nasıl davranıyorsa aynı şekilde davranın

sakın ha ! böyle düşünme bi daha! ölümü düşünmek bu kadar basit olmamalı...

ciddi bir problem var anlaşılan...eşin içine kapanık biri miydi de konuşmuyor?

Bir şeye mi alındı , kırıldı acaba , hemen kötü düşünmek istemiyorum...

canım hıc konusmuyorkı benle onun içinde bende ne sorun oldugunu anlamıyorumkı...daha yenı ona bı mektup yazdım yatagını içine koydum guzel bı masa ayarlıyacam bakalım bu ıı olacak mı

8 ay kısa bir süre ewliliğin en güzel zamanları der herkez.masa ve mektup olayını da iyi düşünmüşsün.özel olmazsa bişey sorcam cinsel bi probleminiz varmı?yani bu mesafeler ondan kaynaklanıyor olabilir mi?8 ay kısa bir süre bence herşeyi güzelleştirebilirsin....

konuşmayı dene yada şöyle diim yeni ewliliklerde alışım biraz uzun sürebilio çok arkadaşım var ilk1 yıl sorun yaşayan dilerim seninde yoluna girer biran öncce ewliliğin

Eger kabul ederse evlilik danışmanına gidin derim bence sana açılmıyorsa belki bu önerim size çözüm olabilir çünkü hiç sorun yokken çok tuhaf geldi umarım en yakın zamanda çözülür ...

bence çok açık ve net konuş. artık benimle ilgilenmekten konuşmaktan vazgeçtin benimle mutlu değilmisin? aklında başka biri mi var aklıma bin türlü şey getiriyor bu halin lütfen anlat birşeyler deyin.
ve onu çok sevdiğinizi istediğiniz aradığınız herşeyi onda bulduğunuzu söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…