Yani inanamıyorum ya.
Hiç olmayacak eften püften şeyler için intihar kelimesini kullanabiliyorsunuz ya.
Ölmeyi düşünebiliyorsunuz ya... neymiş.. eşiniz 1 aydır sizinle ilgilenmiyormuş...
Bu yeterli yani ölmek için öyle mi?
Siz ölümle hiç tanıştınız mı kuzum? Canınızdan çok sevdiğiniz birini verdiniz mi toprağın altına?
Nasıl bu kadar kolay düşünebiliyorsunuz?
Hayat sizin için bu kadar ucuz, basit ve değersizse o zaman yardıma falan da ihtiyacınız yoktur doğrusu.
Sevgiler.
ben de eşinin işini ve senin işini merak ettim canım....
Ben seni aldattığını filan düşünmüyorum...Seninle paylaşmadığı problemleri olabilir.
canım belkı haklısın ama oyle kotu bı durumdayımkı psikolojim bozuldu.ne yapacagım bılmıyorum...kafayı yıyecem......saatlerce oda çıkmıyorum gelıp kapıyı bıle calmıyor..neoldu dıye sen olsa ne yaparsın....esınını senı bı hiç gibi gormesıne dayabılırmısın?
elde edince cazibe yitiyormu ne aman bir garip bu erkekler....benimkide evlenmeden önce deli gibi benimle ilgileniyordu şimdi oooooo :))))))))))))
eski heyecan kalmayabilir belki ama arkadaş eşinin tamamen ilgisiz olduğunu hiç konuşmadığını falan söylüyo
hemde 8 ayda bu hale gelmişler çok ilginçCADIARZU
arkadaşım eşin bu durum için ne diyo:uhm:kendini nasıl savunuyo.davranışlarını normalmi görüyo yanifisfisfis
elde edince cazibe yitiyormu ne aman bir garip bu erkekler....benimkide evlenmeden önce deli gibi benimle ilgileniyordu şimdi oooooo :))))))))))))
bazen oyle kotu oluyorumkı ıntihar bile dusunuyorum...
1aydır esımını bukadar degısmesıne ınanmıyorum konusuyorum defalarca konustum ....nıye boyle yapıyorsun dıyor ses yok...neoldu bı derdın mı var dıyorum konuşmuyor.....bana arkasını donuyor....hıc yorum yapmıyor....senağlama
canım hıc konusmuyorkı benle onun içinde bende ne sorun oldugunu anlamıyorumkı...daha yenı ona bı mektup yazdım yatagını içine koydum guzel bı masa ayarlıyacam bakalım bu ıı olacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?