vakiyorum millet apt. tasiniyor haftasinda komsularla siki fiki![]()
belki frekanslarınız uyuşmamıştır
başka arkadaşlar edinin
ben 50 kişiyle tanışsam 3ünden anca anlarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insanlara hemen sicak davraniyordum samimi icten ....sonra baktim ben bu sefer ii bir arkadaslik kurdum derken bi bakiyorum o insan bana eskisi gibi degilde daha onemsemeden davraniyor acikcasi insanlar beni tanidiktan sonra siki cl ve saf goruyorlar yani kalibinin adami derler ya degilim iste disarsan hayranlik uyandiran arkadas olmak istenen ama tanisinca farkli slklcl ve saf gorulen
markete bile gitmiyorum kendimi iyice soyutlamisim sosyal yasamdan once disari cikmakla baslayacam sonra tavsiyelrinizi uygulamaya cakisacam komsuya kek vb.goturmek kahve icmeye gitmek . gecikmelide olsa iadeyi zitaret.gibi insallah ise yararcok sagolun tavsiyelriniz icin....
Aaa ben?Tatlım boş ver ya
neyse komşuların sana bir kaç kez gelmiş, ama ya sen? Onlarda belki seni beklemişdir, hep onlar gelcek değil ya:) ayrıca cok istiyorsan, özel bir gün ayarlarsın, bir kac komşu davet ede bilirsin:)
eşinin arkadaşları yokmu? Tanıştırsın seni, sürekli bir birinize gidip gelin
bende 5 aydır hiç komşularıma 1 kez bile gitmedim, ama kendileri cok yabanı, zaten yaşlılar![]()
ama ben mesela karşı komşuma lezzetli bir şey yaptimi, götürürüm fallan ama kadın yanliz, ve değişik
alt komşumada götürürüm, gördüğü yerde zorla bir şey içirmeye çalışır ve dedi kodu eder karşı komşumu fallan, karşı komşumda zaten onu bize eder, bir birilerine düşmanlar:) bir şeyde diyemiyorsun
yani, komşularda pek şansım yok, bu durumdanda hic rahatsizda değilim,
senin komşuya değilde bence arkdaşa hitiyacin varama arada bir iki komşun olmazsi iyi:)
mesella alt komşum yabancı olduğumuz için bize cok yardımı dokundu, kendisi yıllarca burda ama gecen akşam kapımıza vurup arabamızı ödünç aldı, oğlu mac yaparken ayağını sakatlamişdi, bizde verdik tabiki hemen. Düşün kendisi esnaf, bütún köyu bilir kimseden istememiyor, bize geliyor ilk! Yarın öbürgün başımıza bir şey olsa, oda bize yardım eder. Herkez yabani anlayacaginama olsun aranizda biraz komşuluk!
iste bendede bu var hep onlar gelsin onlar davet rtsin diye bekliyorumbende bıde rahatsız edermıyım düşüncesi var arayıp çağırmadan gıtmıyorum kımseye karşı komşum 3 kere üstüste geldı bende bu hafta sonu dışarıda gördum sana gelicem bır gun dedım hala gıdemıyorum acaba rahatsız edermıyım dıye :26::26::26:
arkadaslar sanirim mesajim icin en uygun sayfa burasi tavsiyelerinize ihtiyacim var. Ben evhanimiyim yillardir dogru durust disari bile cikmiyorum cocuk ev isi vs. sadece ailemle ve esimin ailesiyle gorusuyorum...insanlarla (en azindan komsularimla)diyalog kurmak arkadas olmak istiyorum ama olmuyor...bu apartmana tasinali 3 yil oldu komsular bir iki tanesi birkac gelip gittiler sonra onlarda gelmediler. disardan aslinda cok entellektuel karizmatik havali gorundugumu soylerler ama iki gorusmede ne bos oldugumu sanirim gorup bi daha gelmiyorlarne konusacagimi bile bulamiyorum ...sanirim ciok salagim...ama artik bu asosyallikten cok bunaldim
iste bendede bu var hep onlar gelsin onlar davet rtsin diye bekliyorum
markete bile gitmiyorum kendimi iyice soyutlamisim sosyal yasamdan once disari cikmakla baslayacam sonra tavsiyelrinizi uygulamaya cakisacam komsuya kek vb.goturmek kahve icmeye gitmek . Gecikmelide olsa iadeyi zitaret.gibi insallah ise yararcok sagolun tavsiyelriniz icin....
insanlara hemen sicak davraniyordum samimi icten ....sonra baktim ben bu sefer ii bir arkadaslik kurdum derken bi bakiyorum o insan bana eskisi gibi degilde daha onemsemeden davraniyor acikcasi insanlar beni tanidiktan sonra siki cl ve saf goruyorlar yani kalibinin adami derler ya degilim iste disarsan hayranlik uyandiran arkadas olmak istenen ama tanisinca farkli slklcl ve saf gorulen