lutfen yardim asosyalim

vakiyorum millet apt. tasiniyor haftasinda komsularla siki fiki :(

Birbirlerinin arkasından da bin dedikodu dönüyordur muhtemelen :)) O kadar da güzel değil çok arkadaşın olması bence.Bir iki tane edinirsiniz umarım yine de. Yemeklerden konu açın, kıyafetlerden, makyajdan, çocuklardan ,çalışıyorsanız iş hayatınızdan az biraz.. Arada espri yapın bu da sevdirir sizi beceremiyorsanız televizyondan duyduklarınızdan bir ikisini söylersiniz :)) Bir de çok aşırı önemsediğinizi belli etmeyin onlara hemen önce çünkü genelde insanlar önemsendiğini farkedince kendini geri çeker. Değer kıymet bilen azdır onun size değer verdiğini hissederseniz siz de belli edersiniz bence . Umarım işe yarar (:

Son düzenleme:
Bir de lütfen kendinize salak demeyin.Hiç sanat siyaset bilmeseniz bile bunu demeyin.Kendinize saygı duymalısınız arkadaşlıklar için değil kesinlikle kendiniz için. Siz de değerlisiniz.Allah özenerek yaratıyor hepimizi böyle sıfatlar yüklemeyin lütfen kendinize (:

bazen bende böle hıssedıyorum ama bazende bırı çıkıyor karşıma çenem ağrıyo konuşmaktan yanı herkes herkesın dılınden anlamaz böle düşünün

markete bile gitmiyorum kendimi iyice soyutlamisim sosyal yasamdan once disari cikmakla baslayacam sonra tavsiyelrinizi uygulamaya cakisacam komsuya kek vb.goturmek kahve icmeye gitmek . gecikmelide olsa iadeyi zitaret.gibi insallah ise yarar :( cok sagolun tavsiyelriniz icin....

insanlara hemen sicak davraniyordum samimi icten ....sonra baktim ben bu sefer ii bir arkadaslik kurdum derken bi bakiyorum o insan bana eskisi gibi degilde daha onemsemeden davraniyor acikcasi insanlar beni tanidiktan sonra siki cl ve saf goruyorlar yani kalibinin adami derler ya degilim iste disarsan hayranlik uyandiran arkadas olmak istenen ama tanisinca farkli slklcl ve saf gorulen

Aaa ben?:1: Tatlım boş ver ya;) neyse komşuların sana bir kaç kez gelmiş, ama ya sen? Onlarda belki seni beklemişdir, hep onlar gelcek değil ya:) ayrıca cok istiyorsan, özel bir gün ayarlarsın, bir kac komşu davet ede bilirsin:)
eşinin arkadaşları yokmu? Tanıştırsın seni, sürekli bir birinize gidip gelin;)

bende 5 aydır hiç komşularıma 1 kez bile gitmedim, ama kendileri cok yabanı, zaten yaşlılar;)
ama ben mesela karşı komşuma lezzetli bir şey yaptimi, götürürüm fallan ama kadın yanliz, ve değişik;)
alt komşumada götürürüm, gördüğü yerde zorla bir şey içirmeye çalışır ve dedi kodu eder karşı komşumu fallan, karşı komşumda zaten onu bize eder, bir birilerine düşmanlar:) bir şeyde diyemiyorsun;)

yani, komşularda pek şansım yok, bu durumdanda hic rahatsizda değilim,
senin komşuya değilde bence arkdaşa hitiyacin var;) ama arada bir iki komşun olmazsi iyi:)
mesella alt komşum yabancı olduğumuz için bize cok yardımı dokundu, kendisi yıllarca burda ama gecen akşam kapımıza vurup arabamızı ödünç aldı, oğlu mac yaparken ayağını sakatlamişdi, bizde verdik tabiki hemen. Düşün kendisi esnaf, bütún köyu bilir kimseden istememiyor, bize geliyor ilk! Yarın öbürgün başımıza bir şey olsa, oda bize yardım eder. Herkez yabani anlayacagin;) ama olsun aranizda biraz komşuluk!

markete bile gitmiyorum kendimi iyice soyutlamisim sosyal yasamdan once disari cikmakla baslayacam sonra tavsiyelrinizi uygulamaya cakisacam komsuya kek vb.goturmek kahve icmeye gitmek . gecikmelide olsa iadeyi zitaret.gibi insallah ise yarar :( cok sagolun tavsiyelriniz icin....

bende bıde rahatsız edermıyım düşüncesi var arayıp çağırmadan gıtmıyorum kımseye karşı komşum 3 kere üstüste geldı bende bu hafta sonu dışarıda gördum sana gelicem bır gun dedım hala gıdemıyorum acaba rahatsız edermıyım dıye :26::26::26:

Aaa ben?:1: Tatlım boş ver ya;) neyse komşuların sana bir kaç kez gelmiş, ama ya sen? Onlarda belki seni beklemişdir, hep onlar gelcek değil ya:) ayrıca cok istiyorsan, özel bir gün ayarlarsın, bir kac komşu davet ede bilirsin:)
eşinin arkadaşları yokmu? Tanıştırsın seni, sürekli bir birinize gidip gelin;)

bende 5 aydır hiç komşularıma 1 kez bile gitmedim, ama kendileri cok yabanı, zaten yaşlılar;)
ama ben mesela karşı komşuma lezzetli bir şey yaptimi, götürürüm fallan ama kadın yanliz, ve değişik;)
alt komşumada götürürüm, gördüğü yerde zorla bir şey içirmeye çalışır ve dedi kodu eder karşı komşumu fallan, karşı komşumda zaten onu bize eder, bir birilerine düşmanlar:) bir şeyde diyemiyorsun;)

yani, komşularda pek şansım yok, bu durumdanda hic rahatsizda değilim,
senin komşuya değilde bence arkdaşa hitiyacin var;) ama arada bir iki komşun olmazsi iyi:)
mesella alt komşum yabancı olduğumuz için bize cok yardımı dokundu, kendisi yıllarca burda ama gecen akşam kapımıza vurup arabamızı ödünç aldı, oğlu mac yaparken ayağını sakatlamişdi, bizde verdik tabiki hemen. Düşün kendisi esnaf, bütún köyu bilir kimseden istememiyor, bize geliyor ilk! Yarın öbürgün başımıza bir şey olsa, oda bize yardım eder. Herkez yabani anlayacagin;) ama olsun aranizda biraz komşuluk!

ev hanimi unca arkadas edinme ortami olmuyor alternatif olmayinca komsulardan baska secenek kalmiyor :(

bende bıde rahatsız edermıyım düşüncesi var arayıp çağırmadan gıtmıyorum kımseye karşı komşum 3 kere üstüste geldı bende bu hafta sonu dışarıda gördum sana gelicem bır gun dedım hala gıdemıyorum acaba rahatsız edermıyım dıye :26::26::26:
iste bendede bu var hep onlar gelsin onlar davet rtsin diye bekliyorum

arkadaslar sanirim mesajim icin en uygun sayfa burasi tavsiyelerinize ihtiyacim var. Ben evhanimiyim yillardir dogru durust disari bile cikmiyorum cocuk ev isi vs. sadece ailemle ve esimin ailesiyle gorusuyorum...insanlarla (en azindan komsularimla)diyalog kurmak arkadas olmak istiyorum ama olmuyor...bu apartmana tasinali 3 yil oldu komsular bir iki tanesi birkac gelip gittiler sonra onlarda gelmediler. disardan aslinda cok entellektuel karizmatik havali gorundugumu soylerler ama iki gorusmede ne bos oldugumu sanirim gorup bi daha gelmiyorlar:(ne konusacagimi bile bulamiyorum ...sanirim ciok salagim...ama artik bu asosyallikten cok bunaldim

canım ya halkk eğitim kursların da bir kursa git yada hanımlar lokali var ankara da oralmara gidebilirsin. sosylalleşmek için bir numara. oralarda insanlar hem daha doğal hem laf çok:)

Kendinize haksızlık etmeyin yahu, salaklığınızdan, boş bir insan oluşunuzdan değil, muhtemelen insanlar sizin çekingen oluşunuzu anlamayıp soğuk olduğunuzu düşünüyor bu yüzden ilişkileriniz ilerlemiyor olabilir. Zaten ilk gördüklerinde havalı e entellektüel bulduklarını söylemeleri de biraz buna işaret ediyor gibi üstü kapalı.

markete bile gitmiyorum kendimi iyice soyutlamisim sosyal yasamdan once disari cikmakla baslayacam sonra tavsiyelrinizi uygulamaya cakisacam komsuya kek vb.goturmek kahve icmeye gitmek . Gecikmelide olsa iadeyi zitaret.gibi insallah ise yarar :( cok sagolun tavsiyelriniz icin....

kursa gitsen. Halk eğitim merkezlerinde ki insanlar hem daha doğal hem daha sıcak olur. Iyi olur açılırsın. Bende komşularımla hiç konuşmuyorum. Sadece yaşlı bir teyze var karşıda ara sıra onla konuşurum başkada yok. Birde ben yeni gelinim, taşındığımda kimse bana hoşgeldine gelmedi. Yani benim de onlara gitmem gerekmez, bu durumda da ilk adımı onların atması gerekirdi. Neyse ihtiyacımda yok zaten eğitimime devam ettiğim için, sabah çıkıyorum öğlen sonu geliyorum eve. Ancak ara sıra iyi olurdu dedikodu yapılacak bir komşu. Birde benim apartmanımda herkes birbirne soğuk burda eşimini arkadaşının eşi 5 yıldır oturuyor. Kadın ev hanımı ve kimseyi tanımıyo. Yani anlayacağın yanlız değilsin üzülme.

bence birazcık kendini geliştir mesela kitap oku haberleri takip et gazete oku ve beyendiğin bir köşe yazarını takip et.komşların geldiğinde en azından anlatçak birşeyin olur konu kapandığında güncel olaylardan bahsedersin kendine acıma yetersiz bulma sevimli olmaya çalışki insanlarda sana gelsin mesela kes ap çay demle konuşularını çağır gerçekten bunları yaparsan ben inanıyorumki daha kendni ifade edersin ve arkadaş bulursun çocukların okula gidiyorsada belediyelerin açtığı sosyal akvtiviteler var. dikiş nakış kursu resim ahşah boyama kursu böyle şeylerle sosyalleşirsin canım :)

insanlara hemen sicak davraniyordum samimi icten ....sonra baktim ben bu sefer ii bir arkadaslik kurdum derken bi bakiyorum o insan bana eskisi gibi degilde daha onemsemeden davraniyor acikcasi insanlar beni tanidiktan sonra siki cl ve saf goruyorlar yani kalibinin adami derler ya degilim iste disarsan hayranlik uyandiran arkadas olmak istenen ama tanisinca farkli slklcl ve saf gorulen

tam aradığım sayfayı buldum yalnız değilsin üzülme bende senin durumundayım çok iyi niyetli olduğumuz için geliyo başımıza ne gelirse ben farkındayım ama yinede iyi niyetli olmayı bırakamıyorum benimde canım bugün oğlumun okulundan tanıştığım ve aynı semtte oturduğumuz bir veliye canım sıkıldı oğlum uzak bir okulda okuduğu için servisle gidip geliyor dolayısıyla pek veli tanımıyorum bu arkadaşlada aynı servisde olduğumuz için tanıştık neyse ogün bugün aramızda bir diyalog gelişti bugün telde konuşurken bir konuyla ilgili bana sen safsın diye bir hitamda bulundu yani ister istemez insan bozuluyor ayrıca bende kendimi öyle hissettiğim için yok deyilim bile diyemedim bende bu durumdan şikayetçiyim yani insanlara hep iyiyim,herkese selam veririm,yüzlerine gülerim şimdiye kadar kimseye kırıcı konuşmadım ne biliyim herkesin fikirlerine saygı gösterip evet derim hayırı pek bilmem herhalde karşımdakini kırmamak için ama yanlış olduğunun farkındayım insan hayır demeyi bilmeli bu hayatta valla bende gözümü açmak istiyorum artık sıkıldım bu durumdan bu iyi niyetli halimizden kurtulmak gerek galiba..

özür dılerım ama yazısını okurken cok güldüm o nedır ya ben cok salagım. Tabıkı degılsınız rabbım sıze akıl bahsetmıskı burda bunları yazıyorsunuz evınıze sahıp cıkıp cocuk bakıyorsunuz asosyallıkten kurtulmak toplum arasında sohbet edebılmek ıcın zaman ve fırsat varsa kurslara ısmek e falan katılın yok ıse kıtap okuyun haber ızleyın bunlar hakkında konusabılırsınız komsularınızla. Buda dertmı allahaskına kucumsemek amaclı soylemıyorum ama asosyal olup olmamak sızın elınızde aklınız fıkrınız var neguzel once kendınıze guvenın saglıcakla kalın

Back
X