Lütfen Yardım Bilenler Bilgilendirsin :(

golden_rose

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
23
0
6
35
Kayseri
Merhaba

Geçtiğimiz pazar günü sözlümle sürtünme yolu ile ilişkiye girdik. Fakat ilişkinin sonlarına doğru partnerimin penisinin baş kısmı içeri girdi ağrıdı ama kendimi kastım belli etmedim ona daha sonra peçete ile sildiğimde bir damla kan geldi ve hala ara ara kan gelmeye devam ediyor bir damla bir damla. Kanın rengi açık kahverengi gibi sanki. Kızlık zarım yırtılmış olabilir mi? Lütfen bilen varsa bilgi versin

Ola da bilir olmaya da bilir. Bir jinekologa görünmekte fayda var ama bas kısmı iceri girse bile bence olmaz zar daha geride.

Bozulmuş olabilir olmayadabilir...Tabi buradan bakıp anlayamayacagımız için peşin hüküm vermekte dogru olmaz..

Ola da bilir olmaya da bilir. Bir jinekologa görünmekte fayda var ama bas kısmı iceri girse bile bence olmaz zar daha geride.

saol elmi bende merak ediyodum
geçende biri peçete soktum bozulmuşmudur diyoduya..
bende dedim herhalde yakın bir yerde zar

Agri varsa yirtilma olmus olabilir sözlünmüs zaten evlenmeyecekmisiniz

saol elmi bende merak ediyodum
geçende biri peçete soktum bozulmuşmudur diyoduya..
bende dedim herhalde yakın bir yerde zar

O tahriş etmişti, yani etmiştir herhalde

He cok yakın simdi sana ayrıntılı anlatırdım ama neyse ahahah

O tahriş etmişti, yani etmiştir herhalde

He cok yakın simdi sana ayrıntılı anlatırdım ama neyse ahahah

albüme gel ozaman

......

zarına önem veren arkadaşlar neden böyle bir işe kalkışıp sonrada zarım derler hiç anlamam

albüme gel ozaman

......

zarına önem veren arkadaşlar neden böyle bir işe kalkışıp sonrada zarım derler hiç anlamam

Sen hele bi niyetine gir ben sana cizerek anlatırım

Onun korkusu çarşafmış ya sorarlarsa diye

Arkadasim cwrsaf sorarlarsa elinizi kesersiniz azicik korkma .

Son düzenleme:
inşallah ramazan bayramında nişan yapacağız kurban bayramından sonra da düğün

Zar senin icin önemli ise ki actigin konudan oyle gorunuyor,
keske nikahi bekleseydin en azindan,
nerdeyse 1 seneye yakin zaman varmis,
nisan dugun o zamana kadar,
hastalik var saglik var anlasamamazlik olabilir,
ALLAH korusun,
keske pisman olacaginiz seyleri yapmasaniz..
sadece öneri yanlis anlama

buradan cevap vermek ne denli doğru olur bilmem ama adet dönemin falan değilse yani adet olmuyorsan büyük ihtimalle zarda yırtılma olmuş gibi görünüyo.

teşekkür ederim önerin için haklısın yaptık bi hata hemde büyük bi hata keşke zamanı geri alabilseydik ama olan oldu önemli olan bundan sonra nasıl bi yol çizebileceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…