- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
- Konu Sahibi golden_rose
-
teşekkür ederim önerin için haklısın yaptık bi hata hemde büyük bi hata keşke zamanı geri alabilseydik ama olan olduönemli olan bundan sonra nasıl bi yol çizebileceğim.
1-2 cm geride az .
Basi girdiyse basa da bagli .
Bas var baş var :26:
buradan cevap vermek ne denli doğru olur bilmem ama adet dönemin falan değilse yani adet olmuyorsan büyük ihtimalle zarda yırtılma olmuş gibi görünüyo.
buna resmen kahkaha ile güldüm
1-2 cm geride az .
sözlün ne diyor bu duruma o ne düşünüyor..
ben gördüm derim demesi lazım.
o da bozulmamıştır diyor yani sonuçta bende de mantıken kan olması lazım diyor ee birazda mantıklıda yani ama sonuçta o da birşey olmayağı konusunda teselli ediyor beni.
1-2 cm geride az .
Öncelikle geçmiş olsun :)
1.si diğer arkadaşlarımında dediği gibi zar'a önem veriyorsanız neden böyle rizikolu işlere kalkışıyorsunuz ?
2.si kendi tecrübemden biliyorum. Anlattığınız şekilde kahvrengi lekelenmeler ve sonrasında süren 3 günlük lekelenmeler.. doktora gittim ve geçmiş olsun dedi :)
3.sü Erkek arkadaşınız yada sözlünüzün içinize girme boyutunu nasıl kestirebildiniz.Zar çok önde değildir. Yani önde değildir derken hemen girişte değildir.
İçinizin rahat olması açısından bir jinekoloğa gidin derim.Durumu anlatın. Zedelenmiş olabilir belki ama bence artık orada değil.
o da bozulmamıştır diyor yani sonuçta bende de mantıken kan olması lazım diyor ee birazda mantıklıda yani ama sonuçta o da birşey olmayağı konusunda teselli ediyor beni.
adet dönemim yakındı aslında belirtiler olurdu adet olmadan önce o belirtiler olmadı bu kanda
gerçekten seni korkutmak istemiyorum ama anlattıklarına göre bence bi zedelenme olmuş.bi doktora gitsen iyi edersin.
Aniden girip delindiyse endişe ile çektiyse erkeğin organına bulaşmayabilir. Normalde ilk gecede zaten bu olayı gerçekleştirdiğimiz için erkek girer bilerek deler. O zamanda ani çekme yapmadığı için erkek organına kan bulaşır. Senden kan geldiğini söylemişsindir umarım sözlüne. Sonra sorun yaşatmasın sana, ne kadar sevsende ileride iş ciddiye binince seni suçlamasın. Sen bugün ne yap ne et jinekologa çık ve içini rahatlat. Burada sen yorumları okudukça dahada kötü oluyorsundur. Acabalar içini kemirmesin, eğer sonuç kötü isede artık sözlünle bazı şeyleri erkene almaya bakın derim. nişanı en azından kısa zamanda aile arasında yapıverin. Düğünüde yakınlaştırmış olursunuz. Bunun üzerine sen artık biraz geri durmaya çalışırsın bu durumda da aranıza soğukluk girmesin. Ama ileri boyutada gitmeyin artık en azından bel aşağı yasak koyun. Ortamlarınızıda kalabalık yerler seçin, en azından uzak durmanız açısından. Jinokologa git tekrar ediyorum. Bunlar artık doğal karşılanıyor. Onun için endişe etme, maddi durumun varsa özel hastahaneye git sıra bile bekleme derim. En azından kalabalık olmaz, rahat edersin. Geçmiş olsun inşallah sorun yoktur.
teşekkür ederim bilgilendirme için evet ilk gün söyledim kan geldiğini hatta ve hatta kanı ona gösterdim bile. inşallah bi sorun olmaz aramızda tarihleri erkene çekme gibi bi durum söz konusu değil benim açımdan. Okuldan sebep. ani cekme olma daha dogrusu az birsey girdirdi ve en az bi 10 saniye kaldı öyle. cektikten sonra sildim kanı gördüm gösterdim.. çok teşekkür ederim anlayışınız için inşallah yoktur bi sorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?