şöyle bişey var kaynanam emekli öğretmen öle ağlayınca ağzına mamayı dayayan bi tip değil sürekli onunla konuşuyo çıngıraklar almış onlarla hem oynatıyo hem konuşuyo yani öel cahil değil bu konuda ama şu ana kadar garipsemiyodum tam 1 saat bu konu hakkında konuştu annem hele bi de seni unutacak deyince çok korktum ama bi taraftan da işe gidicem o zaman beni tamamen silmesi lazım çok kötüyüm napıcam bilmiyorum
şöyle bişey var kaynanam emekli öğretmen öle ağlayınca ağzına mamayı dayayan bi tip değil sürekli onunla konuşuyo çıngıraklar almış onlarla hem oynatıyo hem konuşuyo yani öel cahil değil bu konuda ama şu ana kadar garipsemiyodum tam 1 saat bu konu hakkında konuştu annem hele bi de seni unutacak deyince çok korktum ama bi taraftan da işe gidicem o zaman beni tamamen silmesi lazım çok kötüyüm napıcam bilmiyorum
dedim ya bişeyler yaşandı ve ben çok kızgınım yani evimde çok fazla kalmasını istemiyorum o da rahat etmiyo ben de
Valla ben bilemedim.
İşe başlayacağım bebeğimle vakit geçireceğim zaman kısıtlı, şahsen vermem hergün 3 saat.
Gözümün önünde olsun çocuğum kim severse gelsin sevsin, gelmezse kendi bilir.
canım bak aslında o 3 saat anneye öyle iyi gelir ki,işini yemeğini yapar,dinlenir,bebek yanındayken de bebekle daha sağlıklı ilgilenir.üstelik bebeğin bakacak kişiyle zaman geçirmesi daha sağlıklıdır,birbirlerine alışmaları açısından
bebeğim 3 aylık ve sütüm çeşitli sebeplerden dolayı yetmedi mamayla besliyoruz . kaynanamla da karşılıklı oturuyoruz hergün bebeği gelip alıyor ve 3 saat kadar onda kalıyor. ben de nasılsa babannesi kalsın hem biberonla mama da var onla deyip iyimser yaklaşıyorum. bu olayı anneme anlattım o da bana kızım senin moralini bozmak istemem ama 3 aylık bebek senin kokunu bile özler 3 saat ne işi var onda dedi şu saatten sonra ne diyim 1 saat sonra almaya gitsen ayrı dert hakkını yemim çok ta güzel bakıyo ama annem senden soğur dedi bu arada doğum iznine çıktım anneme diyorum ki 15 gün sonra işe başlıycam sabah 8 akşam 5 o zaman beni temelli unutması lazım diyorum annem de o iş öyle değil o zaman mecburen bırakacaksın şimdi mecburiyetin yok 1 saatten fazla tutma diyo şu zamana kadar hiç böyle düşünmemiştim annem aklımı karıştırdı ne yapmam lazım???
aynen öyle o arada yatağı topluyorum ev süpürülüyo bebeğin birikmiş çamaşırları asılıyo vs... bebiş sabah 6 gibi kalkıyo ben de çok yorgun oluyorum o babanedeykn ben de ayaklarımı uzatıp biraz dinleniyorum falan
ama annem sen rahata alışırsan sürekli böyle gider çocuğun sanasen çocuğuna alışamazsın falan inanın kafamı çok karıştırdı annem kime sorduysa herkes garipsemiş beni
önceden de değim gibi annemle kv arası kötü bebek doğduğunda kv kendini baya kaybetti bebeği sahiplendi ama bunu farkında olmadan yaptı biliyorum ama sonuçta annemin kalbi çok kırıldı ben çok kırıldım kv ile baya bi ağız dalaşına da girdik biraz da her kaynana gibi ben herşeyin doğrusunu bilirim modunda ama canım sıkıldı anne çocuk sende kalsın ben bi hava almaya gidim desem git kızım açılırsın diyen de bi tip yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?