lütfen yardım edin çok daraldım:(

acakirr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2014
180
28
38
Eskişehir
bebeğim 3 aylık ve sütüm çeşitli sebeplerden dolayı yetmedi mamayla besliyoruz . kaynanamla da karşılıklı oturuyoruz hergün bebeği gelip alıyor ve 3 saat kadar onda kalıyor. ben de nasılsa babannesi kalsın hem biberonla mama da var onla deyip iyimser yaklaşıyorum. bu olayı anneme anlattım o da bana kızım senin moralini bozmak istemem ama 3 aylık bebek senin kokunu bile özler 3 saat ne işi var onda dedi şu saatten sonra ne diyim 1 saat sonra almaya gitsen ayrı dert hakkını yemim çok ta güzel bakıyo ama annem senden soğur dedi bu arada doğum iznine çıktım anneme diyorum ki 15 gün sonra işe başlıycam sabah 8 akşam 5 o zaman beni temelli unutması lazım diyorum annem de o iş öyle değil o zaman mecburen bırakacaksın şimdi mecburiyetin yok 1 saatten fazla tutma diyo şu zamana kadar hiç böyle düşünmemiştim annem aklımı karıştırdı ne yapmam lazım???

Bi bebek annnesini unutmaz canim meraklanma..zaten ise baslayacakmissin..babannesine alismis olur fena mi? Ben bi tuhaflik goremedim..keske benim cocuklarima da bakacak bi babanne anane olsaydi

bence de doğru söylemiş annen..keşke iş icabı bile çocuklarından ayrılmasa anneler... ama oluyor işte....
lakin gerçekten çocuğunuz çok minik daha, 3 saat de çok fazla..sizi özler..kokusunuzu özler...sıcaklığınızı özler...hiç birşey olmaz gibi görünse de çocuk annesinin yanında olmalı....üç aylık yaa kıyamam...lütfen vermeyin öyle üç saat falan... yazık yavrunuza...ağzı var dili yok...söyleyemez anlatamaz...
ağlar ağladıkça mamayı dayar ağzına babaannesi..yapmayın ne olur vermeyin..lütfen...

şöyle bişey var kaynanam emekli öğretmen öle ağlayınca ağzına mamayı dayayan bi tip değil sürekli onunla konuşuyo çıngıraklar almış onlarla hem oynatıyo hem konuşuyo yani öel cahil değil bu konuda ama şu ana kadar garipsemiyodum tam 1 saat bu konu hakkında konuştu annem hele bi de seni unutacak deyince çok korktum ama bi taraftan da işe gidicem o zaman beni tamamen silmesi lazım çok kötüyüm napıcam bilmiyorum

işe başlayacaksan ve bebeğe babaanne bakacaksa birbirlerine alışmaları çok güzel değil mi

ayrıca 3 saatte unutacaksa çalışırken ne olacak.annen azıcık fesatlanmış sanki

İşe başlayacakmışsın bebeğinle doya doya vakit geçirsene cidden bebeği alıp 3 saat kendi evine götürmek neden? Gelsin sen de sevsin.
Ben evli değilim ama 3 aylık bebeğimi kendi anneme de öyle her gün hergün bırakmam 3-4 saat gerek yok çünkü.
He seni unutur mu tabii ki unutmaz ancak özler o dönemlerde bebeğin en güvendiği yer annesi ve kokusudur.
Cidden anlamsız buldum her gün üç saat bebeğin misafirliğe gider gibi gitmesini:44:

Ama konunun özüne bakacak olursak annen biraz kıskanmış gibi:) Çünkü hem unutur seni demiş hem de çalışınca o mecburi demiş bebek sanki bunun ayrımını mı yapacak. Kokundan tanır bi'kere

Son düzenleme:
Anneniz biraz kiskanmis sanki. Kendiniz soyluyorsunuz cok iyi baktigini. Merak etmeyin bebeginiz sizi unutmaz. Calisacakmissiniz da zaten alismasi iyidir. Ayrica sanslisiniz bebeginizi gozunuz kapali teslim edebileceginiz biri var. Kimileri arar da bulamaz kimseyi. Siz bulmussunuz ne guzel. Kayinvalidenizin kalbini kirmayin. Anneniz yanlis dusunuyor.

[SUB][/SUB]
şöyle bişey var araları zaten açık kaynanamla annem arasında bişeyler yaşandı e kaynanamın bunda payı büyük ama ben herzaman şunu söyledim aramızdaki olaylar yaşanırken ben de annem de ona çok kızdık annem şuanda bile hala konuşmam onla diyo ben de çok kızgınım hala ama sapla samanı ayırmak gerek aramızda yaşananlarla bebeği babanneden ayırmanın çok adil olamadığını düşündüm yani bana göre 3 saat hiç bişey bibeornu maması herşeyi babannede de var 3 saat sonra ya o getiriyo ya da ben gidip alıyorum ama annem ben komşulara da sordum hepsi çok şaşırdı kızın neden böyle yapıyo falancanın gelini 15 dk lığına bile vermiyo .... gibi şeylerle kafamı bulandırdı

Benim anlamadığım madem kayınvalideniz bakmak istiyor,sizin evinizde kalsın baksın isterse 5saat kalsın sizde dinlenin ya da isinizi yapın. Ama kendi evine goturup bukadar kucukken ve suanda calismiyorken ayri kalmayin bence.goturmek yerine sizin yaninizda kalma fikrini soyleyebilirsiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dedim ya bişeyler yaşandı ve ben çok kızgınım yani evimde çok fazla kalmasını istemiyorum o da rahat etmiyo ben de

dedim ya bişeyler yaşandı ve ben çok kızgınım yani evimde çok fazla kalmasını istemiyorum o da rahat etmiyo ben de

Valla ben bilemedim.
İşe başlayacağım bebeğimle vakit geçireceğim zaman kısıtlı, şahsen vermem hergün 3 saat.
Gözümün önünde olsun çocuğum kim severse gelsin sevsin, gelmezse kendi bilir.

Sakin korkma bebegin seni asla unutmaz, babanesiyle vakit gecirmesi de guzel cunku sadece senin degil herkesin sevgisini hissetmesi lazim bebegin boylece kendini daha guvende hisseder. Ancak nasil olsa calismaya basliycaksin o yuzden bugunlerini iyi degerlendir ve inunla bol bol vakit gecir. Kayinvalidenede bu sekilde tatlilikla anlat ki o da kirilmasin sana. 1 saat sonra cok ozledim diye sende yanina git bebeginin. Boylece herkes mutlu sen mutlu, minnos ise en mutlu:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla ben bilemedim.
İşe başlayacağım bebeğimle vakit geçireceğim zaman kısıtlı, şahsen vermem hergün 3 saat.
Gözümün önünde olsun çocuğum kim severse gelsin sevsin, gelmezse kendi bilir.

canım bak aslında o 3 saat anneye öyle iyi gelir ki,işini yemeğini yapar,dinlenir,bebek yanındayken de bebekle daha sağlıklı ilgilenir.üstelik bebeğin bakacak kişiyle zaman geçirmesi daha sağlıklıdır,birbirlerine alışmaları açısından

3 aylık çocuk mecburiyetten bıraktıgınızı nerden anlıcakmış..
sonuç olarak yine ayrı kalcaksınız yani hemde 3 saatten fazla.. anneniz biraz fesat düşünmüş bence..

aynen öyle o arada yatağı topluyorum ev süpürülüyo bebeğin birikmiş çamaşırları asılıyo vs... bebiş sabah 6 gibi kalkıyo ben de çok yorgun oluyorum o babanedeykn ben de ayaklarımı uzatıp biraz dinleniyorum falan
ama annem sen rahata alışırsan sürekli böyle gider çocuğun sanasen çocuğuna alışamazsın falan inanın kafamı çok karıştırdı annem kime sorduysa herkes garipsemiş beni

3 aylık bebek annesini ayrı bir kişi olarak göremez kendisini annesinin bir uzantısı olarak algılar..dolayısıyla anneden ayrı kalmak onun için anksiyete demek..ve evet sizden ayrı kalmamalı kendini çok güvensiz hisseder en önemli dönemleri..özgüvenin,egonun,yas tutabilmenin vs şekillendiği zamanlar..işe çok erken başlıyosunuz çocuk için çok kötü en azından 1-2 yaşına kadar beklemeliydiniz..

önceden de değim gibi annemle kv arası kötü bebek doğduğunda kv kendini baya kaybetti bebeği sahiplendi ama bunu farkında olmadan yaptı biliyorum ama sonuçta annemin kalbi çok kırıldı ben çok kırıldım kv ile baya bi ağız dalaşına da girdik biraz da her kaynana gibi ben herşeyin doğrusunu bilirim modunda ama canım sıkıldı anne çocuk sende kalsın ben bi hava almaya gidim desem git kızım açılırsın diyen de bi tip yani

kafan karışmasın canım.benim arkadaşımın kızkardeşi 40 günlükken işe geri başlamak zorunda kaldı.çoğu saatini bebek kreşte geçirdi.bu durumda o bebeğin anneyi hiç tanımaması gerekir değil mi.ama anne oğul ilişkileri gayet sağlıklı

2 tarafında olayları ayırt edebilmesi çok güzel.sizleri takdir ettim açıkcası.kadınlar kulübünde kimsenin yapmayacağı bir şeyi yapıyorsun.başkası olsa torununu göstermeyerek öc alacağını düşünürdü

Benim 2 çocuğum var kayinvalidemle aram çok kötüydü hele ilk çocukta çocuğu cekistirirdik sonra ne mi oluyor herkez bu yaşananlara gülüyor..birakin baksın zaten işe gideceksin merak etme çocuğun seni unutmaz..dinlenir islerini halledersin sende. .annen sana gaz vererek pekte iyi bişey yapmıyor:--( keske şuan çocuklarima benimkisi de baksa çalışsam:--(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…