lütfen yardım edin çok daraldım:(

Zaten bebeğe kv bakacakmış , bebek annesini unutmaz ayrıca
Keşke benimde 2-3 saat bana nefes aldıracak bir bakanım olsaydı oğlum bebekken

Niye soğusun, o sizin kokunuzu yıllar gecese de unutmaz. Hem ne güzel size destek olmanızı sağlayan bir insan var yanınızda. Zaten 15 gün icinde işe baslayacakmışsınız alıştırma evresi olur hepiniz icin.

bebeğin seni unutmaz ama bence işe başlayana kadar gönderme zaten çalıştığında da o bakacaksa sıkıntı olmaz.
çalışınca fazla göremicem doya doya bebeğimle zaman geçireyim dersen kv de kırılmaz diye düşünüyorum.
hazır evdesin bolca vakit geçir kuzunla bence.

Seni unutmaz ama asla ben o kadar zaman ayrı kalamazdım. Acikcası dinlenmek için için bu sure size iyi gelmiş ve alışkanlık olmuş. Calişmaya baslayinca bırakmak başka o başka.

cnm dediğin gibi sapla samanı ayırmak lazım torun her ikisininde torunu ama anneniz bu konuda pek mantıklı değil anladığım kadarıyla kv iyi bakıyorsa bundan sonrada çalıştığınız süreçte bakacaksa 3 sattin ne önemi var bebeler annelerini asla unutmaz senin bu konudaki hislerini birbirleriyle olan meselelere karıştırılmaması gerek .....annelik kuvvetli hisleri beraberinde getirir bebeğiniz için güvenilir olduğu hissindeyseniz öyledir gerisini takmayın bence.....

Sana hak veriyorum okuduğum kitaplarda böyle diyor.. ilk 18 ay çok önemliymis..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

imkanım olduğu sürece ne kadar iyi bakarsa baksın değil 3 saat 1 dk bebeğimden ayrı kalamam ve ben yokken napıyo diye düşünürüm o yüzden işe oğlum 1-2 yaşlarına gelince başlıcam. Babaanne ne kadar iyi baksa bile annenin bakması kadar olamaz.

Sana hak veriyorum okuduğum kitaplarda böyle diyor.. ilk 18 ay çok önemliymis..

ilk 18ay çok önemli ben de biliyorum ama çalışmak zorundayım iç işleri bakanlığında çalışıyorum o çocuğun geleceği için herşey inanın aldığım maaş sadece bebeğe ve evin mutfak masraflarına gidiyor gidiyor maması bezi doktor kontrolü sürekli büyüdüğü için kıyafeti vs vs... eşimin maaşıda ev kirası faturalar taksitler yaptığı yüksek lisansın aylık ödemeleri ...

canım çalış tabiki ama şuanda kaynanada değil sende dursun sen daha çok ilgilen zaten sonra onda kalacak

sende çalıştığın için kaliteli zaman geçirebilirsin.yoksa bende geçimin zor olduğunu biliyorum ama kitaplar vs böyle yazıyor yeni nesil bizlerden daha farklı

şuanda çalışana kadar uzun süreli bırakma ben çalışmıyorum bebek olacak yoksa bende biliyorum canım kolay değil geçim

Anneniz yanlış yönlendirmiş sizi.Bebek anneyi asla unutmaz.Heleki hergün büyüdük sıra anne'ye daha düşkün olur.Kayınvalideniz size iyilik yapmak için;3 saat alıyor demekki.Sevmek için olsa,sizin evinizde severdi.Bu zaman zarfında,sizde dinlenin işlerinizi yapın diye olmalı.

Aslinda bu birazda kaynananin tavrina bagli. mesela kaynanan gelip kacirir gibimi aliyor hani sen bakamassin hesabi yoksa sevdigindenmi uc saattr uzn bi sure degilmi ozlemiyormusun bebisini ben olsam bende kaynanmla giderdim yanlarina..

3 saat cok uzun bi sure....sevmek isteyen eve gelir sever gider...bide hergun almasi ilginc bi ogretmenin bebegin anneden fazla uzun ayri kalmayacagini bilmesi gerekmezmi.....bende calisiyorum benimde kayinvalidem karsi dairede oturuyor ve hic boyle bisey olmadi sever gider o ayri ....ama 2 çocugumunda ise baslayincaya kadar yanimdan ayirmadim cok affedicisin ben belki kotu ama asla annemen yapilan haksızlıği affedemezdim ama keske affedebilsem o ayri konu

Aslinda bu birazda kaynananin tavrina bagli. mesela kaynanan gelip kacirir gibimi aliyor hani sen bakamassin hesabi yoksa sevdigindenmi uc saattr uzn bi sure degilmi ozlemiyormusun bebisini ben olsam bende kaynanmla giderdim yanlarina..

ya bıraksam 5 saatte almasam canına minnet yani öyle bi seviyo ki benim sevgim yanında gölgede kalıyo ve rahatsız edici bişey evimde sevsin istemiyorum çünkü aynı 2-3 saati evimde geçirecek çok dağınık düzensiz bir kadın gelir gelmez yazması bi koltukta çantası koridorda hırkası yerde .. ben de bari alsın götürsün evinde özlemini gidersin diyorum ayırmak istemiyorum çünkü bir saat onun için çocuk kandırmak gibi bişey olacak ona göre ya düşünemiyo sorun da burda düşünmesi için hamlede bulunsan bozuluyo garip tavırlar çalışana kadar bu durumu çekicem artık yapacak bişey yok..

ben hala affetmedim öyle kırgınım öyle kızgınım ki anlatamam onun da bi kızı var inşallah o da ben ne yaşayıp hissettiysem o da yaşayacak bu kadar kızgınım yani... eşimin dengeyi kurması lazımdı o da çok hamlede bulundu ama diyorum ya kv ye anlatamıyosun garip bi kadın eşim arada kalıyo ben sürekli onun üzerine gidiyorum aile düzenim 3 aydır bozuk daha yeni yeni düzelmeye başladı çalışana kadar bu durumu çekicem size garip geliyo anlıyorum annem de anlamıyo bu yaptıklarımı gitme diyo seni çağırırsa işim var de diyo sana gelmesin diyo ordan demesi kolay huzursuzluk istemiyoum çünkü çok sıkıldım

canım sunu asla unutma bebeğin seni unutmaz ve belli bir zaman geçtikten sonra kayınvalidende yorulmaya baslar....kayınvalideler helede ilk torunsa anneden bile kıskanıyolar....güzel bi dille anlat zaten hep sende olcak o zamana kadar bebeğimle daha çok vakit geçirmek istiyorum falan de..anlamazsa kimse kusura bakmasın o kendi kaybeder

bebek anneyi asla unutmaz bu bir ,ikincisi de burda her gün bir konu açılıyor yok kaynanam bebeği sevmiyor ,eline bile almıyor diye.
kayınvalideniz bebeğinizi çok seviyor bundan iyisi şamda kayısı ,sizin sevginizi veremez ama bebeğinizi yürekten sevmesi çok güzel bir şey ..
bu kadınlara da yaranılmıyor arkadaş ,kaynanam bakmadı diye dert yananların yanında kaynanam çok seviyo diye dert yananlar da var ,çok ilginç..
sizin için demiyorum da size yapılan bazı yorumlarda gördüm bunu ,pes doğrusu diyorum .
keşke evlatlarımızı gerçekten seven insanalr hep etraflarında olsa ,sevgiye ne çok muhtaçlar ,benim ne anne ne kv yanımda ,keşke sizin kvniz gibi yürekten seven olsa da ben de bıraksam doysalar sevgiye ..
hem işe de başlayacakmışsınız ,alışması için de bence birebir ,3 saat uzun gelebilir tabiki ,az bir süre de değil ama kvniz de torun özlemi çekiyor belliki farkına varmıyor ,bence çok takılmayın bu duruma ,yarın bırakacak yeriniz olmasa da bu günleri arardınız ,insanoğluna hiç iyilik yaramıyor doğrusu

ben bazılarını anlamıyorum.kendilerine bağımlı bebek çocuk yetiştirmek çok mu iyi.işe başladığında arkasından ağlayan durmayan bir bebeğinin olması çok mu iyi.o bebek orada ağlarken çalışan anneler huzurla çalışabilecek mi
ne güzel konu sahibinin kaynanası bebekle ilgili,gözü arkada kalmayacak şekilde içi rahat bu annenin.neden sürekli, kışkırtma derdindesiniz.babaanne torun birbirlerine alışmışlar o saatlerde ve konu sahibi de o saatlerde eviyle ilgileniyor işte.bebeği alınca da kaliteli zaman geçiriyor

Anneniz biraz abartmış bence. . Yanlız daha bebeğiniz çok minik olduğundan 3 saat içerisinde hiçmi gidip görmek istemiyorsunuz. . Ne bliim insan özler miniğini. . . İşe başladığınızda keşke hep yanımda kalsaydı diyebilirsiniz. . Bence işlerinizi çabucak halledin ve bebeğinizle daha çok vakit geçirin. . .

Çalışan anne tavsiyesi

Cocugunuz sizden kopmaz ama arkadaslara katiliyorum en azindan ise baslayana kadar bebeginizle siz ilgilenin.Duzgun bir sekilde ifade ettikten sonra sizi anlar bence.Benim kuzenimin kizina biz arada bakardik calistigi icin.Anannenin isi olurdu birakirdi bize.Bir baslardi aglamaya anneme gidicem diye kailara yapisirdi ama simdi buyudu annesine oyle bagli bir cocuk ki anlatamam.Ama isten gelince cok ilgilendi kiziyla.Haftasonlarini hep beraber gecirdiler.Isten gelir gelmez besledi oynadi.Demem o ki bebeginizle ilgilendiginiz surece korkmaniza gerek yok ama ise baslayana kadar bence bu kadr uzun ayri kalmayin.Mutluluklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…