Bu cesitli sebepler, lohusalikta heeeeer annenin yasadigi seyler olmasim
bende yasadim. Bebgm 5 aylik oldu, ilkti. Bende aşiri bi bebgimi koruma kollama aglatmama gbi asiriliklar vardi ama neyseki 2 ay surdu bu bende. Bemm nasil ilk bebgmse, onlarnda ilk torunlari. Ayni heyecani onlarda yasio, kısıtlammzki bu sevgi. Bende hep tepemde olmalrindan, bebek gak diyince gece gundz odama dalmalrindan iiicene daralmis, bisy diyememkten aglama krizleri yasamistm. Neyseki guzellikle cozduk. Anneler arasinda ister istemez bi rekabet oluyo. Bu kacinilmaz bisy. Ama ben arayi bulmak adina cok yiprandm. İkisni cok bi araya getirmdim filan. İkisininde tepemde soyle yap boyle yap soyle emzir boyle tutlarindan sinir hastasi olcktm. Allhtan nasil alistirirsan oyle gider mantgyla, okdr karistrmadim islerime. Sakayla karisik "siz konusun konusun, nasilsa gittgnzde arkanizdan bildgmi okuyacagm" deyip duyuruyodum. Gel gelelim benmde kv de asirinin asirisi ilgili sen gibi torunuyla. Bi sınır koymasam 7/24 burda kaliodu. Ee benmde eşimle yanliz kalmaya ihtiyacim var dimi? Neyse gelelim sana. Demem o ki; annen nasihat eder tabi ama onlarla bi arada yasayan sensin. Bi duzen oturttmussun gidiodur, disardan kinusmak kolay. Sen nasrettin hocanin isine donersin bak her denilenden etkilenirsen. Hatta burdaki yorumlardanda etkilenme. Hayat senin. Nasil mutluysan oyle olsn. O 3 saat seni rahatsz etmiosa, ele vermedin ya bebegini. Birak tadini cikar. Millet ne paralar oduyo bakicilara. Benmde kv bakacak sagolsun. Bende hergn degilde arada almasi daha guzel olur, cunku bebek bi duzene alismali.
annem ve kv konuşmuyolar kv min bebek doğduğu zamanda yaptığı aşırı sahiplenme karşıdaki insana hiçlik hissi vermeye başladı annemin kucağından çocuk uyusun deyip almalar banyo zamanında gel dünür beraber yıkayalım demeden tek başına yıkamalar falan .anneme de sen de al torununu sende onun gibi sahiplen neden geridesin dediğimde kızım ben bu evde misafirim evine 15-20 günlüğüne geldim bu kadın misafir biz hep burdayız o gidecek torununu doyasıya sevsin biz kendimizi bi geri çekelim demeleri lazım diyo e herkes bu kadar ince düşünemiyo kv ye sordum neden böyle yaptın diye ben kötü niyeten bişey yapmadım falan filan... tabi annem bu durum karşısında bende kaldığı sürece konuşmadı kv ile. annem bebek mevlütüne geldiğinde ikisi de birbiriyle konuşmuyodu. hatta kv mevlütte annemin bebeğe aldığı çorabı giyirmedi ve koridorda ben onun aldığı çorabı giyirmem deyip bağırdı olayı baya bi çirkefleştirdi . mevlütten 1 hafta sonra kavga ettik kv ile sonra kv topla benim ördüğüm yelekleri şimdi sen onları giyirmezsin bi fakire verim bari dedi ben de dedim ki anne onlara emek verildi neden giyirmeyeyim(acaba burda şunu anladı mı annesinin aldığına değer vermedim giyirmek istemedim ama kavga etmemize rağmen gelin ördüğüme değer veriyo ve giyiriyo Allah bilsin yeter onun bilmesi beni ilgilendirmiyo )
yani ben gelin olarak elimden geleni yapıyorum torundan ayırmıyorum onu ama dozu çok kaçırıyo engellemeye çalışıyorum kendimce bakalım Allah yardımcım olsun sizde dua edin bana ..