Lütfen yardım edin çok zor durumdayım :(

Kayışla vurdu diyince bende de kayış koptu yeminle

Gerçek olamaz bu.. bu kadarı olamaz

Ne yolu ya dalga mi geciyorsun ? Ayrilma sonsuza kadar dayak ye cunku birkac tahtan eksik. Al sana yol.

Ya kim ki o defolsun gitsin. Git polise tutanak tuttur.

Yemin ederim kiz kardesim olsan bir tokata benden yemistin suan ..

Halla ben ne yapacagim diyorsun!
Sana vuran BABANMI ? ANNENMI ?
Kimm bu gereksiz sahsiyet hicbirseyin..

Herkesin icinde hakaret ediyor ..
Dayak atiyor ve sen hala ne yapacagim diyorsun.
Piskologa git bence .

Biraz akıl fikir vermesi için Allah'a dua edin. ( daha önceki mesajınızın birinde inançlı olduğunuza dair ibareler vardı da)
Bir de psikolojik destek alın zira normal değilsiniz.

Dayak yemeyi çok seviyosun belliki sevgilinin dayağı az gelmiş bide bizden mi dayak istiyosun sen, bi git ya manyakmısın sen

Baban yada abin yapsa karakola şikayet edip Allahın belası filan derdin. Elin adamının bir de peşinden gidip kendini bir güzel dövdürmüşsün. Bravo sana. Müstahak sizin gibilere. Bence akıllanmazsın. Özledim seviyorum deyip tekrar barışmak istersin. Fantazi filanmı bu ya. Hoşunamı gidiyor acaba sevgilisinden dayak yiyen kızların. Yiyin valla bence adamlarda deşarj olsun ooohh ne güzel!

Kocan olsa, zorladı göndermedi desen bi derece.
Adam sana defalarca s..ktir git demiş. Açıkça söylemiş. Bence kendini net bir şekilde ifade etmiş psikopat. Daha ne desin!
Neden peşinden gidiyorsun hala? Dışarda olmasak görürdün gününü demiş sana zaten. Evin kapısında da kemerle dövmüş. Sözünde durmuş çocuk vesselam!!

Psikolojik bir sorunun olabilir canım. Baban var mı? Babasız büyümüş olabilir misin? Ya da var ama çok hiddetli ve şiddet uygulayan biri mi? Bunun.psikolojide bir örneği vardı. Muhakkak bir psikologtan yardım al derim.

sen kendini niye bu kadar değersiz görüyosun canım yaa. o kimki sana böyle işkence ediyo rencide ediyo. cehennemin dibine kadar yolu var. bi dahaki karşılaşmanızda sen de ona s...git diye. eğer sana dokunmaya kalkarsa da bağırırım de, dokunursa da bağır yardım iste. offfff susma artık!!

Allah akıl fikir versin sana inşallah..Git bir doktorada tedavi ol..Hayvanlara bu muamele yapılmaz,kendine yapılmasına neden izin veriyorsun şaşırdın mı sen? Yazık günah değil mi sana ? Hayret ya daha neler duycaz bakalım...

1 cevap atayım dedim öncelikle (mesajımı lütfen oku)

ben sana mazoşist diyenlerden değilim
ya babandan yeterince almadığın sevgiyi bir başka bir adamla kapatma hissini duyuyorsun
ki sende de belki takıntı kişilik bozukluğu
''
Duygusal İlişkilerde Bağımlılık:

Duygusal ilişkilerde bağımlılık da, madde bağımlılığı, alkol bağımlılığı veya kumar bağımlılığı gibidir fakat ilişkilerde bağımlılık da, bağımlılık insanlaradır. Kişi, nasıl, bağımlısı olduğu şeyi (içki, kumar), kendine zarar verdiğini bildiği halde bırakamazsa, ilişikilerde de, kişi bir ilişkinin kendisine zarar verdiğini bildiği halde o ilişkiden vazgeçemez. Bağımlı kişi karşısındaki kişinin davranışlarının, kendisini olumsuz etkilediğini bildiği halde, o kişiden ayrılamaz, sürekli o kişiyi kontrol etmeye ve düzeltmeye çalışır. Bağımlı olduğu insanla arasına sağlıklı sınırlar koyamaz veya o kişiden kopamaz. Ayrılmamak için sürekli bahaneler bulur veya karşısındakinin, kendisi olmadan yaşayamayacağı düşünür.(...)''
bu makale tam sensin duygusal ilişkilerde bağılılığı sen bir araştır bence

extra şunu demek istiyorum hemen kendinde suç bulmak istemiyorsan karşındaki kişiyi incele homoseksüel olabilir ondan dolayı seni kendinden uzak tutmaya çalışıyor olabilir yada kendi kişisel bozukluklarının farkında ve
ya başka bir insanın öğrenmesini istemiyor
ya da seni kendi tehlikeli kişiliğinden korumaya çalışıyor acı çekme diye uzaklaştırmak istiyor ondan ruhsal ve fiziksel şiddet uyguluyor
psikopat diyenleri takma çünkü psikopat kullandıkları anlamdan o kadar farklı bir şey ki ...
SeSiLya_ tatlım yorumlarından dolayı şunu demek istiyorum ki gerçekte dert demek sadece normal hayat sıkıntıları değil ki (kendimi kınıyorum bu laf için ) istesen de istemesen de kişilik bozuklukları sadece filmlerde değil gerçek hayatta da vardır(ki zaten gerçeklerden esinleniyor) kişilik bozukluğu olan insan en yakınında da çıkabilir-_-

Seni doven, namusuna hakaret eden birine sevgilim derken yuzun kizarmiyor mu? Ben utandim senin adina

Psikolojinin her dalini birbirine mixlemissiniz. Kurdugunuz korelasyonlar gecerli ve guvenilir gorunmuyor.

Bana kalirsa butuncu bir yaklasimla bakarsak nevrotik egilimler, yuksek duzeyde nevrotik ihtiyaclar uzerine kurulmus. Burada sadece ebeveyni, babayi suclamayi dogru bulmuyorum kisi bugunu, gecmisi ve gelecegiyle ve bunlara dair algi ve yorumlariyla bir butundur ki burada soylediginiz elektral kompleks efektinin kisinin yorumuna bagli oldugunu ve bu kadar kesin bir efekt olmadigini soyleyebiliriz.

Son olarak non verbal ogelerin yoksunlugunda kisilere teshis koymanin dogru oldugunu sanmiyorum cunku parataksik carpitmalari yuksek duzeye cikarabilir bu durum.

Non verbal konumda dahi olsa soyleyecegim okb kisilik bozuklugu degil bagimli kisilik bozuklugu olurdu ki bu sahsin diger insanlara karsi ayni egilimi gosterip gostermedigini bilmiyoruz. Diagnostik olcutler bu kadar basit degil..

tövbe yarabbim tövbe annen baban dövse kızsa böyle peşlerinde kıvranmazsınız... ben artık bu gençliği anlamaya çalışmaktan yorumdum...

PESSSS

Ya sen iyimisin bu ne ya ?nasıl izin veriyorsun.Yerin dibine girsin böyle sevgi!!! yazık sana( Kendine gelll.

Kim oluyor ki bu adam sana bunu yapıyor .Bulunmaz hint kumaşımı ?

Bunun la sonunun olacağını mı düşünüyorsun...Yarın evlenirsin tabi bu sevdiğin adam seni ''öldürmezse'' şiddetten de ayrılırsın.Annen baban kıyamazken sana 1,5 yıldır tanımadığın insan sana tekme atsın...olacak şey değil,bukadar ezdirmişsin kendini okurken fenalık geçirdim.ŞİMDİDEN SONRA ayağına kapansa tek kelimen ....
BAS GİT OLSUNNNNNNN

ya ben kör kütük aşık olma durumunu anlarım da dayak yiyesiye sürünürcesine evine gidip al bi de sağ yanağma tokat at dercesine peşinden sürüklenmeyi anlamıyorum. kimine göre doğrudur kimine göre yanlıştır bilemem ama eşim benim 4. sevgilimdi hadi senin deyiminle ilkim dediğim adamla da 1.5 sene beraberdik ki olmadı bitti illaki ilk sevgilisiyle evlenmek zorunda değilsin ki bana kalsa ilkim diye söylenecek insan ilk çıktığın insan değildir farklı boyutlarda yaşanan olaylar varsa ve sen bundan dolayı bir sonraki sevgilinde ya da evlendiğinde karşına problem olarak çıkacağını düşündüğün için bu adamın peşinden düşmüyorsan ona birşey diyemem. bana sevgilim kuzenime uzanıyorum diye attığım mesaaja farklı boyutlar yüklediğini bırak söylemeyi hissettirse onu orada bırakıp kalkar giderdim. kaçıncı yüzyılda yaşyoruz arkadaş okuyan insanlarsınız bide sen nasıl buna izin verebilirsin ki? sana güvenmeyen bi adama kuzenine attığın mesaj yüzünden seni dövmeye kalkışşan bi adama hala tutup yalvardı diye bir şans daha mı verdin? lütfen fake olduğunu söyle de şurda içi içini yiyen kk üyeleri de rahatlasın bu nasıl bir gurursuzluk bu nasıl bi onursuzluk bu adam yarın öbür gün seni affetmeye geldim sevgilim ama tek bi şartım var diyip daha farklı şeyler yapsa ona da eyvallah mı çekicceksin sonra da çok seviyordum şimdi nnapcam diye ağlayacak mısın? ben sana söyliim gerçeksen ve sen bu adamın her yaptığını affettiysen bu adam sana 2 güzel kelim söyleyip bi çiçek aldımı yine peşine düşersin. aklına başına devşir yarın öbür gün beyinlerine zeka aşılamayı bekleyen sabilere öğretmen olacakmışsın bir de yazık o çocuklara ailelerine yazık en çokta senin ailene yazık. kızımız okuyacak öğretmen çıkacak diye onursuz kızlarıyla gururlanan ailene yazık.

Yapacağın şey çok basit ayrılmak.
Bunu illa birilerinin mi söylemesi gerekiyor.
Bu arada psikolojik desteğe de ihtiyacın var gibi duruyor.
Zira ses çıkarmadığın olaylar yenilir yutulur tarzda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…