Lütfen yardım edin eşim

Eksik birseyler var sanki
Adam eşimi aradığında niye aradıki kaç yıldır görüşmüyorsunuz.boşuna aramıyordur başını belaya sokma sakın dedim.borç filan ister sakın ha deyip gönderdim.buna rağmen böyle oldu.bide adam direk bana telefon al dememiş.x mağazasında kampanya var ben başvuramıyorum sen benim yerime başvurutmusun.benimkide tamam deyip gitmişler.telefonu alıp kasaya gidene kadar anlamamış bile parayı kendisinin ödeyeceğini.kasaya gelince vazgeçemedim orda diyor.

Polise gidip çalındığını söyleyin. Neticede faturada ismi yazıyordur. Aldığı yerden IMEI istesin polise bildirsin. Kuzenim 2. el çalıntı bir telefon satın almış. Tabi çalıntı olduğunu bilmiyordu. Sonra karakola çağırmışlar. Telefonu elinden almışlar.

Offf çok fazla ya. Emin’in o adam telefonu satmıştır sıfır fiyatına ve bunu çok kişiye yapıyor olabilir. Bence siz de çaldı kaçtı diye ihbar edin

Şu basiretsizligi siz yapsaniz neolurmus bi sorar misiniz esinize
Valla canım böyle şeyleri kadın yapınca ne aptallığı kalıyor ne Mallığı. Ama erkek yapınca dostuma güvendim oluyor. Saçmalığa bak demi. Babam yıllarca arkadaşlarından kazık yedi ama laf ettirmedi. Biz birine güvensek daha bir sorun bile çıkmadan siz salaksınız, safsınız elin insanına güven olur mu bilmem ne. Ne laflar yedik

Çok çok geçmiş olsun. Eşinize çok üzüldüm, adamın üstüne gitmeyin, destek olun. İki hafta önce biz de kazıklandık ve inanın o suçluluk hissi, kendini aptal gibi hissetme insanı kemiriyor. Karı koca oturup ağladık.
Biz de kendimizi uyanık biliriz ama oluyor işte, insanın bir anlığına basireti bağlanıyor. TV’lerde görmüyor muyuz nice profesörler dolandırılıyor.
Allah’a havale ettik, bizim ulaşma imkanımız yok ama siz satın alınan mağazadan IMEI numarasını isteyip çalındı şikayeti ile ulaşabilirsiniz.
Tekrar çok geçmiş olsun. Zaman çok kötü, çok dikkatli olmak lazım.

Teşekkür ederim ama ben arkadaşıyla buluşmadan uyarmıştım bide.kaç yıldır görüşmüyorsunuz adamın bir derdi vardır.borç filan ister sakın ha deyip gönderdim.arkadaşından dönüşte ee derdi neymiş dedim.hiç çay içtik sadece dedi.ama suratı bi tuhaftı.bide parası olsa neyse dicem borç içindeyiz.iyice zora soktu bizi.dün sinir krizi geçirdim.ona öfkelenmem mümkün değil.

Sizi korkutmak istemem ama telefon eşinizin üzerine değil mi? Inşallah adam kötü işlere bulaşmaz.Esinizde saf mi bu devirde kimseye guvenilecegini bilmiyor mu ?

eşiniz saf mı? nedir bu iyi niyet?
Bence ne saflık nede iyi niyet.adam eşimin vicdanına oynasaydı .saf merhametli derdim.adam demişki bir yerden (devlet dairesi)40 bin alacağım var onu alabilmek için bu telefonu rüşvet olarak verecem demiş.düşünebiliyor musunuz bizim hayal bile edemiceğimiz telefonu millete rüşvet aracı yapmış.

Esinin bu adamla iş yapmak/onun referansı gibi birşeye mi ihtiyacı var ki milletin rüşvet yapicam dediği telefonu gidip kendisi alıyor? Esin o an kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez şeklinde düşünmüş olabilir

Polise hirsizlik basvurusunda bulunsun esin nasil olsa tel kendinjn ustune. Hic de bana hediye ettk filan diyemez

Geçmiş olsun borcu ödeyince faizle binmesin üstüne

Yillardir gormedigin yarim saat gorustugun adama 5 binliralik telefon almak da ne biliyim inandirici degil sanki.
Sehir disinda size haber vermeden gorusmeler falan.
Magazanin kamera goruntulerine bakma sansiniz varsa bakin bence.

Hayır hiç bir çıkarı yok.18 yıl önceki üniversite arkadaşı.o kadar yıl içinde bir defa bile görüşmemişler.sadece dahaa önce yolda karşılaşmışlar okadar.bide telefonu aldığı gün aramıştı adam sana gelecem diye.sonra dediki eşiyle gelirse eve çağırırım.tek gelmişse bir kafede çay içer gelirim.bende o kadar yıl sonra derdi neymiş bak dikkatli ol borç filan ister aman ha demiştim.öyle dediğim halde bunu yapmış.

Dost kazığı yemiş. Geçmiş olsun. Bulunursa IMEI numarasını aratın. Gerçi uğraştırıcı ama hiç yoktan kullanılamaz hale gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…