- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Hayır hiç bir cevap yok.bişey sorabilirmiyim istgrmdn gönderdim mesajı kadının bu mesajı görüp görmediğini nasıl anlarım.Merak ettim adamın eşi cevap yazdı mı? Var mı bir gelişme ?
Bence de dolandırıldı.telefonu almadan bi kafede oturmuşlar.o arada adamın eşi aramış oğlunun doğum günüymüş.onunla ilgili konuşmuşlar.sonrada telefoncuya gidip telefonu hediye paketi yaptırmış adam.belkide oğluna hediye aldı.pislik herif.Kredi adama çıkmıyor değil önünden geçtiği bankalara borcu var demektir bu. İkincisi bayağı bayağı dolandırılmış eşiniz. Ben hayatımda alacaklı olunan birine borcu tahsil etmek için rüşvet verildiğini hiç görmedim. Hatta 5 bin tllik rüşvet verildiğini de görmedim.
Büyük ihtimalle öyle yaptı pislik.Bence de dolandırıldı.telefonu almadan bi kafede oturmuşlar.o arada adamın eşi aramış oğlunun doğum günüymüş.onunla ilgili konuşmuşlar.sonrada telefoncuya gidip telefonu hediye paketi yaptırmış adam.belkide oğluna hediye aldı.pislik herif.
Gönderdiğiniz mesajın altında görüldü diye yazar.Hayır hiç bir cevap yok.bişey sorabilirmiyim istgrmdn gönderdim mesajı kadının bu mesajı görüp görmediğini nasıl anlarım.
Tamm cnm yarin donus yapacm ins msjni kopyalayip esime attim cok yogunms yarin detayli konusur bilgilendiririm olurmu uzulme senÇok teşekkür ederim.çok sevinirim.çalıntı ihbarı yapabilirmiyiz onuda sorabilir misiniz.eşim telefonu alıp adama kendi elleriyle vermiş.ama biz savcılığa gidip çalındı desek bi sorun olurmu.eşim bundan da çekiniyor.sonra biz suçlu çıkmayalım diyor.napacağımızı şaşırdık.adam korkacağına biz korkuyoruz.allahım nasıl bir dünyadayız.
Cnm esim aradi msjini okumus bulunduklari yerdeki en yakin karakola gidip guveni kotuye kullanmaktan ifade versin dedi o elemanin adini soyadini telini de ifadeye ekleyip sikayetci olsun bulurlar dedi tlfnu aldigi yere gidip ogun o tlfnun alindigina dair tanikta bukursa daha iyi olur yarin birgun mahkemeye ciktiginda mahkeme zararlarinin karsilanmasi icin karar verilir dedi baska yardimci olabilecegim birsey olursa yaz cnm elimizden geleni yaparizÇok teşekkür ederim.çok sevinirim.çalıntı ihbarı yapabilirmiyiz onuda sorabilir misiniz.eşim telefonu alıp adama kendi elleriyle vermiş.ama biz savcılığa gidip çalındı desek bi sorun olurmu.eşim bundan da çekiniyor.sonra biz suçlu çıkmayalım diyor.napacağımızı şaşırdık.adam korkacağına biz korkuyoruz.allahım nasıl bir dünyadayız.
Hatta magazaya gidip.alabilirse ogunku kamera kayitlarini da alsin magazaya dolandirildigini soleyip bu sahis tatafindan dolandirildigini daha iyi ispat eder dedi mahkemede delil olarak.sunarsinz hakimeÇok teşekkür ederim.çok sevinirim.çalıntı ihbarı yapabilirmiyiz onuda sorabilir misiniz.eşim telefonu alıp adama kendi elleriyle vermiş.ama biz savcılığa gidip çalındı desek bi sorun olurmu.eşim bundan da çekiniyor.sonra biz suçlu çıkmayalım diyor.napacağımızı şaşırdık.adam korkacağına biz korkuyoruz.allahım nasıl bir dünyadayız.
Mağazayı aradım size veremeyiz dedi.savcılık kanalıyla istenirse verilir.kaç gün kayıt tutuluyor dedim tam net olmamakla birlikte 20-25 gün dedi.merkezi çalışıyoruz deyip durdu.bişey elde edemiyeceğiz gibi geliyor.ama yarın karakola gidecek.telefon kaydı varmış ne güzel .adamın sana bugün ödemeyi çıkaracam dediği eşim onu da silmiş ben görmeyim diye.Hatta magazaya gidip.alabilirse ogunku kamera kayitlarini da alsin magazaya dolandirildigini soleyip bu sahis tatafindan dolandirildigini daha iyi ispat eder dedi mahkemede delil olarak.sunarsinz hakime
Esinizin üzerine calinti basvuru yapin, telefonz esinizin üzerinizdeyse bi arastirin bu konudaKızlar bugün eşime bir telefon geldi.kim dedim geveledi.niçin aramış derken tamam bi itirafta bulunacam dedi.geçen ay üniversiteden tanıdığı bir arkadaşıyla buluşmaya gitmişti.döndüğünde ne yaptınız ,niye aramış ?dedim(çok uzun zamandır görüşmüyorlardı)hiç öylesine demişti.meğerse buluştukları gün adam eşimle bir mağaza gidip kendine 5000 tl lik telefon aldırmış.adam birinden alacağım var .onu almak için bu telefonu rüşvet olarak vereceğim demiş.eşimde gidip mağazanın bankasından kredi çekmiş.bunu az önce itiraf etti.adam aralığın 22 sinde öderim demiş.ama o günden sonra telefonu hep kapalı.adamın adını soyadını ve telefonunu biliyor sadece. napabiliriz.lütfen yardımcı olun telefon eşimin üzerine alındı ama adam telefonu ve faturayı alıp gitmiş.nereye başvuracağımızı ne yapacağımızı bilmiyoruz.daha olayın şokundan bile çıkamadım.kavga edip duruyoruz .lütfrn bilenler bir yol göstersin.şimdiden teşekkürler.
Diger msjimi okudunzmu o sekilde yapilirsa alabilirsnzMağazayı aradım size veremeyiz dedi.savcılık kanalıyla istenirse verilir.kaç gün kayıt tutuluyor dedim tam net olmamakla birlikte 20-25 gün dedi.merkezi çalışıyoruz deyip durdu.bişey elde edemiyeceğiz gibi geliyor.ama yarın karakola gidecek.telefon kaydı varmış ne güzel .adamın sana bugün ödemeyi çıkaracam dediği eşim onu da silmiş ben görmeyim diye.
Burdan başka kokular çıkacak. .Eşinize inanmayın araştırın.Evet başta bende şüphelendim.telefon kayıtlarını dinledim.aklım almıyor uzun zamandır görmediğin birine nasıl böyle bişey yaptı aklım almıyor.bide maddi olarak sıkıntıdayız.adamın durumu iyiymiş.az önce diyorki adam daha önce kredi çekmediği için ona kredi çıkmazmış.öyle dedikçe çıldırıyorum.kredi bize çıkıyor ama durumu bizden daha iyi olan adama çıkmıy
Aklınıza ne geliyor.başka bi kadın mı?Burdan başka kokular çıkacak. .Eşinize inanmayın araştırın.
Maalesef ki Evet. .Siz polise gidin ya da ondan habersiz bu konuyu araştırın.Aklınıza ne geliyor.başka bi kadın mı?
adamın eşine mesaj atmıştım.hiçbir şey yazmadan beni engellemiş.Bilmiyorum belki çok safım ama başka bişey çıkacağını sanmıyorum.çocuğun okulunu biliyoruz ordan yola çıkarak adamın adresini bulmaya çalışacağız.Maalesef ki Evet. .Siz polise gidin ya da ondan habersiz bu konuyu araştırın.
Umarım can sıkıcı durumlarla karşılaşmazsınız.
O çocuk o kadın..Bence ortada bir adam yok sadece bir kadın var ve belki o okulda bir çocuğu. .Üzülmenizi istemem ama ..Bu durumu iyi analiz edin..Eşiniz bir şeyler karıştırıyor.adamın eşine mesaj atmıştım.hiçbir şey yazmadan beni engellemiş.Bilmiyorum belki çok safım ama başka bişey çıkacağını sanmıyorum.çocuğun okulunu biliyoruz ordan yola çıkarak adamın adresini bulmaya çalışacağız.
Çalındı ihbarında bulunun. Aldığınız mağazadan telefonun bilgilerine ulaşabilirsiniz. Hırsızın adını soyadını da biliyorsunuz. Direk eşiniz gidecek arkadaşım telefonumu çaldı diye ihbar edecek.Kızlar bugün eşime bir telefon geldi.kim dedim geveledi.niçin aramış derken tamam bi itirafta bulunacam dedi.geçen ay üniversiteden tanıdığı bir arkadaşıyla buluşmaya gitmişti.döndüğünde ne yaptınız ,niye aramış ?dedim(çok uzun zamandır görüşmüyorlardı)hiç öylesine demişti.meğerse buluştukları gün adam eşimle bir mağaza gidip kendine 5000 tl lik telefon aldırmış.adam birinden alacağım var .onu almak için bu telefonu rüşvet olarak vereceğim demiş.eşimde gidip mağazanın bankasından kredi çekmiş.bunu az önce itiraf etti.adam aralığın 22 sinde öderim demiş.ama o günden sonra telefonu hep kapalı.adamın adını soyadını ve telefonunu biliyor sadece. napabiliriz.lütfen yardımcı olun telefon eşimin üzerine alındı ama adam telefonu ve faturayı alıp gitmiş.nereye başvuracağımızı ne yapacağımızı bilmiyoruz.daha olayın şokundan bile çıkamadım.kavga edip duruyoruz .lütfrn bilenler bir yol göstersin.şimdiden teşekkürler.
Sunu yazacaktim buraya banliydim yazamadim... esin bir kadina almis olabilir tlfnuAklınıza ne geliyor.başka bi kadın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?