Lütfen yardım edin eşim

Kredi adama çıkmıyor değil önünden geçtiği bankalara borcu var demektir bu. İkincisi bayağı bayağı dolandırılmış eşiniz. Ben hayatımda alacaklı olunan birine borcu tahsil etmek için rüşvet verildiğini hiç görmedim. Hatta 5 bin tllik rüşvet verildiğini de görmedim.

Bence de dolandırıldı.telefonu almadan bi kafede oturmuşlar.o arada adamın eşi aramış oğlunun doğum günüymüş.onunla ilgili konuşmuşlar.sonrada telefoncuya gidip telefonu hediye paketi yaptırmış adam.belkide oğluna hediye aldı.pislik herif.

Büyük ihtimalle öyle yaptı pislik.

6 sene oldu mu bilmiyorum. Ablam erkek arkadaşına aynen bu şekilde telefon aldı. Taksitleri adam ödeyecekti. Sonra ayrıldılar. Adam ne telefonun taksidini ödedi ne telefonu verdi. Ablam şikayette bulundu ama bir şey çıkmadı. Fakat siz sakın hediye ettim falan demeyin. Kendinize aldığınızı belirtin. Bir de ablamın telefon kendi üstüne değildi. Sizin burada avantajınız var.

Hayır hiç bir cevap yok.bişey sorabilirmiyim istgrmdn gönderdim mesajı kadının bu mesajı görüp görmediğini nasıl anlarım.
Gönderdiğiniz mesajın altında görüldü diye yazar.

Tamm cnm yarin donus yapacm ins msjni kopyalayip esime attim cok yogunms yarin detayli konusur bilgilendiririm olurmu uzulme sen

Cnm esim aradi msjini okumus bulunduklari yerdeki en yakin karakola gidip guveni kotuye kullanmaktan ifade versin dedi o elemanin adini soyadini telini de ifadeye ekleyip sikayetci olsun bulurlar dedi tlfnu aldigi yere gidip ogun o tlfnun alindigina dair tanikta bukursa daha iyi olur yarin birgun mahkemeye ciktiginda mahkeme zararlarinin karsilanmasi icin karar verilir dedi baska yardimci olabilecegim birsey olursa yaz cnm elimizden geleni yapariz

Hatta magazaya gidip.alabilirse ogunku kamera kayitlarini da alsin magazaya dolandirildigini soleyip bu sahis tatafindan dolandirildigini daha iyi ispat eder dedi mahkemede delil olarak.sunarsinz hakime

Hatta magazaya gidip.alabilirse ogunku kamera kayitlarini da alsin magazaya dolandirildigini soleyip bu sahis tatafindan dolandirildigini daha iyi ispat eder dedi mahkemede delil olarak.sunarsinz hakime
Mağazayı aradım size veremeyiz dedi.savcılık kanalıyla istenirse verilir.kaç gün kayıt tutuluyor dedim tam net olmamakla birlikte 20-25 gün dedi.merkezi çalışıyoruz deyip durdu.bişey elde edemiyeceğiz gibi geliyor.ama yarın karakola gidecek.telefon kaydı varmış ne güzel .adamın sana bugün ödemeyi çıkaracam dediği eşim onu da silmiş ben görmeyim diye.

Esinizin üzerine calinti basvuru yapin, telefonz esinizin üzerinizdeyse bi arastirin bu konuda

Diger msjimi okudunzmu o sekilde yapilirsa alabilirsnz

Burdan başka kokular çıkacak. .Eşinize inanmayın araştırın.

Bu iş normal değil. Yıllar önceden bir arkadaş çıkıp onca arkadaş arasında eşinizi bulacak buluşacak ilk buluşma telefonuda bitecek sonra 5 bine telefon alacak ada gidecek garip geldi bana başka kokular var bence

Maalesef ki Evet. .Siz polise gidin ya da ondan habersiz bu konuyu araştırın.
Umarım can sıkıcı durumlarla karşılaşmazsınız.
adamın eşine mesaj atmıştım.hiçbir şey yazmadan beni engellemiş.Bilmiyorum belki çok safım ama başka bişey çıkacağını sanmıyorum.çocuğun okulunu biliyoruz ordan yola çıkarak adamın adresini bulmaya çalışacağız.

O çocuk o kadın..Bence ortada bir adam yok sadece bir kadın var ve belki o okulda bir çocuğu. .Üzülmenizi istemem ama ..Bu durumu iyi analiz edin..Eşiniz bir şeyler karıştırıyor.

Çalındı ihbarında bulunun. Aldığınız mağazadan telefonun bilgilerine ulaşabilirsiniz. Hırsızın adını soyadını da biliyorsunuz. Direk eşiniz gidecek arkadaşım telefonumu çaldı diye ihbar edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…